Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

a.slm canım hoşgeld,in valla belirtilerine bakarsak hamilesin ama idrar testleri her zaman garanti vermiyo kan tahlili yaptır netleşşin birde testin rsmini koyma imkanın varsa koy bakalım ne derece ikinci çizgi

tşkler hoşbulduk resmini koymak isterdim amaa dün attım ne bileyimm durmasımı gerekiyodu canım benim kırmızının yanında pembeydi anında çıktı beklemeden inşlhh bebiştir 4 yıldır bekliyorum hiçde korunmadım tatlım

aslm hosgeldin zerzenil
canim kana git kanda baktir birde
evet karin agrisi falan oluyor
gögüslerde aci falan

tşkler cnm hoşbulduk ewet karnım ağrıyor ve geçiyor ama sol taraf belimde sanki taş var gibi agırlık var ince ince sızlıyor pazartesiye kadar olmazsam kan tahlili yaptırıcam ilgin için çok tşkler sağolasın

ne demek canimm
bel agrisi bende olmamisdi ama burda gebe kalan diger arkadaslarimizda vardi canimm
karin agrisi böyle rahmin asagi cekiliyor gibi agriyordu
insallah gebesindir canimm bizede sonucu bildirirsen sevinirim.

gülüm o zaman seni heveslendirmek istemem ama hamilesin bence ama sen kesin kana git bak mesela canım bende ve bir kaç arkadaşlarımızda idrar testinde çıktı ama kanda çıkmadı bendede ilk 3 dk içinde ikinci çizgi çıkmıştı ama negatifti kanda emin olmak için kana git ama bizede haber et kesin emi balıminş vardır inşşşş kuzucum

kızlar birşey öğrenmek istiyorum tecrübeli arkadaşlardan.ocak ayında doktora gittim yumurtalığın az gelişmiş dedi.bende birlikte oldum eşimle.hiç umursamadım kafama takmadım.ama bugün 3.günüm regl olmadım.normalde hiç gecikmezdi.sadece halsiz ve keyifsizim başkada hiçbir belirtim yok.ağzımın tadı değişti.ama ne adet nede hamilelik belirtim yok.bel ağrısı göğüs ağrısı hiçbişi yok.sadece rüyamda gördüğüm erkek çocuk doğürmam beni umutlandırıyor.bilgisi olan yargdımcı olabilirmi lütfeenn..bugünde olmazsam yarın sabah aç karına idrar testi yapmayı düşünüyorum

idrar testini aç karnına yapmna gerek yok canım. sabah ilk idrarla yapman yeterli

aynen öyle canım yaaa birşey diyicem balım hani araba tutar ya mide bulanır aynen öyle midem bulanıyo sendede olmuşmuydu adet öncesi erken diye biliyorum belrtilerde ama aklıma takıldı işte:44:

canim tam adamina sordun
bende hic bulanti olmadi ki tatlim

aslm canim hosgeldinnn
canim bende ayni kac gündür gripten müzdarip
cok gecmis olsun canimmm
ohh süper ne güzel bir aksam geciriceksiniz insallah
toplantilar falan derken kafani dinlerdikceksinn
insallah güzel gecer canim

saolunnn kızlarrr inşş guzel bi akşam olur elifimm bnm yapalım bi gun kızlar matinesi ne guzel olurdu yaaa yakın olsakk hepimiz birbirimzee

Son düzenleme:
saolunnn kızlarrr inşş guzel bi akşam olur elifimm bnm yapalım bi gun kızlar matinesi ne guzel olurdu yaaa yakın olsakk hepimiz birbirimzee

valla ne güzel olur aslında bir kaç arkadalarla aramızda çok mesafe yok ama işte zamanlama önemli sen nerdesin peki balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…