Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

inşallah bebek yerleşiyodur bebeğim inan çok isterim :)
fazla düşünme git kan testi yaptır için rahatlasın..

inş canımda böylemi can yakar yada böylemi oluyomuş bilmiyorum bana değilmiş gibi geliyo ama eşim dün baktı gözümün içine seni ilk defa böyle görüyorm hiç bir ay bu şekilde düşünmedim ama bence bu bebek yerlşemesi dedi bana umutlanma dedim olmayabilir yani birde hani adt sonrası akıntımız oluyo yaaa beyaz yumurtlama akıntı aynısı şimdii geliyo geceden beri yoğun şekilde geliyo adet belirtisimi bu sizce balım:44:

valla canım gebe kaldığım ay adete yakın bulaşıkları toplarken sol tarafıma bi kramp girdii can yaktı yani..
akıntı iyi derler ama biliyosun geçen ay fazlasıyla akıntım oldu benim ama foss çıktı

valla ben örgü dantel ne varsa yapıyorum az çok annem sağolsun zamanında öğretti :)
geçen gün nette gördüm bakıyım yapıyım dedim yaptım :)

ohhh ohhh maaşallah annecin öğretmiş ama sendede kafa varmış be kuzum banada öğrettilerde almadı kafacağızım

bekle cnmm en iyisini tabiki sen bilirsin hayatimm

a.slm canım bizim başımıza idrar testlerinden çok yanılgı geldi senin kanda negatif çıkmış ama olasılıkda var tabiki kesin birşey inanki diyemiyorum ama sonuçta ttestlerin üzerinden geçmiş geç döllenme olabilir sen en iyisi kan testini tekarrala emi kuzum birde idrar teslerini buraya koyabilirmisin bakalım netliiği ne kadar :18:

aslm cnm hosgeldinnnn
canim gec döllenme olduysa eger degerler gec artar
bence bekle derim canim biraz daha tabiki yine de icinden ne geciyorsa onu yap canimm.

canım biliyorum ama iş yerinde olunca mecbur pantolon giyiyorum. haftada 2-3 gün elbise giyiniyorum ama yinede soğuklarda pantolon giyiniyoruz Bende uzun tunik gibi giyinip düğmelerini açıkbırakıyorum

evet canım umutlanmıyorum zatende keşke canımda bu kadar yanmasa şimdi birde gögüslerim başladıki hepsi birdensaldırıya geçtiler hainler

bekle cnmm en iyisini tabiki sen bilirsin hayatimm

ahh ahh billsem zatii kuzucum zamanında çok aceleci davradığım iin artık temkinliyim sadece olsun istiyorum ama oldukçada şartlanmamaya çalışıyorum işte sendede adet öncesi yumurtlama akıntısı gibi akıntı olmuşmuydu gülüm:18:

adetimden 3 gün önce baslamisdi akintim canim
hatta ahanda dedim kirmizilar geliyor
ama gelmediler megerse bebismis canim

adetimden 3 gün önce baslamisdi akintim canim
hatta ahanda dedim kirmizilar geliyor
ama gelmediler megerse bebismis canim

benimde dün gece başladı hemde yoğun ama neyse yaaa bakcez artıkın yrın gelirmi acab a hiç olmayacak gibi paza güğnü çok uzakmış gibi geliyo bana :44:

evet canım umutlanmıyorum zatende keşke canımda bu kadar yanmasa şimdi birde gögüslerim başladıki hepsi birdensaldırıya geçtiler hainler

ya göğüs demişken ben şu soğuk algınşığı geçirdikten sonra göğüslerin indiler.
adet önceside falan da şişmediler
bişi mi oldu memişlerime

benim annemin ömrü yetemedi ondan bana kalan tek şe kardeşim ve babam oldu ama halam ve babamın eşi öğrettiler işte öğrendiklerimde oldu öğrenmediklerimde kuzucum

ALLAH RAHMET EYLESİN bebeğim.
RABBİm geride kalanlara uzun ömürler versinn...

benimde dün gece başladı hemde yoğun ama neyse yaaa bakcez artıkın yrın gelirmi acab a hiç olmayacak gibi paza güğnü çok uzakmış gibi geliyo bana :44:

hayirlisi canimm benimm bekleyip görücez bakalimmmm
zaman ve dakikalar gecmek bilmez o günleri bende yasadimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…