evet bende iyi diye biliyorum ama bilmiyorum artık kuzucum 2 tane daha testim kaldı günüm geçsierse pazartesi ilk idrarla yaparım birinide çarşamba yaparım çıkarsa cumada kana giderim tabi geçerse
kızlar birde bu sabahki testi yapkarken 1. çizgi önce c tarafında çıkması gerkemiş ama ben idrarı damlatırken t tarafında kıpkırmızı çizgi belirdi sonra kayboldu asıl olması gerekn 1. çizgi c tarafında çıktı ikinci çizgide t de gölge oldu bekledikçede pempeleşmiş biraz daha testin adı da nova acaba ne alaka anlamadım sizce nedir bu neden çizgi belirip kaybolmuştur ki :18::18::44:
başka kapıya mıı
o nasıl laf kız töbeeeeee :)
valla evet ben fazla yaşamadım o prolaktini.
adetim düşükten sonra 1 kere 40 günde geldi.
şüphelendim çünkü gecikmezz hiçç..
sonra bu prolaktin çıktı işte.
sonrasında düzene girdi
ama yine düşük yaptığım için bikaç gün oynuyor
elif canım inşallah meleğin seninedir canım
yinede kendini çok kaptırma derim bekle sürekli test yapma mesala biliyosun bu yalancı testlerin oyununa sende geldin bende o yüzden zamana bırak aslında herşeyi kafadan silmek bizim elimizde ama pek beceremmiyoruz işte :44::44::44::44:
bu arada hilalin son durumu ne kaçırdığım birşeyler olmuş:26:
ne yapayım kuzucum bazen deli ediyo beni gcıklık uğruna sinir krızine sokuyo geçen günde mutfaktayım bulaşık yıkıycam hemen gidiyo yanımdan içeri nereye dedim kalsana yanımda kalınca ne yapıcamki dedi bende dedimki şu duvara bak görüyomusun baktı tabi aşağı yukarı yaptı birşey varda görücek güya ee ne olduki dedi şu duvardan farkın yok mha ona konuşuyorum haaa sana dedim popoşa bir tekme attı manyak karı bende saf saf dinliyorum birşey diyicek diyo
banda dimeyin banada gıcık oluyom o çişli şeylerebana idrar testi demeyin sinirlerim geriliyo.
birde idrar testini yaparken azıcık işeyin sonra kaba işeyin diyo doktorlar.
ne yapayım kuzucum bazen deli ediyo beni gcıklık uğruna sinir krızine sokuyo geçen günde mutfaktayım bulaşık yıkıycam hemen gidiyo yanımdan içeri nereye dedim kalsana yanımda kalınca ne yapıcamki dedi bende dedimki şu duvara bak görüyomusun baktı tabi aşağı yukarı yaptı birşey varda görücek güya ee ne olduki dedi şu duvardan farkın yok mha ona konuşuyorum haaa sana dedim popoşa bir tekme attı manyak karı bende saf saf dinliyorum birşey diyicek diyo
bana idrar testi demeyin sinirlerim geriliyo.
birde idrar testini yaparken azıcık işeyin sonra kaba işeyin diyo doktorlar.
gülüm rahatım gerçekten diyorum yaaa teste kırmızı bile çıksa çizgi inanmam ama sadece derleki adete yakın bir hormon oluyomuş o nedenle çizgi çıkkııyomuş diye test edeyim bari dedim testi valla sırf meraktan çok beklentim yok kuzucum olsa dayanamam kana giderim oluruna bıraktım hrşeyi olursa olur ben geçen ayda almıştım bu testleri o zamandan koydum kafama test etmeyi çıktıda şuan elimdeki daha belirginleşti ama boşşa hayırlısı olsun ne yapalım artık hilal kürtaj olmuş sabah yatmışş akşam çıkmış dün güülüm
bendeeeeeeeeeeeeeeeeebanda dimeyin banada gıcık oluyom o çişli şeylere
hiç güleceğim yoktuama haklısın hepsi aynı demekki benimkide adetliyken sırtını döner yatar adet bitince sırnaşmaya başlar
bende öyle yaptım zaten kuzucum yani biraz yaptım sonra aman salla yaaa test mest boşş valla varsa vardır yoksa yok ne yapalım yani dünyanın snumu sanki
banda dimeyin banada gıcık oluyom o çişli şeylere
hiç güleceğim yoktuama haklısın hepsi aynı demekki benimkide adetliyken sırtını döner yatar adet bitince sırnaşmaya başlar
bendeeeeeeeeeeeeeeeee
aynen canım hayırlısı alıştık arrttık her ay :)
allah seni hiç gülceğim yoktu valla
aynen öyle canıj alıştık valla birşey değil doktor hamilesin dese bile yalan sölüyosun uleeeeyyynnn diyip tokat atıcam sonum o yani,ii
Kürtajmı niyeki kalbimi durmuş bebeğin acaba kolay değil ALLAH yardımcısı olsun zor bir durum bende yaşadım kürtajı kalbi durmuştu bebğimin
atlatmak çok zor oldu benim için ama inşallah sağlıklı bir bebk gelir ona birdaha yaşatmasın rabbim
hee güll gül bak birşey daha anlatyımda altına yap gülmekten ben buna güya şaka yapayım dedim birgün sancım vardı bu bebekk meselesine yeni başlamıştık hiç birşey bilmiyo azıcık sancı olsa korkuyo şimdi alıştı tabi gittim mutfakatan ketçapı aldım bacaklarıma sürdüm kan gibi mişnide etek giyiyorum içeri geldim eşim gördü anammm bir korktu ne lduu kanamam başladı dedim eli ayağı karıştı birbirine şimdi güleyimmi ben yoksa aacısız ketçap yerine acılıyı sürdüğüm için alt tarafımın yanmasına ağlıyımmı
hee güll gül bak birşey daha anlatyımda altına yap gülmekten ben buna güya şaka yapayım dedim birgün sancım vardı bu bebekk meselesine yeni başlamıştık hiç birşey bilmiyo azıcık sancı olsa korkuyo şimdi alıştı tabi gittim mutfakatan ketçapı aldım bacaklarıma sürdüm kan gibi mişnide etek giyiyorum içeri geldim eşim gördü anammm bir korktu ne lduu kanamam başladı dedim eli ayağı karıştı birbirine şimdi güleyimmi ben yoksa aacısız ketçap yerine acılıyı sürdüğüm için alt tarafımın yanmasına ağlıyımmı
ne biliyim ben alıştım da eşim çok kötü oluyo ya
birinin hamile olduğunu duyunca suratı asılıyo morali bozuluyo
bendeeeeeeeeeeeeeeeee
aynen canım hayırlısı alıştık arrttık her ay :)
aynen öle canım erkek milleti işte çok bilmişler öyle deyince de küsüyo güyaa bende gönlünü alıyorum bak şimdi nasıl alıyorum gelgel benim yontulmamış odunum gel kıyamam ben sana diyorum oda geliyo gönül alman bile manyakça diyo
üzülmeyin canım benim olucak gör bak sen herşeyi sil kafandan beklemediğin andas gelicek bebeğin sana gülüm:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?