iyiyim canım bitti :)hoşbuldum gülümmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın bitmiş kırmızılar benimde gelsede bitse ne iyi olur kuzucum
bu ay iki günde bir yaptık zaten canım birde yumurtlama dönemim bitti ovucan kullanıyorum ya ordan biliyorum
içerde vardır zaten yaşayan halabugüne de biraz fazla birikmiş olsunnn
hayırlısı olsun canım inşallah gelmiştir bebeğin
bi daha da test yapma geçmeden bence sinir olmaya başladım be o testlere
kana ben gitmedim canım melisa gitti 1 hafta geçti batı ama çıkmıyormuş testte oda kana gitmişti dünnn:44::44:
bu ay iki günde bir yaptık zaten canım birde yumurtlama dönemim bitti ovucan kullanıyorum ya ordan biliyorum
içerde vardır zaten yaşayan halabugüne de biraz fazla birikmiş olsunnn
kızlar ben son durumumu haber vereyim dün sabah 9 da hastaneye girdim akşam 6 gibi anca çıktık görümcemlere geldik bize bakıyolar bende öyle yatıyorum çok şükür bunu da atlattık bu günlerde geçicek biliyorum
iyiyim canım bitti :)
temizliğimi de yapıp banyo yapcam :)
akşama kocişe süprüzzz yapcağum :)
sevgililer gününde de bişi edemedik bari bugün olsun :)
inşallah tutarrrr
kızlar ben son durumumu haber vereyim dün sabah 9 da hastaneye girdim akşam 6 gibi anca çıktık görümcemlere geldik bize bakıyolar bende öyle yatıyorum çok şükür bunu da atlattık bu günlerde geçicek biliyorum
kızlar ben listeyi göremedim???
çok üzgünüm canım allah sabır versinnnndiyecek hiçbirşey bulamıyorummmmm
geçmiş olsun canım..
RABBİm yeterki sağlık versiiinnnnnnn bidaha olur inşallahh hakkında hayırlısı olsun.
cnmmm insallah gelmez de bebis vardirr
bende iyiyim cnmm hastayim birazcik ama cok önemli degil.
bat tarihin ne zamandi cnm?
heee olsun olsun balım bizdede var bu akşam eşim diyoki senin durumun tehlikeli bari gelmeden olsun 1 hafta olmaz artık da akşama adet olucak gibiyim valla ne güzel süpürüz olur benim herife
çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm Allahım sabır versin bir daha aynı acıyuı yaşatmasın hiç kimseye yaşatmasın inş balım iyimisin peki ağrın sızın varmı
cnmm cok gecmis olsunnn allah sabirlar versin cnmmm
inş canım benim yaaa hayırlısı olsun inşşş batım pazar günü 19 yani kuzucum geçmiş olsun dikkat et kendine gülüm ilerlemesin fazla:26:
hepinizden allah razı olsun daha iyiyim yaa geçcek biliyorum
canim insallah gelmez de bebis gelir dualarim seninle
cnm dikkat etmeye calisiyorum bol bol c vitamini aliyorum.
ama ise gitcem birazdan dinlenemiyorum pek isde
çok şükür iyiyim cnm arada tabi oluyo ağrım ama dayanılmıycak gibi değil
çok sağol cnm herşey allahtan
çok şükür iyiyim cnm arada tabi oluyo ağrım ama dayanılmıycak gibi değil
çok sağol cnm herşey allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?