pisimle ilgisi yok canım..
kokulara hassasiyetim var daha ziyade..
bahar ayları berbat oluyorum mesela.. bi de toz!
çocukluktan beri kedim var benim..
alerji rahatsızlığım astıma dönüştü bikaç sene önce..
tıkanma huyum peydah oldu son haftalar ya
Megimm pozitif düşünnn her ay o üzüntüyü yaşamaktansa hiç olmazsa korunuyorum dersinnn vee korunduğun günleri sakın kendine zehir etme cidden tadını çıkart.Bak salı günü doktora gideceğim doktor belkide doğum kontrol hapıyla adetimi düzene sokabilir belki bende 5 yıldır istememe rağmen korunmak zorunda kalabilirim ama hiç üzülmüyorum çünkü bişeylerin sağlıklı olabilmesi için önce benim sağlıklı olmam gerekir...Bak 2 aydır adet olamıyorum ve bunun sıkıntısını çok kötü yaşıyorum sürekli gergin ve mutsuzummm hormonlarım sapıtmış durumda menopozlular gibii ateş basıyor sürekliiii bir donuyorum bir yanıyorum buz gibi havada montsuz dışarı attım kendimiii şakır şakır yağmur yağıyordu umarım hasta olmammm ama gerçekten düzensizlikte çok zor .Rabbimm sana acil şifalar versinn canımın içi amaa hep pozitif oll seni üzen ne varsa başka yönden bakmayı deneee o zaman için sızlamayacak daha güzel olacak hayatın...Dediğimiz gibi herşeyin hayırlısııı
sensiz tadı olmuyor topigin hep aklımızdasın tatlım .kendine çok iyi bak .hemencik iyileş
elisizmitimmmmmm avatarınn ne değişikmiş öyleee bende dedim o neee sonra anladımmm
Artık düşüşe geçsin, seni bişey üzmesin,doğumgünün sana şans getirsin.Sana dualarımdan hediye yollayacağım bu gece.Her şey istediğin gibi olsun diye
senin kalbin pamuk peluş,çok güzel..
ALLAH en kısa zamanda o güzel yüzünü güldürsün inşallah bebekim
iyileşmeye çalışıyorum ve geçicek inşallah biliyorum..
eşim beni o kadar merak eder oldu ki,tıkandımı,astım krizi mi geçiriyor diye,beni iş yerine götürüyo biliyo musunuz
gözünün önünde olucakmışım..
he bu arada çalıştığı yerden ayrıldı eşim,kendi işini yapıyor artık..
elektronik üzerine bir yer açtık..
olsun oh evet :86:
erkenden nereye kaçılıyor hemen bakiim..
Megcim geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda atlatırsın bu rahatsızlığını da bebeğine kavuşursun
senin kalbin pamuk peluş,çok güzel..
ALLAH en kısa zamanda o güzel yüzünü güldürsün inşallah bebekim
iyileşmeye çalışıyorum ve geçicek inşallah biliyorum..
eşim beni o kadar merak eder oldu ki,tıkandımı,astım krizi mi geçiriyor diye,beni iş yerine götürüyo biliyo musunuz
gözünün önünde olucakmışım..
he bu arada çalıştığı yerden ayrıldı eşim,kendi işini yapıyor artık..
elektronik üzerine bir yer açtık..
farklı olmuşşş gerçektennnEspiri olsun diye yaptım güzel olmuş mu?
Hoşgeldin seni görmek çok güzel nasılsın tatlışımm
Hayırlı uğurlu olsun inşallahBol bereketli kazançlı işler gelsin
Yani doğru söylüyonuz canlar ben bide cepten baglanıyorum on saate yazıyom megim gelmıs dıye.gülbebekım sanada merhaba zor oluyo yazmak cepten
Yani doğru söylüyonuz canlar ben bide cepten baglanıyorum on saate yazıyom megim gelmıs dıye.gülbebekım sanada merhaba zor oluyo yazmak cepten
Megan hoşgeldin,ferda dedi ki megan gelince batını bana özelden mesaj atsın ekleyecem diye iletir misiniz dedi, ben de iletiyorum
aminnn elisim.. inşallah
megin seviyi seni
seni görmek de güzel meganım
iyi sayılırım.. anlattım işte az önce.. idare etmece..
sen???????
Çok teşekkür ederim megim utandım şimcik Amin inşallah..Eşinde haklııı ne güzel götürsün işyerineeee Bu arada hayırlı olsun Allah bol kazançlar nasip etsin inşallahhhhh
farklı olmuşşş gerçektennnBende ferda pozisyonunumu koysam acep avatarımaaa
Megan hoşgeldin,ferda dedi ki megan gelince batını bana özelden mesaj atsın ekleyecem diye iletir misiniz dedi, ben de iletiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?