Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hatta arkadaşlar anlatayım sizlere biraz.
aslında daha öncede her adet döneminden önce kendimi dinleyip hamile miyim diye düşünüp dururum ama bu ay hayatımda yaşamadığım gaz sancılarım oldu.yaklaşık 10 gündür feci karnım ve belim ağrıyo ve sürekli bir baş ağrısı halsizlik.ama dediğim gibi 2 gündür tüm bunlar geçti.hatta göüslerim şimişti onlarda indi.böyle olunca da çok üzüldüm

kızlarrrr ıyı aksamlar herkese
3 gundur gezmelerden hıc gelemedım dogru durust
bugun cok sancım var benım ınsallah gaz sancısıdır karnım kocaman şımdı ve kocam evde yok yanlızım nöbetcııııı

bana cevap veren yokmuuu aşkolsuuuuunn

kızlar mrb ben bu ay klomen kullandım ve bugün doktor çatlatma iğnesi verdi
bir tane yumuş 18 mm olmuş iğnesini kendisi yapan varmııı
ben yapsammı acaba eczacım kendin yapabilirsin dedi ama tırsıyorum ya :18::18::18::26::26:

insallah vardır bebişin canım. ama bekle acele etme test için.bak benim bugün 7 gün oldu gecikmem test yaptım negatif ama ben bu testlere cok güvemmedigim için kan testide yaptırdım bekliyorum pazartesi alacagım.küçücük bi ümitle bekliyorum belki gec döllenme olduysa diye.

inşallah canım hamilesindir 7 gün gecikme çok iyi bir süre.pazartesiyi dört gözle bekliyorsun yani :) inşallah allah yardımcın olsun.sen de herhangi bir belirti var mı peki ?

igne yapma deneyimin varsa yap kendin bişi olmaz.

Ben geldimmm izmire gittikkk detaylari sonra yazarimmm anca geldik yine gelirimmm

inşallah canım hamilesindir 7 gün gecikme çok iyi bir süre.pazartesiyi dört gözle bekliyorsun yani :) inşallah allah yardımcın olsun.sen de herhangi bir belirti var mı peki ?

bi dönem olmustuama simdi hiç biri kalmadı. zannetmiyorum canım. %5 ihtimal ancak veriyorum. cünkü idrar testinde hiç bi silik iz bile yok canım. hayır bide klomen kullandım geci,kmemei lazımdı ya neyse bekliyorum belkide psikolojikman engelliyorum adet olmayı ne bilim ya hayırlısı bakalım

slm kızlar, eşim steteskop getirdi bebişin kalp atışlarını duyamadık (
Korkuttu beni bu durum, acaba steteskopla duyulmuyormuki (

cok iyi cnm benim ara ara basim donuyo ama onun iyi olmasindan guc aliyorm senin melegin nasil ?
MAŞALLAH ONA ve sana cnm.evet onlar iyi olduğu zaman bizde iyi oluyoruz. benimkide iyi ne yapsın sabahları sadace beni kusturyor ondan sonra rahatlıyorum cnm ,25 inde gidiccem bakalım kontrole:)merak ediyorum
cnm belirtilerin benziyor ama çok takıp stres yapmamak lazım stres yapınca hiç gelmiyor sıpalar. inşallah hamilesindir benim hamillelik belirtilerimde hiç gögsüm şişmedi ama 2 haftdaır şişme ve sızlama var yanı olmayabilir şişme.

kızlarr özlemnın kan sonucu ne oldu???
iyi akşamlar. gaz sancısıdır geçer inş.özlemden haber yok.

cnm eczacın yap dediyse yap kendine güveniyorsan , ama damarına gelme ihtimalide olabilir bence bilen biriene yaptır.

slm kızlar, eşim steteskop getirdi bebişin kalp atışlarını duyamadık (
Korkuttu beni bu durum, acaba steteskopla duyulmuyormuki (
canım sımdı duyulcagını sanmıyorum ben 1 ay daha gecmesı lazım
steteskopla duyulabılıyorsa tabı

iyi akşamlar. gaz sancısıdır geçer inş.özlemden haber yok.

anladım canım saoll

inşallah arkadaşlar yaa beni düşündürende bu oldu zaten.çok umutlanmıştım çünkü benim adet günümden 2 gün önce ağrılarım başlar hep çok kötü geçiririm o günleri fakat bu sefer 10 gün önceden başladı.o düşündürmüştü beni.birde karnım da gaz olması.göğüs olayına çok takıldım ben bu konuda bilginiz var mı?hamile olunca sürekli göğüs şiş mi oluyo yoksa ara ara şişip inebiliyor mu?

bu arada inşallah hamilesindir canım.bence moralini bozma bakalım pazartesi belli olacakmış zaten.

Hoşgedin canımcım.
Bende de zaman zaman sancı oluyor.
Normalmi bilmiyorum...

canım sımdı duyulcagını sanmıyorum ben 1 ay daha gecmesı lazım
steteskopla duyulabılıyorsa tabı

anladım canım saoll

boşuna üzme kendini tabi ki dojtor değilim ama steteskopla duyulmaz bence ki sanırım daha çok minik :)

Netten bakmıştım 4. ayda duyulabilir yazıyordu ama bilmiyorum, gerçi kendi kalp atışımı bile zor duyuyorum ama tedirgin oldum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…