saol cnmm evet cnmm hamilelikte hemen kapiliyor sanirim.
bol bol meyve yiyorum
hayirlisi olsun cnmm insallahh bebisin seninledir.
kızlar adetimin 19. günü ama kasık ağrısı devam ediyo bu ay yımırtlama belirtileri oldu benim hep böle oluyo yhaa, zannediyorumki tutmuş bi bakmışım adet olmuşum, daha adetime 10 gün var nası anlıcaz tutup tutmadığını
kızlar adetimin 19. günü ama kasık ağrısı devam ediyo bu ay yımırtlama belirtileri oldu benim hep böle oluyo yhaa, zannediyorumki tutmuş bi bakmışım adet olmuşum, daha adetime 10 gün var nası anlıcaz tutup tutmadığını
herkese slmlar kızlar nasılsınız
şifa olsunlar inşallah sana canımmmmmm
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
şimdi diyecektim elf69 gelmedi acaba kana mı gitti diyeee:44:
hosgeldin minnos ne haber
sağol canım :)ooo rastgele cnmmm
hehehe
cikabilmene cok sevindim cnmmm
bizde de var canım son çalışma ama bizimki
aslında dün olması gerekti ama fatoyu bırakıp hiç halvet edesim gelmediii
geçmiş olsun canım allah şifa versin
hamileler çok çabuk grip oluyo galibaaaa:44::44::44:bol vitamin al canımmmm çabuk geçer inşallahhhh
ben batı beklemeye geçtim sayılır :18::18:inşallah bu ay gelir bebeğim önce allah ve sonra preseed sayesinde
aslm cnm hosgeldin
nasilsin cnmm?
yok gülüm yaaa günüm geçmeden gitmem ki gideceğede benzemiyorum adet belirtilerim bu sabah daha baskın canım dün sabah test yapmıştım silik çıkmıştı bu sabahda yaptım daha silik yani gölge gibi varla yok arası birşe ışığa tutunca gözüküyo gibi hele bir günüm geçsibde giderim acelesi yok kuzucum sende gitmişşin kana hayırlısı olur inşş canım yaaa:18:
aman canım sakın o silik cizgiye aldanma bak hülyanıonkide silikti üzülürsün sonra.dedigin gibi bekle en iyisi.
hayırlısı olsun canım inşallah gelmiştir bebeğinyok gülüm yaaa günüm geçmeden gitmem ki gideceğede benzemiyorum adet belirtilerim bu sabah daha baskın canım dün sabah test yapmıştım silik çıkmıştı bu sabahda yaptım daha silik yani gölge gibi varla yok arası birşe ışığa tutunca gözüküyo gibi hele bir günüm geçsibde giderim acelesi yok kuzucum sende gitmişşin kana hayırlısı olur inşş canım yaaa:18:
sağol canım :)
her ay aynı oluyo da bu ay fazla koydu bana bee
aman aksatma..
benim şimdi aklıma geldi hatırlıyo musunuz kahverengi lekelenme olmuştu..
yumurtanın çatlamasıydı kesin o
adet de gecikti hatırlarsanızz...
o günde halvet olmadı..
kim bilir olsaydı tutardı
kısmet işte
hoşbuldum canım benim iyiyim ama adet sancılarım var birazda midem bulanıyo tek eksiğim var kırmızılar gelsede rahat etsem ilaç almam gerek çünkü korkumdan alamıyorumda sen nasılsın kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?