Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

benim annemin ömrü yetemedi ondan bana kalan tek şe kardeşim ve babam oldu ama halam ve babamın eşi öğrettiler işte öğrendiklerimde oldu öğrenmediklerimde kuzucum

allah rahmet eglesin canim,mekani cennet olsun insallah.
allah sizlerede saglikli uzun ömürler versin insallah.

hayirlisi canimm benimm bekleyip görücez bakalimmmm
zaman ve dakikalar gecmek bilmez o günleri bende yasadimm

evet kuzucum birde bu sefer belirtilerde fazla ben temkinliyim ama bakıyorum ki eşimde bu durumlarıma bakıp beklenti içine giriyo çaktırmıyo ama beni ilk defa bu şekilde gördüğünü söylüyo dün ferihyı izlerken uyumuşum farkında değilim şaşırdı tüm hafte ferihayı bekliyorum ve uyudum üzerimi örterken uyandım :26:

slm kızlar lütfen bana yardım edin dün test yaptım ve 2.çizgi pembe çıktı aceba hamilemiyim ama hiçbir belirti yok bende sadece gögüslerim acıyor ve uçları kırmızımsı embemsi ve ucu çıktı karnımda agrı oluyor sol tarafımda belimde agrı bacağım sızlıyor bunlar belirtidenmi sayılır yoksa adetle aynı belirtimi kaç günde adet oldugumu kestiremiyorum bi bakıyorum 28 günde bi bakıyorum 30 günde bi bakıyorum 32 günde ve ben ocağın 18 de adet olmutum ilginiz için tşkler

ya göğüs demişken ben şu soğuk algınşığı geçirdikten sonra göğüslerin indiler.
adet önceside falan da şişmediler
bişi mi oldu memişlerime

valla gülüm bendede aylardır göğüslerimde bir belirti oluyo bi bakıyosun hiç olmuyo anormallik var sanırsam

a.slm canım hoşgeld,in valla belirtilerine bakarsak hamilesin ama idrar testleri her zaman garanti vermiyo kan tahlili yaptır netleşşin birde testin rsmini koyma imkanın varsa koy bakalım ne derece ikinci çizgi

insallah bebisdirrrr

aslm hosgeldin zerzenil
canim kana git kanda baktir birde
evet karin agrisi falan oluyor
gögüslerde aci falan

allah rahmet eglesin canim,mekani cennet olsun insallah.
allah sizlerede saglikli uzun ömürler versin insallah.

Aminnnn Allah raı olsun canımıniçi sağolasın inş rabbim kimseye yaşatmasın acıları çok zor çünkü bu arada özlemden ses yokmu kızlar yaaa ne yaptı dün gidecekti doktora:18::18:

slmm azramm elifim gülümmmm naslsnzzz beni sormayın yaaa oyle bi fena uyandım ki nasl grippp sormayınn sanki dayak yemiş gibydm ama şimdi iim uyandgmdan beri yatıorm btki çayı içtim grip hapı falan aldm ii geldi çok şükür bi dee akşama rezervasyonmz var kuzenm eşi ben eşim yemek yicez bi restoranda fasıl falan da varmş ...kaç gundur toplantılardan bıkmştm iple çekıodm bu gunu ama sabah hasta uyannca dedm çok ozenmeye gelmıo neyse iim çok şükür ...akşama onlarda kalcz yarın gelcm evime ....

Son düzenleme:

hoşgeldin güüm çok geçmiş osun aman yaa dikkat edin kendinize canlarım valla bu grip basiy geliyo ama çok zor aslında umarım atlatırsın akşama yemektesin haaa valla güzel olurdu aslında bende çok sıkılıyorum bu aralar hani davet etsen gelirdim belki :))) canım benim dikkat et bak akşama soğuk olur sıkı giy emi

aslm canim hosgeldinnn
canim bende ayni kac gündür gripten müzdarip
cok gecmis olsun canimmm
ohh süper ne güzel bir aksam geciriceksiniz insallah
toplantilar falan derken kafani dinlerdikceksinn
insallah güzel gecer canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…