Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Valla doktor 14+3 dedi şuan, yani 4 ayın içinde oluyor

maşallah ne güzel.allahım inşallah en kısa zamanda benimde çocuğum olur.bence sen hiç deneme steteskopla dinlemeyi falan usulüne uygun kullanamazsın ne bileyim,bebeğinin sesini duyamazsın her seferinde düşündürür bu seni.

1 martta kontrol var zaten, inş. sıkıntı yoktur, ondan sonra bebişi dinlemeyi bırakıcam, diyorum ama umarım yapabilirim.
Rabbim sanada en kısa zamanda bebiş nasip etsin canım...

elifim senin kocanda iltihaplı romatizmamı çıktı.:26:

zambak canım erkekmıs bebegın gözun aydın
bıde ıkımızı arasında 2-3 gun vardı sımdı fark cogalmıs
sat a göre yap ultrasona gör degıl hep farklı cıkar ultrasonda canım

meggggggggggggggggggggggggggggggggg özlendin haberin olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün kediler günümüş pisinin günün kutlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
evet canım yaaa kesin sonuç için 2 hafta sonra bakırköy araştırma hastanesine gidicez netleşicek oz aman nednki gülüm:44:

inşallah değildir bende var ya romatait artrit, zor bir hastalık belirtileri ne eşinde

inşallah değildir bende var ya romatait artrit, zor bir hastalık belirtileri ne eşinde

inş kuzuum yaaa belirtiler 1 aydır sabah namazına kalkerken tutuluyo sırtı hareket edemiyo etikçe açılıyo canım romotolojiye yönlendirdi doktor omuzların ortasında böyle ağrı oluyo başkada belirti yok canım sendedemi var çok geçmiş olsun balım yaaa senin şikayetlerin neler peki:18:

cnm bende sabah tutukluğu oluyordu şimdi gebeyim diye yok gebelikte uyuyor hastalık.sabah ellerimde şişme ve 1 saate yakın sürüyordu . kavonoz kapağı bile açamıyordum kuzum.ilerleyen saatlerde geciyor ama sabah tutukluğu deniyor aktif döneminde hastalığın merdiven inerken bıçak saplanması gibi oluyordu dizime merdiven inmede zorlanıyordum ,oturup kalkmada falan daha bir sürü şey geç ti gitti ama tedavi gördüm1,5 yıl şimdi iyiyim allah şükür 6,7 aydır şükürler olsun sıkıntım yok.şimdi canını sıkmak istemem ama kocanda a.s denen bir iltihaplı romatizma var büyük bir ihtimalle o olabilir benimkini değişik türü allah şifa versin kocana , figenime ve tüm hastalara.

amin canım figendede mi var aynı hastalıktan ama benim eşimde sadece sabha sorunu oldu dediğin gibi romatizmanın değişik türleri vbar inş sorun çıkmaz kuzucum yaaa sağolasın ilgin için Allah razı olsun bebeğim bilgilendirdin beni tşk ederim

zambak canım erkekmıs bebegın gözun aydın
bıde ıkımızı arasında 2-3 gun vardı sımdı fark cogalmıs
sat a göre yap ultrasona gör degıl hep farklı cıkar ultrasonda canım

Canım sata göre 15+3 bebek ama doktor 14+3 olduğunu söyledi, diğer doktor sata göre hesaplamış ama senin bebeğin 14+3 dedi.
Daha doğrusu 12. haftada öyle söylemişti, doktorun söylediğine göre 14+3 bebek...

Evet bazen konuşuyoruz ya onunla doktorlardan falan ra topiğinden arkadaş o benim:) bendede zaten bu dediklerim sabah oluyordu 200 çeşit romatizma var tehlikeli olanlarla bizdeki iltihaplı olanlar , mesala kocana söyle sakın sauna veya sıcak havuz ,kaplıca gibi yerlere gitmesin, sıcak iyi gelmez bize dikkat etsin bizim hastalıklar bide stres yok hiç bişi kafaya takmıcak.

iyi akşamlar kızlar...
bugün yumurtalarım toplandı şükürler olsun..
hafif ağrım var genel olarak iyiyim..
yarın hastaneyi arayıp döllenme olup olmadığını öğrenicem..
inşallah hayırlısıyla hepsi döllenir..
yarın haber verrim size..eğer herşey yolunda giderse pztesi salı gübü transferim gerçekleşir hayırlısıylaa

anladım cnım bildiğim iyi oldu gerçekten sağolasın canımıniçi söyledim şuan hele gitsin doktora bakalım inş çıkmaz burdaki doktor kesin değil ama başlangıcı olabilir demiş ama kan testinde iltihap çıkmış kesin yani

MAŞALLAH hadi bakalım cnm inşallah döllenir gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hosbulduk tatlimm

tekrar merhaba arkadaşlar geri geldim

hoşgeldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…