a.slm canım hoşgeld,in valla belirtilerine bakarsak hamilesin ama idrar testleri her zaman garanti vermiyo kan tahlili yaptır netleşşin birde testin rsmini koyma imkanın varsa koy bakalım ne derece ikinci çizgi
aslm hosgeldin zerzenil
canim kana git kanda baktir birde
evet karin agrisi falan oluyor
gögüslerde aci falan
tşkler cnm hoşbulduk ewet karnım ağrıyor ve geçiyor ama sol taraf belimde sanki taş var gibi agırlık var ince ince sızlıyor pazartesiye kadar olmazsam kan tahlili yaptırıcam ilgin için çok tşkler sağolasın
heheh serdimde geldim bile canim
bende astım gülüm maaşallah benim eşim biraz titizdir hergün değişir kıyafet benim çamaşırım çok oluyo valla
tşkler hoşbulduk resmini koymak isterdim amaa dün attım ne bileyimm durmasımı gerekiyodu canım benim kırmızının yanında pembeydi anında çıktı beklemeden inşlhh bebiştir 4 yıldır bekliyorum hiçde korunmadım tatlım
aynen canim benim esimde öyle dün giydigini bugun giymez arada da gün icinde degistigide olur
ne denirki Allahtan makinalar var gülüm yoksa ne yaprdık
kızlar birşey öğrenmek istiyorum tecrübeli arkadaşlardan.ocak ayında doktora gittim yumurtalığın az gelişmiş dedi.bende birlikte oldum eşimle.hiç umursamadım kafama takmadım.ama bugün 3.günüm regl olmadım.normalde hiç gecikmezdi.sadece halsiz ve keyifsizim başkada hiçbir belirtim yok.ağzımın tadı değişti.ama ne adet nede hamilelik belirtim yok.bel ağrısı göğüs ağrısı hiçbişi yok.sadece rüyamda gördüğüm erkek çocuk doğürmam beni umutlandırıyor.bilgisi olan yargdımcı olabilirmi lütfeenn..bugünde olmazsam yarın sabah aç karına idrar testi yapmayı düşünüyorum
iyiki varlar canimm gercekten yoksa halimiz yamandi
aynen öyle canım yaaa birşey diyicem balım hani araba tutar ya mide bulanır aynen öyle midem bulanıyo sendede olmuşmuydu adet öncesi erken diye biliyorum belrtilerde ama aklıma takıldı işte:44:
canim tam adamina sordun
bende hic bulanti olmadi ki tatlim
hoşgeldin güüm çok geçmiş osun aman yaa dikkat edin kendinize canlarım valla bu grip basiy geliyo ama çok zor aslında umarım atlatırsın akşama yemektesin haaa valla güzel olurdu aslında bende çok sıkılıyorum bu aralar hani davet etsen gelirdim belki :))) canım benim dikkat et bak akşama soğuk olur sıkı giy emi
aslm canim hosgeldinnn
canim bende ayni kac gündür gripten müzdarip
cok gecmis olsun canimmm
ohh süper ne güzel bir aksam geciriceksiniz insallah
toplantilar falan derken kafani dinlerdikceksinn
insallah güzel gecer canim
canim tam adamina sordun
bende hic bulanti olmadi ki tatlim
saolunnn kızlarrr inşş guzel bi akşam olur elifimm bnm yapalım bi gun kızlar matinesi ne guzel olurdu yaaa yakın olsakk hepimiz birbirimzee
valla ne güzel olur aslında bir kaç arkadalarla aramızda çok mesafe yok ama işte zamanlama önemli sen nerdesin peki balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?