Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

allah cümlemizden razi olsun cnmm benimm.aminn cnmm insallahh.
evet cnm allahtan 3 saat calisip gelcem cok degil
zaten bas agrisi beni mahvediyor cnmm ilacda alamiyorum.

kızlar ben şimdi çıkıyorum kendi evime geçince daha sık girerim bide toparlanayım ailemin yanına gitcem bi süre bakalım artık ne zmn belli değil daha sizi seviyorum

evet benimkide son günlere doğru soruyo yanaşıyo başka kapıya diyorum gıcık onun iiçinmi geliyosun yanıma diyorum adam bin pişman oluyo hiih hiiii ama benim eskiden 7 full olurdum 8. gün yıkanırdım ama şimdi 3 günsürüyo 4. gün bitiyo prolaktin yüzünden tabi onun iiçin bu ay ki adeti iple çekiyorum gününde olucakmıyım acaba kaç gün olucam diye :18::18:

allah cümlemizden razi olsun cnmm benimm.aminn cnmm insallahh.
evet cnm allahtan 3 saat calisip gelcem cok degil
zaten bas agrisi beni mahvediyor cnmm ilacda alamiyorum.

aminn gülüm aminn cümlemizden razı olsun inş rabbim ilaç alamaman köötü yaaa işte adaçayı iyi geliyo diyolar birde bizim memlekette içerler ama heryerde varmıdır bilgim yok ama vardır kesinlikle kök çayı derler canım tarçın kök birşeyler daha kaynatıp içiyosun hepsini benim babamın eşide senin gibi rahatsız ilaç almadı bunları içerek hafifletti doğal şeyler sonuçtaa meyve falan yee sık sık inş geçer en kısa zamanda canım yaaa:26:

kızlar birde bu sabahki testi yapkarken 1. çizgi önce c tarafında çıkması gerkemiş ama ben idrarı damlatırken t tarafında kıpkırmızı çizgi belirdi sonra kayboldu asıl olması gerekn 1. çizgi c tarafında çıktı ikinci çizgide t de gölge oldu bekledikçede pempeleşmiş biraz daha testin adı da nova acaba ne alaka anlamadım sizce nedir bu neden çizgi belirip kaybolmuştur ki :18::18::44:

papatya cayi falan iciyorum cnmm ise yariyor
gecer cnm ilerleyecegini sanmiyorumm
saol ilgilendigin icin guzum..

kızlar birde bu sabahki testi yapkarken 1. çizgi önce c tarafında çıkması gerkemiş ama ben idrarı damlatırken t tarafında kıpkırmızı çizgi belirdi sonra kayboldu asıl olması gerekn 1. çizgi c tarafında çıktı ikinci çizgide t de gölge oldu bekledikçede pempeleşmiş biraz daha testin adı da nova acaba ne alaka anlamadım sizce nedir bu neden çizgi belirip kaybolmuştur ki :18::18::44:

kusura bakma hülyam görmedim
benim kızın maceraları bitmez canım
hergün yeni birşeyle karşılaşıyorum bazen çok şaşırtıyo beni okadar uslu söz dinleyen bir çocuktu ki anlatamam şimdi yaramaz oldu iyice huyu suyu değişti

kuzum nova iyi diye biliyorum
hicbir fikrim yok cnmm
pazar günü ilk idrarinla yine yap bakalim cnm

kuzum nova iyi diye biliyorum
hicbir fikrim yok cnmm
pazar günü ilk idrarinla yine yap bakalim cnm

evet bende iyi diye biliyorum ama bilmiyorum artık kuzucum 2 tane daha testim kaldı günüm geçsierse pazartesi ilk idrarla yaparım birinide çarşamba yaparım çıkarsa cumada kana giderim tabi geçerse

hilal canım kusura bakma durumundan haberdar değilim ne oldu bebkle ilgili bir sıkıntı var galiba canım ALLAH yardımcın olsun

canım bende acon marka kullanıyorum. ve her yaptıgımda testi seninki gibi oluyo. ilk tden gelmeye basladıgı icin idrar o bi pembeleriyo. ama benimki c ye vardıgında öbürki tamamen gidiyo. c koyu cıkıyo. sanırım normal bu olay.

başka kapıya mıı
o nasıl laf kız töbeeeeee :)
valla evet ben fazla yaşamadım o prolaktini.
adetim düşükten sonra 1 kere 40 günde geldi.
şüphelendim çünkü gecikmezz hiçç..
sonra bu prolaktin çıktı işte.
sonrasında düzene girdi
ama yine düşük yaptığım için bikaç gün oynuyor

anladım canım normal demekki bende ilk defa olduda acaba dedim neki iyiden iyiye kafa buluyo bu testler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…