Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

inşallah tutmuştur canım ama bu kadar erkenden öğrenilmez ki batını bekleyeceksin mecburrrr
bu kadar stres yapma

canım adetin bikacgün gecene kadar anlıyamıyacaksın. sabırla yada sabırsızlıkla (benim gibi)bekliceksin zor opluyo beklemek.

cnm daha belirti falan göstermez beklemek cok zor baska da care yok cnm

şimdi diyecektim elf69 gelmedi acaba kana mı gitti diyeee:44:

yok gülüm yaaa günüm geçmeden gitmem ki gideceğede benzemiyorum adet belirtilerim bu sabah daha baskın canım dün sabah test yapmıştım silik çıkmıştı bu sabahda yaptım daha silik yani gölge gibi varla yok arası birşe ışığa tutunca gözüküyo gibi hele bir günüm geçsibde giderim acelesi yok kuzucum sende gitmişşin kana hayırlısı olur inşş canım yaaa:18:

ooo rastgele cnmmm
sağol canım :)

hehehe
cikabilmene cok sevindim cnmmm

her ay aynı oluyo da bu ay fazla koydu bana bee

aman aksatma..
benim şimdi aklıma geldi hatırlıyo musunuz kahverengi lekelenme olmuştu..
yumurtanın çatlamasıydı kesin o
adet de gecikti hatırlarsanızz...
o günde halvet olmadı..
kim bilir olsaydı tutardı
kısmet işte

aman canım sakın o silik cizgiye aldanma bak hülyanıonkide silikti üzülürsün sonra.dedigin gibi bekle en iyisi.

aman canım sakın o silik cizgiye aldanma bak hülyanıonkide silikti üzülürsün sonra.dedigin gibi bekle en iyisi.

yok canım benimde ağzım yanmıştı zamanında o çizgiler yüzünden ki daha belirgin çıkanlar vardı şimdi nar gibi kızarsa bile boş sadece merak ettiğimden yapıyorum testleri yine çift çıkarmı acaba denemek amaçlı anlamsız gerisi kuzucum benim

hayırlısı olsun canım inşallah gelmiştir bebeğin
bi daha da test yapma geçmeden bence sinir olmaya başladım be o testlere
kana ben gitmedim canım melisa gitti 1 hafta geçti batı ama çıkmıyormuş testte oda kana gitmişti dünnn:44::44:

bu ay iki günde bir yaptık zaten canım birde yumurtlama dönemim bitti ovucan kullanıyorum ya ordan biliyorum
içerde vardır zaten yaşayan hala bugüne de biraz fazla birikmiş olsunnn

hoşbuldum canım benim iyiyim ama adet sancılarım var birazda midem bulanıyo tek eksiğim var kırmızılar gelsede rahat etsem ilaç almam gerek çünkü korkumdan alamıyorumda sen nasılsın kuzucum

cnmmm insallah gelmez de bebis vardirr
bende iyiyim cnmm hastayim birazcik ama cok önemli degil.
bat tarihin ne zamandi cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…