pazartesi günü yumoşlarıma baktırmaya gidicem büyümüşse iğneyle çatlatıp ona göre tedavi vericek doktor.bu 2.denemem çatlatma iğnesi ve klomenle.2 yıldır sürekli ilaç kullanıyorum buda olmazsa diyorum 1 sene ara vereyimmi tedaviye ve çocuk istemine :2: çok kararsızım yıprandım yaşım 23 ve 2 yıllık evliyim
selammm kızlarr ben geldimm...
cumamız mübarek olsun...........
RABBİm ezanlar cumalar yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder..
hepimizin hayırlı sağlıklı salih amel işleyen evlatlarımız olurr...
RABBİM dualarımızı kabul eylesin tez zamanda inşallahhhhhh
göbüşlerimiz bu ay bebeklerle dolsun...
seninki tam terminatör çıktı canım az değil yani
ama kurtulma kısmına gelince o biraz zor sonuç itibariyle iyisiyle kötüsüyle eşlerimizin annesi onları doğuran büyüten kişiler tabi bazen affı olmayan durumlardada uzk durmak en iyisi
hoşbulduk canım benim iyiyim nasıl olıyım aynı takılıyorum.hoşgeldin kuzucum nasılsın bitanem
İnşallah RABBİM gönlünüzdekini ömrünüze yazar canımnasılsınız bakalım
ben dün nette bi program buldum baby marker diye bi bebek yapma programı :):)
dedim madem biz beceremiyoruz bebek yapmayı sanal yapıyım bari :):
eşime dedim ki sen burda bekle ben bi bebe yapıp gelem :):):)
eşimle benim fotoları yükledim kız veya erkek seçenekleri var bebeklerde ben ikisinide yaptım ayyyy ortaya komik bi bebek çıktı :):) eşim görünce bu ne be dedi :):) hahaaayyyyy nasıl güldüm vallaa
sarı saçlı mavi gözlü bebeklerdi kız da erkek te ama hep eşimden almış program heryerini bebeğin gözünü de saçını da
inşallah gerçeği olur da eşime benzer çok istiyorum bunu
Umudunu yitirme bende pkoluyum her pkoluya belirtiyorum hamileyim pko engel degil engel gibi dusunup kafanizda kurmayin canim senin nick mi degisti arkadas listemde gozukuyosun bu nickle hatirlayamadim kusura bakma
aminnn canim aminnn
oyle ama katlanilmiyo bee
KIzlar günaydın öncelikle herkese.
velavela güzelim daha çok gençsin.streste burda çok önemli bi faktör biliyosun ki.bi çok kişide duyuyoruz ''tam artık vazgeçtim''dediklerinde hamile kaldıklarını.benim kuzenim de 18 yaşında evlendi.hem eşinde hem onda sıkıntılar vardı.oda 2-3 yıl uğraştı.sonra yoruldum olmayacak herhalde dedi.ve 5.yıllarında kendiliğinden hamile kaldı.arkasından bitane daha doğurdu :)) ara verebilirsen ve kafanı rahatltıcaksan ara vermek en iyisi.çok gençsin çünkü.tabii ki karar senin.umarım herşey gönlüne göre olur.ben 29 yaşındayım acele ediyorum ama senin zamanın var.
nasılsınız bakalım
ben dün nette bi program buldum baby marker diye bi bebek yapma programı :):)
dedim madem biz beceremiyoruz bebek yapmayı sanal yapıyım bari :):
eşime dedim ki sen burda bekle ben bi bebe yapıp gelem :):):)
eşimle benim fotoları yükledim kız veya erkek seçenekleri var bebeklerde ben ikisinide yaptım ayyyy ortaya komik bi bebek çıktı :):) eşim görünce bu ne be dedi :):) hahaaayyyyy nasıl güldüm vallaa
sarı saçlı mavi gözlü bebeklerdi kız da erkek te ama hep eşimden almış program heryerini bebeğin gözünü de saçını da
inşallah gerçeği olur da eşime benzer çok istiyorum bunu
Oğluşumun babasıda beklemede ama bizimkinden tık yok...
