sağolasın kuzum benim Allah razı olsun canım arkadaşım artık rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin inş vardır dileklerimiz bu yönde ama olmazsada can sağolsun ne yapalım gülüm evde olsan dinlenirsinde zor olur senin için grip de zor anacım hele o baş ağrısı yokmu oldukça dikkat et fıstığım yaa
aynen 1 hafta benimkine 1 yıl gibi geliyo
bitmedimi daha diye soruyo..
dün akşam da bitti aslında da yok bitmedi dedim
az akıntı geliyodu şimdi tamamen bitti.
bu ay adete kadar günaşırı olacak inşallah hayırlısı olur:26:
allah cümlemizden razi olsun cnmm benimm.aminn cnmm insallahh.
evet cnm allahtan 3 saat calisip gelcem cok degil
zaten bas agrisi beni mahvediyor cnmm ilacda alamiyorum.
allah cümlemizden razi olsun cnmm benimm.aminn cnmm insallahh.
evet cnm allahtan 3 saat calisip gelcem cok degil
zaten bas agrisi beni mahvediyor cnmm ilacda alamiyorum.
azracım minoset içilebiliyo diye biliyorum hamilelikte yanlısmı biliyorum acaba.
cnm burda minoset yok
aminn gülüm aminn cümlemizden razı olsun inş rabbim ilaç alamaman köötü yaaa işte adaçayı iyi geliyo diyolar birde bizim memlekette içerler ama heryerde varmıdır bilgim yok ama vardır kesinlikle kök çayı derler canım tarçın kök birşeyler daha kaynatıp içiyosun hepsini benim babamın eşide senin gibi rahatsız ilaç almadı bunları içerek hafifletti doğal şeyler sonuçtaa meyve falan yee sık sık inş geçer en kısa zamanda canım yaaa:26:
hoşgeldin canım nasılsınnnnn
ohhhhh sende rahatı yok şimdi canımmmmmm
keyfini çıkarrrrrrrr
bende havalar düzelsin çok büyük bir temizlik yapıcam evde kuran okutnayı düşünüyorum allah nasip ederseee
hoşgeldin canımmmmm
o anneleri bende hiç anlamıyorum maleseffff
senin kızın maceraları ne durumda ver mı yeni bir vukatı
papatya cayi falan iciyorum cnmm ise yariyor
gecer cnm ilerleyecegini sanmiyorumm
saol ilgilendigin icin guzum..
kızlar birde bu sabahki testi yapkarken 1. çizgi önce c tarafında çıkması gerkemiş ama ben idrarı damlatırken t tarafında kıpkırmızı çizgi belirdi sonra kayboldu asıl olması gerekn 1. çizgi c tarafında çıktı ikinci çizgide t de gölge oldu bekledikçede pempeleşmiş biraz daha testin adı da nova acaba ne alaka anlamadım sizce nedir bu neden çizgi belirip kaybolmuştur ki :18::18::44:
kuzum nova iyi diye biliyorum
hicbir fikrim yok cnmm
pazar günü ilk idrarinla yine yap bakalim cnm
kızlar ben son durumumu haber vereyim dün sabah 9 da hastaneye girdim akşam 6 gibi anca çıktık görümcemlere geldik bize bakıyolar bende öyle yatıyorum çok şükür bunu da atlattık bu günlerde geçicek biliyorum
kızlar birde bu sabahki testi yapkarken 1. çizgi önce c tarafında çıkması gerkemiş ama ben idrarı damlatırken t tarafında kıpkırmızı çizgi belirdi sonra kayboldu asıl olması gerekn 1. çizgi c tarafında çıktı ikinci çizgide t de gölge oldu bekledikçede pempeleşmiş biraz daha testin adı da nova acaba ne alaka anlamadım sizce nedir bu neden çizgi belirip kaybolmuştur ki :18::18::44:
evet benimkide son günlere doğru soruyo yanaşıyo başka kapıya diyorum gıcık onun iiçinmi geliyosun yanıma diyorum adam bin pişman oluyo hiih hiiiiama benim eskiden 7 full olurdum 8. gün yıkanırdım ama şimdi 3 günsürüyo 4. gün bitiyo prolaktin yüzünden tabi onun iiçin bu ay ki adeti iple çekiyorum gününde olucakmıyım acaba kaç gün olucam diye :18::18:
evet bende iyi diye biliyorum ama bilmiyorum artık kuzucum 2 tane daha testim kaldı günüm geçsierse pazartesi ilk idrarla yaparım birinide çarşamba yaparım çıkarsa cumada kana giderim tabi geçerse
canım bende acon marka kullanıyorum. ve her yaptıgımda testi seninki gibi oluyo. ilk tden gelmeye basladıgı icin idrar o bi pembeleriyo. ama benimki c ye vardıgında öbürki tamamen gidiyo. c koyu cıkıyo. sanırım normal bu olay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?