inşallah bebek yerleşiyodur bebeğim inan çok isterim :)
fazla düşünme git kan testi yaptır için rahatlasın..
inş canımda böylemi can yakar yada böylemi oluyomuş bilmiyorum bana değilmiş gibi geliyo ama eşim dün baktı gözümün içine seni ilk defa böyle görüyorm hiç bir ay bu şekilde düşünmedim ama bence bu bebek yerlşemesi dedi bana umutlanma dedim olmayabilir yani birde hani adt sonrası akıntımız oluyo yaaa beyaz yumurtlama akıntı aynısı şimdii geliyo geceden beri yoğun şekilde geliyo adet belirtisimi bu sizce balım:44:
valla ben örgü dantel ne varsa yapıyorum az çok annem sağolsun zamanında öğretti :)
geçen gün nette gördüm bakıyım yapıyım dedim yaptım :)
sağol gülüm gidecemde günüm geçsin diyorum ne bileyim bebek varsa bile değerler düşük olur gibi düşüncelere kapılıyorum korkuyorum belkide yok hastalık var bilemiyorum ama salı giderim yarın sabah idrar testimi yapsam yine kuzum:44:
canim cok güzel olmus ellerine saglik
slm kizlar gecmisehic bakamadim sizlare bisey sormak istiyorum benim bat 14 subat di ben 11 subatta kantestim negatif cikmisti sonrasinda regli olmadim 2 defa evdetest yaptip biri bayabelli pozitif digeride silikdi. dun tatil oldugu icin yeniden kan testi yaptirmadim esimde bikacgun bekle dedi. benim reglim normalde pek sasmaz bu ilk deneme ayimiz ve cok da calisma yapmadik acaba hamilemiyim bilmiyorum simdi bi test daha aldim yarin yeni bir kan testi yaptirsam mi yoksa biraz beklesem mi ne dersiniz?
slm kizlar gecmisehic bakamadim sizlare bisey sormak istiyorum benim bat 14 subat di ben 11 subatta kantestim negatif cikmisti sonrasinda regli olmadim 2 defa evdetest yaptip biri bayabelli pozitif digeride silikdi. dun tatil oldugu icin yeniden kan testi yaptirmadim esimde bikacgun bekle dedi. benim reglim normalde pek sasmaz bu ilk deneme ayimiz ve cok da calisma yapmadik acaba hamilemiyim bilmiyorum simdi bi test daha aldim yarin yeni bir kan testi yaptirsam mi yoksa biraz beklesem mi ne dersiniz?
slm puffy,sana tek tavsiyem mutlaka beli bol olan bi pantolon giy lastikli alamıyosan bile eşofman gibi bişey giy yinede daraltma bebeğini,geçen sağlık ocağındaydım banada hemşire çok kızdı göbeğimdeki büzülmüş pantolon izini görünce bağırdı hattaa,bebek rahat hareket edemez dönemez ve hattaa allah korusun gelişimi bile yavaşlarmış,çok rahat hareket etmeliymiş
valla canım gebe kaldığım ay adete yakın bulaşıkları toplarken sol tarafıma bi kramp girdii can yaktı yani..
akıntı iyi derler ama biliyosun geçen ay fazlasıyla akıntım oldu benim ama foss çıktı
ohhh ohhh maaşallah annecin öğretmiş ama sendede kafa varmış be kuzum banada öğrettilerde almadı kafacağızım
bekle cnmm en iyisini tabiki sen bilirsin hayatimm
valla zamanında annem bağıra bağıra öğretti
ahh ahh billsem zatii kuzucum zamanında çok aceleci davradığım iin artık temkinliyim sadece olsun istiyorum ama oldukçada şartlanmamaya çalışıyorum işte sendede adet öncesi yumurtlama akıntısı gibi akıntı olmuşmuydu gülüm:18:
adetimden 3 gün önce baslamisdi akintim canim
hatta ahanda dedim kirmizilar geliyor
ama gelmediler megerse bebismis canim
evet canım umutlanmıyorum zatende keşke canımda bu kadar yanmasa şimdi birde gögüslerim başladıki hepsi birdensaldırıya geçtiler hainler
benim annemin ömrü yetemedi ondan bana kalan tek şe kardeşim ve babam oldu ama halam ve babamın eşi öğrettiler işte öğrendiklerimde oldu öğrenmediklerimde kuzucum
benimde dün gece başladı hemde yoğun ama neyse yaaa bakcez artıkın yrın gelirmi acab a hiç olmayacak gibi paza güğnü çok uzakmış gibi geliyo bana:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?