benim annemin ömrü yetemedi ondan bana kalan tek şe kardeşim ve babam oldu ama halam ve babamın eşi öğrettiler işte öğrendiklerimde oldu öğrenmediklerimde kuzucum
hayirlisi canimm benimm bekleyip görücez bakalimmmm
zaman ve dakikalar gecmek bilmez o günleri bende yasadimm
ya göğüs demişken ben şu soğuk algınşığı geçirdikten sonra göğüslerin indiler.
adet önceside falan da şişmediler
bişi mi oldu memişlerime
slm kızlar lütfen bana yardım edin dün test yaptım ve 2.çizgi pembe çıktı aceba hamilemiyim ama hiçbir belirti yok bende sadece gögüslerim acıyor ve uçları kırmızımsı embemsi ve ucu çıktı karnımda agrı oluyor sol tarafımda belimde agrı bacağım sızlıyor bunlar belirtidenmi sayılır yoksa adetle aynı belirtimi kaç günde adet oldugumu kestiremiyorum bi bakıyorum 28 günde bi bakıyorum 30 günde bi bakıyorum 32 günde ve ben ocağın 18 de adet olmutum ilginiz için tşkler
evet kuzucum birde bu sefer belirtilerde fazla ben temkinliyim ama bakıyorum ki eşimde bu durumlarıma bakıp beklenti içine giriyo çaktırmıyo ama beni ilk defa bu şekilde gördüğünü söylüyo dün ferihyı izlerken uyumuşum farkında değilim şaşırdı tüm hafte ferihayı bekliyorum ve uyudum üzerimi örterken uyandım:26:
slm kızlar lütfen bana yardım edin dün test yaptım ve 2.çizgi pembe çıktı aceba hamilemiyim ama hiçbir belirti yok bende sadece gögüslerim acıyor ve uçları kırmızımsı embemsi ve ucu çıktı karnımda agrı oluyor sol tarafımda belimde agrı bacağım sızlıyor bunlar belirtidenmi sayılır yoksa adetle aynı belirtimi kaç günde adet oldugumu kestiremiyorum bi bakıyorum 28 günde bi bakıyorum 30 günde bi bakıyorum 32 günde ve ben ocağın 18 de adet olmutum ilginiz için tşkler
allah rahmet eglesin canim,mekani cennet olsun insallah.
allah sizlerede saglikli uzun ömürler versin insallah.
insallah bebisdirrrr
Aminnnn Allah raı olsun canımıniçi sağolasın inş rabbim kimseye yaşatmasın acıları çok zor çünkü bu arada özlemden ses yokmu kızlar yaaa ne yaptı dün gidecekti doktora:18::18:
inşşş gülümmm valla bebek olabilir ihtimali için 2 haftadır prolaktin ilacımı içmedim ki düşüğe neden oluyomuş diye balım bakalım hayırlısı olsun inşş bende aranıza katılırım
insallah elfimm allah gönlüne göre versin guzucummm
amin canimmmm aminn
canim hic haberim yok benim de
Allah Allah ne olduki acaba sorun yoktur inşş kuzum yaaa:18:
Aminnnnnnnnn gülümm inş hepimizin gönlüne göre versin rabbi Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn:13:
slmm azramm elifim gülümmmmnaslsnzzz beni sormayın yaaa oyle bi fena uyandım ki nasl grippp sormayınn sanki dayak yemiş gibydm ama şimdi iim uyandgmdan beri yatıorm btki çayı içtim grip hapı falan aldm ii geldi çok şükür bi dee akşama rezervasyonmz var kuzenm eşi ben eşim yemek yicez bi restoranda fasıl falan da varmş ...kaç gundur toplantılardan bıkmştm iple çekıodm bu gunu ama sabah hasta uyannca dedm çok ozenmeye gelmıo neyse iim çok şükür ...akşama onlarda kalcz yarın gelcm evime ....
insallah yoktur canim bende merak ettim biran önce gelse de haber etse keske
ben camasirlarimi asip geleyim canim.
slmm azramm elifim gülümmmmnaslsnzzz beni sormayın yaaa oyle bi fena uyandım ki nasl grippp sormayınn sanki dayak yemiş gibydm ama şimdi iim uyandgmdan beri yatıorm btki çayı içtim grip hapı falan aldm ii geldi çok şükür bi dee akşama rezervasyonmz var kuzenm eşi ben eşim yemek yicez bi restoranda fasıl falan da varmş ...kaç gundur toplantılardan bıkmştm iple çekıodm bu gunu ama sabah hasta uyannca dedm çok ozenmeye gelmıo neyse iim çok şükür ...akşama onlarda kalcz yarın gelcm evime ....
çamaşır dedinde bende asayım bari bitmiştir makinam hatrıladım sayende balım tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?