hatta arkadaşlar anlatayım sizlere biraz.
aslında daha öncede her adet döneminden önce kendimi dinleyip hamile miyim diye düşünüp dururum ama bu ay hayatımda yaşamadığım gaz sancılarım oldu.yaklaşık 10 gündür feci karnım ve belim ağrıyo ve sürekli bir baş ağrısı halsizlik.ama dediğim gibi 2 gündür tüm bunlar geçti.hatta göüslerim şimişti onlarda indi.böyle olunca da çok üzüldüm
bana cevap veren yokmuuu aşkolsuuuuunn
kızlar mrb ben bu ay klomen kullandım ve bugün doktor çatlatma iğnesi verdi
bir tane yumuş 18 mm olmuş iğnesini kendisi yapan varmııı
ben yapsammı acaba eczacım kendin yapabilirsin dedi ama tırsıyorum ya :18::18::18::26::26:
inşallah canım hamilesindir 7 gün gecikme çok iyi bir süre.pazartesiyi dört gözle bekliyorsun yani :) inşallah allah yardımcın olsun.sen de herhangi bir belirti var mı peki ?
MAŞALLAH ONA ve sana cnm.evet onlar iyi olduğu zaman bizde iyi oluyoruz. benimkide iyi ne yapsın sabahları sadace beni kusturyor ondan sonra rahatlıyorum cnm ,25 inde gidiccem bakalım kontrole:)merak ediyorumcok iyi cnmbenim ara ara basim donuyo ama onun iyi olmasindan guc aliyorm senin melegin nasil ?
cnm belirtilerin benziyor ama çok takıp stres yapmamak lazım stres yapınca hiç gelmiyor sıpalar. inşallah hamilesindir benim hamillelik belirtilerimde hiç gögsüm şişmedi ama 2 haftdaır şişme ve sızlama var yanı olmayabilir şişme.hatta arkadaşlar anlatayım sizlere biraz.
aslında daha öncede her adet döneminden önce kendimi dinleyip hamile miyim diye düşünüp dururum ama bu ay hayatımda yaşamadığım gaz sancılarım oldu.yaklaşık 10 gündür feci karnım ve belim ağrıyo ve sürekli bir baş ağrısı halsizlik.ama dediğim gibi 2 gündür tüm bunlar geçti.hatta göüslerim şimişti onlarda indi.böyle olunca da çok üzüldüm
kızlarrrr ıyı aksamlar herkese
3 gundur gezmelerden hıc gelemedım dogru durust
bugun cok sancım var benım ınsallah gaz sancısıdır karnım kocaman şımdı ve kocam evde yok yanlızım nöbetcııııı
iyi akşamlar. gaz sancısıdır geçer inş.özlemden haber yok.kızlarr özlemnın kan sonucu ne oldu???
bana cevap veren yokmuuu aşkolsuuuuunn
kızlar mrb ben bu ay klomen kullandım ve bugün doktor çatlatma iğnesi verdi
bir tane yumuş 18 mm olmuş iğnesini kendisi yapan varmııı
ben yapsammı acaba eczacım kendin yapabilirsin dedi ama tırsıyorum ya :18::18::18::26::26:
canım sımdı duyulcagını sanmıyorum ben 1 ay daha gecmesı lazımslm kızlar, eşim steteskop getirdi bebişin kalp atışlarını duyamadık(
Korkuttu beni bu durum, acaba steteskopla duyulmuyormuki(
iyi akşamlar. gaz sancısıdır geçer inş.özlemden haber yok.
kızlarrrr ıyı aksamlar herkese
3 gundur gezmelerden hıc gelemedım dogru durust
bugun cok sancım var benım ınsallah gaz sancısıdır karnım kocaman şımdı ve kocam evde yok yanlızım nöbetcııııı
canım sımdı duyulcagını sanmıyorum ben 1 ay daha gecmesı lazım
steteskopla duyulabılıyorsa tabı
anladım canım saoll
boşuna üzme kendini tabi ki dojtor değilim ama steteskopla duyulmaz bence ki sanırım daha çok minik :)
Netten bakmıştım 4. ayda duyulabilir yazıyordu ama bilmiyorum, gerçi kendi kalp atışımı bile zor duyuyorum ama tedirgin oldum(
yok yok daha çok erken o zaman.bebeğin tam olarak kaç aylık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?