Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar ben son durumumu haber vereyim dün sabah 9 da hastaneye girdim akşam 6 gibi anca çıktık görümcemlere geldik bize bakıyolar bende öyle yatıyorum çok şükür bunu da atlattık bu günlerde geçicek biliyorum

hoşbuldum gülümmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın bitmiş kırmızılar benimde gelsede bitse ne iyi olur kuzucum
iyiyim canım bitti :)
temizliğimi de yapıp banyo yapcam :)
akşama kocişe süprüzzz yapcağum :)
sevgililer gününde de bişi edemedik bari bugün olsun :)

bu ay iki günde bir yaptık zaten canım birde yumurtlama dönemim bitti ovucan kullanıyorum ya ordan biliyorum
içerde vardır zaten yaşayan hala bugüne de biraz fazla birikmiş olsunnn

inşallah tutarrrr

yok yapmıycam kuzucum geçen ayda adetten 3 gün önce yapmıştım çıkmıştı denedim bir nevi bakalım adete yakın çıkarmı diye beklerim kana giderim hafta içi ama geçicek gibi değil adet olucam hissediyorum ikisinede razıyım balım hayırlısı ne ise o olur inşş

kıslar bi ovucan testleri nasıl oluyo içinde bi aylık kullanımmı var. idrarla mı yapılıyo yinew biri bi anlatsa bana bende belki bu ay denerim b,ide kesin dogru cıkıyomu bu test

çok üzgünüm canım allah sabır versinnnndiyecek hiçbirşey bulamıyorummmmm

iyiyim canım bitti :)
temizliğimi de yapıp banyo yapcam :)
akşama kocişe süprüzzz yapcağum :)
sevgililer gününde de bişi edemedik bari bugün olsun :)

inşallah tutarrrr

heee olsun olsun balım bizdede var bu akşam eşim diyoki senin durumun tehlikeli bari gelmeden olsun 1 hafta olmaz artık da akşama adet olucak gibiyim valla ne güzel süpürüz olur benim herife

geçmiş olsun canım..
RABBİm yeterki sağlık versiiinnnnnnn bidaha olur inşallahh hakkında hayırlısı olsun.

cnmm cok gecmis olsunnn allah sabirlar versin cnmmm

heee olsun olsun balım bizdede var bu akşam eşim diyoki senin durumun tehlikeli bari gelmeden olsun 1 hafta olmaz artık da akşama adet olucak gibiyim valla ne güzel süpürüz olur benim herife

aynen 1 hafta benimkine 1 yıl gibi geliyo
bitmedimi daha diye soruyo..
dün akşam da bitti aslında da yok bitmedi dedim
az akıntı geliyodu şimdi tamamen bitti.
bu ay adete kadar günaşırı olacak inşallah hayırlısı olur:26:

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm Allahım sabır versin bir daha aynı acıyuı yaşatmasın hiç kimseye yaşatmasın inş balım iyimisin peki ağrın sızın varmı

çok şükür iyiyim cnm arada tabi oluyo ağrım ama dayanılmıycak gibi değil

cnmm cok gecmis olsunnn allah sabirlar versin cnmmm

çok sağol cnm herşey allahtan

inş canım benim yaaa hayırlısı olsun inşşş batım pazar günü 19 yani kuzucum geçmiş olsun dikkat et kendine gülüm ilerlemesin fazla:26:

canim insallah gelmez de bebis gelir dualarim seninle
cnm dikkat etmeye calisiyorum bol bol c vitamini aliyorum.
ama ise gitcem birazdan dinlenemiyorum pek isde

hepinizden allah razı olsun daha iyiyim yaa geçcek biliyorum

bende yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum.
hiçbir cümle teselliye yetmiyor malesef.
ama yanında olduğumuzu bil.
RABBİm çarçabuk toparlanmana yardım etsin inşallah..
bol bol dua et.
bizimde dualarımız seninle..

canim insallah gelmez de bebis gelir dualarim seninle
cnm dikkat etmeye calisiyorum bol bol c vitamini aliyorum.
ama ise gitcem birazdan dinlenemiyorum pek isde

sağolasın kuzum benim Allah razı olsun canım arkadaşım artık rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin inş vardır dileklerimiz bu yönde ama olmazsada can sağolsun ne yapalım gülüm evde olsan dinlenirsinde zor olur senin için grip de zor anacım hele o baş ağrısı yokmu oldukça dikkat et fıstığım yaa

çok şükür iyiyim cnm arada tabi oluyo ağrım ama dayanılmıycak gibi değil

çok sağol cnm herşey allahtan

öyle tabi herşey Allahtan verende o alanda ama bu konuda ne desek sana senin hissettiğini anlayamayız ama maaşallahki sen güçlüsün gülüm benim başkası olsa kolayca toparlanamaz ama sen iançlı ve güçlüsün inş rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı bebek nasip eder canım bvenim inş aminnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…