anladım cnm benm cok tesekkur ederm bende kıst vardı amelıyat oldm .2 ay korun dedı dr ama ben dayanamıcm galıba bu ay korunup obur ay korunmak ıstemıorm.benm esım de gonlunden ılk bebegı erkek olsn ıstıo bende ısr-tıorm.ıns rabbım nasıp eder bıze de.tabıkı fark etmez ama ıste gonulden gecenler var bır de:)) pekı tam yumurtlama gunu mu ılışkı oldu yanı ben sımdı nasıl ıhtımalı kuvvetlendırebılırım aacaba ?? bende esıme kecıboynuzu kuru yapsam??
şimidilik iyi canım yaaa 2 hafta sonra gidicez test yapıcaklar iltihaplı romatizma başlanıcı demiş bakalım ne olucak:26:
ohh iyi bıraktın mutfağa kızartma için eşimi sokamıyorum mutfağa birtek kısırı birlikte yaparız canım yoksa bırakmıyorum çay bile yaptırmam ben batırırı diye korkuyorum
şimidilik iyi canım yaaa 2 hafta sonra gid:26:icez test yapıcaklar iltihaplı romatizma başlanıcı demiş bakalım ne olucak
sayfa dondu kaç kez göndermişim canım yaa eşim geldi çıkıyorum ben öpüyorum yarın görüşürüz kızlar hepinizi öptüm görüşürüz
slm kızlar naslsnzz
slm kızlar naslsnzz
aaa kimde var
bendede ra var aynısı yani cnm aaaaaaaaaaaayyyy
elfin eşi için demiş dr cnmcım
İnşallah çıkmaz kuzumbendede var çok zor bi hastalık eğer çıkarsa korunmaları lazım ilaç kullancak kocası korunması gerekir.inşallah hamiştir
iyi akşamlarr kızlar.
ovulasyon testi yaptım şimdi kopkoyu çıktı.ama gün aşırı ilişkiye devam ediyoruz.dr öyle önerdi.yumurta takibi yapılıo.yarın ilişkiye girmemiz lazım ama bu kadar koyu olunca dedim bu akşam da denesek mi?yarın dr kontrolüm de var.yani çizgi koyu çıktı ya şimdi ne kadar devam ediyo ovulasyon.bugün tektar deneyelim mi yoksa yarını bekleyelim mi ne dersiniz kızlar :26:
enee sahi ya sen demiştin şukadr korunmak zorunda kaldık felen diye
ay inşallah hamiştir kuzumm inşallahda ra değildir eşi
hayırlı ugurlu olsn cnm ıns saglıkla sıhhatle dunyaya gelır bebegın..yanı yumurtlama gunu ve de hemen ondan sonrakı gun..zaten genelde yumurtlama gunu olmalı denıyor.yanı sen hamıle olabılacegn durumlarda sadece 2 kez ılıskı ıle oldu degl mı?? sonra zaten yumurtlama gunu bıtıyor.allah bıze de nasıp eder ınsallah.cnm.geçmiş olsun cnmcım ama dr korun dediyse korunman daha ii olur gibi geliyo bana
tabı yınede siz bilirsiniz cnm hem 2 aycıkdan bişey olmaz dimi
inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre verir cnm sizinde öyle
ben şöyle yaptım adet bitiminden itibaren 2 günde bir ilişki oldu
yumurtlama akıntımı görene kadr böyle yaptık
yumurtlama akıntımı görüncede hem o gün hemde ertesi günü yaptık sonra bıraktık cnmcım
baya bi gına gelmişti ama Rabbim yüzümüzü güldürdü
benım eşim hani şu marketlerde varya keçiboynuzu pekmezi onu içti sabahları bi tatlı kaşığı felen
istersen sende yedir cnmcım
aa geçmiş olsun cnmcım sonucundan haberim yoktu
inşallah bişecik çıkmaz kuzumm hemencik geçiverir rahatsızlıgı
inşallah cnm ya benim eşim hastalık boyunca korundu, ben hastaydım ama erkektede erkek ilaç kullancak spermle etkisi kadına gelir diye yasak yani. 1,5 yıl tedavi gördüm 6 ayda bekledik ilaçın etkisini çıkması için güçlü ilaçlar
bence de ya kırk yılda bir bu kadar koyu yakalamışız.evet evet bu akşam biz tekrar deneyim.iyi akşamlar cnm
ben ovu yapmadım ama madem bukadr koyu bence bu akşamda yapın
genelde kullananlar koyu çıkınca üst üste halvet yapıyolar
hayırlı ugurlu olsn cnm ıns saglıkla sıhhatle dunyaya gelır bebegın..yanı yumurtlama gunu ve de hemen ondan sonrakı gun..zaten genelde yumurtlama gunu olmalı denıyor.yanı sen hamıle olabılacegn durumlarda sadece 2 kez ılıskı ıle oldu degl mı?? sonra zaten yumurtlama gunu bıtıyor.allah bıze de nasıp eder ınsallah.cnm.
