amiiiiiiiiiiiin cnm benımmRabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşalllahhh
evet kuzum yumurtlama günü ve ertesi gunu yaptık sonra bırakmıştık demekki ozaman tutturduk cnm
benm de cnm girmek istemıo valal bi grıom kmseckler yokk gunduz var yine de gece nerdeyse kmse olmuo ama geçici gibi gelıo bu durum bana...
hele bi boyle bomda gibi bi kaç hber alalım bak nasl yne ataga gecck topk haklsn cnm sadece herkes biraz kabuguna çekldi bu ara ee zor bi süreç kolay degl....
aynen ben de senn gibi düşnuormmm huzurumm ozledm kız seniii
hadi inşşş allahımmm tüm kalbm ve dualarm birsumla ve meganla
ayy ben de mrk ettm bu prgmı araştrcm bi bakaym bulablcem mi
saolunn kızlarbiraz bogazmda gıcıklık var azıcık da öksürük ama sanrm onleyeblrm sıcak bşeyler falan içıorm ....
nedemek cnm benım haydi bu gece halveteee
benm de cnm girmek istemıo valal bi grıom kmseckler yokk gunduz var yine de gece nerdeyse kmse olmuo ama geçici gibi gelıo bu durum bana...
hele bi boyle bomda gibi bi kaç hber alalım bak nasl yne ataga gecck topk haklsn cnm sadece herkes biraz kabuguna çekldi bu ara ee zor bi süreç kolay degl....
saolunn kızlarbiraz bogazmda gıcıklık var azıcık da öksürük ama sanrm onleyeblrm sıcak bşeyler falan içıorm ....
dikkat et kendine portakal suyu falan iç cnm c vitamin takviyesi yap atlatırsın inş.benm de cnm girmek istemıo valal bi grıom kmseckler yokk gunduz var yine de gece nerdeyse kmse olmuo ama geçici gibi gelıo bu durum bana...
saol tatlım ılgılendgn ıcın ..ıns olur haber verırm.. kac aylık senın bebsın?
ya varya dün de halvet vardı bizde.böyle görev gibi görünce de çok komik oluyo.iki saat güldük salak salak
muhtemelen yine bi gülme krizi bu akşam yine bizi beklio.
ama olsun napalım belki çocukta bizim gibi eğlenceli olur
tmm asembim çok saol cnm içeym ballı süt bengeçmiş olsun cnm çokda sıcak içme boğazını tahriş eder
ılık içmeye çalış cnm ballı süt felen iç cnm
ayy kıyamam seniiimerhaba canımcım
tüm gün yattım bu bademcik olayı ne kötü
neyse geçer herhalde
bu sene çok soğuk ya
hiç bana göre değil
dikkat et kendine portakal suyu falan iç cnm c vitamin takviyesi yap atlatırsın inş.
mrb kizlar iyi aksamlartopikte bi durgunluk var ya
şöle bomba gibi bi hber gelse durgunlk falan kalmaz da ... hamiş patlaması olcak da onn sesszlgdr inşş buuu
iyiakşamlar güzel haberler gelince coşuyoruz cnm. bebiş nasılmrb kizlar iyi aksamlartopikte bi durgunluk var ya
hoşgeldin erkendaha test içinarkadaşlar merhabaa bende aranıza yeni katılyorum.forumu kullanmayı henüz çok iyi bilmiyorum amaben bu ay kesin hamile olduğumu düşünüyordum takii 2 gün öncesine kadar.adet tarihime daha 3 gün var ama yaptığım testler malesef negatif
öptüm bebeğim kendine iyi bak.ben çıkayım canlarım kociş geldi yemek bekler
öpüyorum hepinizi kocamaaaaaan
arkadaşlar merhabaa bende aranıza yeni katılyorum.forumu kullanmayı henüz çok iyi bilmiyorum amaben bu ay kesin hamile olduğumu düşünüyordum takii 2 gün öncesine kadar.adet tarihime daha 3 gün var ama yaptığım testler malesef negatif
rstağfurullah kuzucum olur öyle şeyle bende yeni üye olduğumda zorluk çekmiştim alışırsın takıldığın birşey olursa sor ei tatlım amin canım rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat acısıyla sınamasın canım benim
iyiakşamlar güzel haberler gelince coşuyoruz cnm. bebiş nasıl
hoşgeldin erkendaha test için
batı geçir. negatif çıkması normal cnm battan sonra yaparsan kesin sonucu alırsın.
öptüm bebeğim kendine iyi bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?