Hoşgeldin canım.
İnşaAllah Rabbim dualarını kabul eder...
İsteyen herkese önce bebiş nasip eder, sonrada hayırlısıyla kucağımıza almak, tabiki en önemlisi hayırlı evlat...
hoşbulduk canım benim iyiyim nasıl olıyım aynı takılıyorum.
dün giremedim can sıkıntısına bütün evi temizlemişim. akşam oldu eşim geldi naptın sen diyo.
ben geldim bırak artık..
hakikaten temizlik stres atmaya birebir
sen nasılsın bakalım :)
İnşallah RABBİM gönlünüzdekini ömrünüze yazar canım
yok cnm değişmedi nikim :) alev ben eski topiklerde konuştuk galiba
atiyo atiyo depiniyo suannn :)))kız gamze nasılsınnnnnn
yiğen nasıl depmük atıyo mu seninki
ay ne güzel sen temizlemişsin evini, darısı başıma, yarında ben dalacağım eve bakalım.Temizlik yaparken bende çok zevkleniyorum da akşamına pek bir fena oluyorum, belimde kırık var ama Allahtan tehlikeli bir yerde değil, normalde sorun yaratmasada temizlik ve ütü sonrası hissettiriyor kendini. Onun dışında da iyiyim çok şükür balım, işyerinde cuma günü gözümü saatten alamıyorum valla :)
seninde oğlun mu olacak kızz :))
İnşallah RABBim herkesin duaasını kabul etsin inşallahh...
oflum canım bende adet olunva aynısını yapıyorummmmmhoşbulduk canım benim iyiyim nasıl olıyım aynı takılıyorum.
dün giremedim can sıkıntısına bütün evi temizlemişim. akşam oldu eşim geldi naptın sen diyo.
ben geldim bırak artık..
hakikaten temizlik stres atmaya birebir
sen nasılsın bakalım :)
İnşallah RABBİM gönlünüzdekini ömrünüze yazar canım
Isalllaaahhh gonlune gore bi beben olur ama merak ettim o programi :))
fazla yorma canım sen kendini :)
yakın olsaydık gelirdim yardıma beraber temizlerdikk :)
cuma günü hafta sonu oluncaa :)
eşimde öyle bugün cumaa diye koşa koşa gidiyo
ne güzel RABBİm bizlere de nasip eder inşallahholabilir tatlim
atiyo atiyo depiniyo suannn :)))
ne güzel korkma ALLAHIN izniyle bişeycik olmaz :)Evet canımcım erkekmiş, kızımızda yok oğlumuzda hangisi olsa razıydık.
Şu taşınma aşamasında inş. sorun olmamıştır, tedirgin ettiler beni, iple çekiyorum martın 1'ini...
aynen canım benim benim eşimde diyo ayda 1 kere temizlik yapıyosunoflum canım bende adet olunva aynısını yapıyorummmmm
yumurtlamadan sonra genel temizlik yapıyorum sil süpür toz al falan
kırmızılar gelirse dip köşe dalıyorum camlar kapılar koltuklar hepsini elden geçiriyorum hem kafam dağılıyo hemde o sinirle evim misss gibi oluyooo
bende merak ettim bende yapmak istiyorummmmmmmmmm
sanal çoçuğum olsun bari ne yapalım gerçeği olana kadar
canımsın sen benim, yaparım ben yavaş yavaş. yakın olsaydık temizliğe yardıma değil çaya kahveye gelirdin ayol:)
ne güzel RABBİm bizlere de nasip eder inşallahh
ne güzel korkma ALLAHIN izniyle bişeycik olmaz :)
aynen canım benim benim eşimde diyo ayda 1 kere temizlik yapıyosun
gıcık ediyo beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?