bence de ya kırk yılda bir bu kadar koyu yakalamışız.evet evet bu akşam biz tekrar deneyim.
asemb bilgilendirmen için sağol güzelim
benm de cnm girmek istemıo valal bi grıom kmseckler yokk gunduz var yine de gece nerdeyse kmse olmuo ama geçici gibi gelıo bu durum bana...günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar topik çok sessizleşti yaaa
meg gittikten sonra böyle oldudönsün artıkkkk
ve de galiba artık zaman ilerledikçe hepimizin piskolojisi daha çok bozulmaya başladı çoğuda kafasını toplamak için çok sık girmiyo
ben de işlerden dolayı çok sık giremiyorum bu ara girsemde de çok muhabbet olmuyo
topiğimizi dün akşam ikinci sayfada görünce çok üzüldümmmmm
hele bi boyle bomda gibi bi kaç hber alalım bak nasl yne ataga gecck topk haklsn cnm sadece herkes biraz kabuguna çekldi bu ara ee zor bi süreç kolay degl....Birşeycikler olmaz topiğimize, ben kkya bir tek bu topik için üye oldum, oysa ki o kadar çok okurdum eskidende ama bir tek burası sıcak geldi bana. Bu sıcaklık son bulmaz, bulamaz rahat olun siz.
Gamze'cim bu arada oğluşunla babiş her ne kadar süper iletişim halinde olurlarsa olsunlar merak etme sen, bebiş geldikten sonra sen ikisininde prensesi olarak devam edeceksin hayatına. İkisi de tirtir titreyecekler üzerine Allah'ın izniyle. :)
aynen ben de senn gibi düşnuormmm huzurumm ozledm kız seniiisağolasın canım
iyişeşcem inşallah
topik bazen sessiz olabiliyor
ama geçici diye düşünüyorum
bazen üzücü olaylar oluyor
tabi hepimiz hem sevinci hem üzüntüyü paylaşıyoruz
ama yine iyi haberler gelecek ve
yeniden hareketlenecek topik
hadi inşşş allahımmm tüm kalbm ve dualarm birsumla ve meganlakızlar bugün birsu
yumoşları doktor teyzesine emanet edecek
dua edelim ona:109:
ayy ben de mrk ettm bu prgmı araştrcm bi bakaym bulablcem minasılsınız bakalım
ben dün nette bi program buldum baby marker diye bi bebek yapma programı :):)
dedim madem biz beceremiyoruz bebek yapmayı sanal yapıyım bari :):
eşime dedim ki sen burda bekle ben bi bebe yapıp gelem :):):)
eşimle benim fotoları yükledim kız veya erkek seçenekleri var bebeklerde ben ikisinide yaptım ayyyy ortaya komik bi bebek çıktı :):) eşim görünce bu ne be dedi :):) hahaaayyyyy nasıl güldüm vallaa
sarı saçlı mavi gözlü bebeklerdi kız da erkek te ama hep eşimden almış program heryerini bebeğin gözünü de saçını da
inşallah gerçeği olur da eşime benzer çok istiyorum bunu
a.s cnm hoşgeldin
ben iyiyim çok şükür cnm sen nasılsın
saolunn kızlara.s hoşgeldin cnm
oo baya güçlü demekki kuzumm ne zor yaa bide bebek isterken çıkması
Rabbim kimseye vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?