Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aman canını sıktığın şeye bak, belkide iç karnın geniştir ondan karnın çıkmıyordur, yada sen kilo veriyorsundur bebiş alıyordur dengeliyorsunuzdur. herkes çok kilo alacak diye bir şey yok. Normalde kaç kilosun bilmiyorum ama ben kilolu biriyim ve doktorumun beklentilerine göre gebeliğimde normal kiloda hamile kalan hatunlardan daha az kilo alacakmışım, istatistikler böyle diyormuş. eğer doktorun bebişin gelişimi iyi diyorsa ve sende kendi aına beslenmene dikkat ediyorsan hiçbir sorun olmaz rahat tut içini sen.
Milletin dediğine de bakma sadece doktoruna kulak ver emi kuzum

günaydın canım geçmiş olsunnnnnnn
allah şifa versinnnnn
o zaman bugün daha çok burda olacaksınnnnn dimi:26::26:

sağolasın canım
iyişeşcem inşallah
topik bazen sessiz olabiliyor
ama geçici diye düşünüyorum
bazen üzücü olaylar oluyor
tabi hepimiz hem sevinci hem üzüntüyü paylaşıyoruz
ama yine iyi haberler gelecek ve
yeniden hareketlenecek topik

Amaninn disarda bi ruzgarrr akillara zarar bende camasirlari astim hemen :) bahaneyle kururlar yagmursuz bigun buldum sukur

esraik valla ben iki erkegin prensesi mi olacam sebegimi emin degilim halaa

didemmmm koptum cok guldum hortumuda kestiler yaaaa:))

zambakkkk erkegin hayirli olsunnn saglikla gelsin kucaginaaaa

günaydııınnnnnnnnnnnnn:92::92:92:92:
nasılsınız kızlar herşey yolunda inşallah
didem paylaştığın yazı çok güzel okurken düşündümde acaba tekrar yaşıyacakmıyım bunları dedim içimi hem sevinç hem hüzün kapladı
kızlar bn bugün çok güzel ve değişik rüyalar gördüm özlemi gördüm rüyamda yağmur yağıyo eşim kızım da yanımda diyorum bak şurası özlemin evi oraya gidelim ıslanmayalım diyorum eve giriyoruz kimse yok evde sonra tam evden çıkacakken özlem ve komşuları geliyo sizde kimsiniz ne arıyosunuz burda felan diyo tabi bend iyorumki ben kk dan emine diyorum ama özlem yüzüme bile bakmıyo istersen çantamı arıya bilirsin diyorum tabiki arıcam diyo neyse işte sinema gibi uzundu haa komşularıda az değil ama özlemi sürekli kışkırtıyolar hırsız muamelesi yapıyolar bana

olur mu hiç öyle şey doktorun herhangi bi sorun görmüyosa nası gelişmiyo olabilir bebek
çok saçmalıyo insanlar bazen hamiş kadına söylencek şey mi bu
sen içini ferah tut canım sen zayıflamışsındır dengelenmiştir bebeğin kilosuyla

Dert ettigin seye bak burda birinin kardesi 7 aylik hamile 3 kg almis daha dr bile guluyomus sadece karni varmis top gibi ne bicim hamilesin diyomus dru ama bebek cok iyiymis ve hepsini bebege veriyomus kilonunnnn ben tam 10 kilo aldimm 6 aylik olmama daha 2-3 gun varrrr

kuzucum erkek çocuklar annelerine düşkün olurlar rahat ol sen. hem nerden biliyoruzki belki de babasının dediklerine çok kızdığı için tepiniyordur içerde, rahat bırak annemi pis adam diye kendini ordan oraya atıyordur. Bilemezsinki. Belkide senin sesin onu rahatlattığı için gevşeyip uyuyordur ve o yüzden senin sesine tepki vermiyormuş gibi hissediyordur. Olamaz mı yani hihi

vayyy ozlem ve komsulari vayyy vallahi uzun matrajli film cekmissinnn gece gece :))

günaydın kızlarr napıyonuz bakalım sabah sabah neler kaynatıyonuz :))

gelll gelll yeni basladikk kaynamaya kuzumm

Normalde 53 kiloydum, şimdide 52'yim çok kilo değişimi olmadı zaten bulantılarım henüz geçmedi, almamak normal aslında, ama sahiden 4 aylık gebelere bakıyorumda bebiş ben buradayım diyor, bende sadece küçük bir göbek :))
Neyse bende kibar hamileyim diyip geçiştireyim :))

Saol canımcım...

Evet zayıfladım, zaten bulantılar kilo almama izin vermiyor ama sağlıklı besleniyoum çok şükür.
Elevit iyi geldi bana, iştahımn açıldığını hissediyorum.

Himmmm bak ben bunu hic dusunmemistimmmmm :)) oyleyse eger gozume girdi oglusumm aferin onaaaaaaa

Bulantilarr iyice azalsinnn jet hiziyla alirsin canim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…