- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
valla eğer oldularsa içinde aşk yaşıyorlar şu sıralar demek ki?
bnmkiler başlamışlar aşk yaşamaya tüp bebek merkezinde..
malum bizimkiler azıcık nazlı çıktılar..
mekan değişikliği iyi gelecek onlara inşallahhh..
hayrlısıyla hepimiz anne olalım inşallahhhh
aa ne güzel
oh 2. çizgi silik de olsa süper bişi canım o bir kaç gün içinde tamamen koyulaşır:)) hadi hayırlısı
gayet sakin gibisin:))
ne kadar zamandır istiyorsunuz bebek?
herkese merhabalarrr arkadaslarımmmm napıosunuzz özledimm sizleriii megann megcik duygumm napıolarr hiç denk gelemiyorum cok da giremiom artık... benım durumum iyileşmeye başladı şükürr bulantılarr azaldıı halsizlik gittti üzerimden inşallah sıkca girerim artık sizler neler yapıosunuzz
hıms dejavu senin bu adet düzensizliği ne zamandır vardı ? keşke o zaman gitseydin adet düzensizse zaten birseyler ters gidiyor demek değil mi?
:26:
ben bat günümde öğrendim
adet olacakmış gibi sancım vardı
sonuçlarını yazsana bi
lh/fsh 2 çıkıyorsa eğer pko teşhisi koyuluyor
ama ben yerinde olsam yasmin falan içmezdim
2 ayda düzene sokacağını hiç sanmam
demekki sende yumurta çatlama problemi var biraz, o yüzden ovucanlar kızarmıyor
canım düzensiz değildi ki benim her ay 35 günde düzenli oluyordum yazın bir gecikme oldu regl ile gittim düzelmişti sorun yok dedi dr bir daha da 2 ay öncesine kadar yine düzgündü. Geçen ay dikkate almadım çünkü stres falan kaynaklı ara kanamam olur dzelir sonra ama bu ayda olunca hem de iki aydır 41 günde regl olunca gittim işte beklemedim yani öncesinde zaten birşey yoktu.
yazayım canım. Fsh: 5.97 lh: 6.73 prolaktin: 27.89 böyle işte tatlım. Bu dr göre kaç olduğu mühim değil eğer fshtan yüksekse pco oluyormuş ama yazın gittiğim dr da yine aynen böyle çıkmıştı hiç fark yok yani sadece şu küsüratlar var ya onlar değişik buldum onu eve gelince ve o zaman dr süper sorun yok hiç ancak iki kat yüksek olursa fshtan o zaman sorun olur demişti. Bu dr öyle demiyor. Ancak madem sorunluydu bu değerler ben iki ay öncesine kadar düzenli 35 günde regl oldum ovu yapmasamda çalışma yok diyi akıntım falan da geliyordu. Ben diyorum pco değil de sadece prolaktin az yükseldi diye de gecikme olmuş olabilir regli e diyoruım bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım.. Evet iki aydır ondan kızarmıyor ama iki aydır onu yapıyorum zaten ve sadece iki aydır 41 günde olyorum belki pco değil sadece prolaktin yüzünden de olabilir ben pco muyum gerçekten anlamadım..
hoşgeldin canım ya
büyümüşsünüz maşallah size
artık sıkıntılar da biter inşallah
megan aşılamaya başladı
megden haberler pek iyi değil, astım nöbeti geçirdiği için doktoru korunması gerektiğini söylemiş
duygu kürlere devam bebişini bekliyor
ama genel olarak herşey yolunda gibi çok şükür
herkese merhabalarrr arkadaslarımmmm napıosunuzz özledimm sizleriii megann megcik duygumm napıolarr hiç denk gelemiyorum cok da giremiom artık... benım durumum iyileşmeye başladı şükürr bulantılarr azaldıı halsizlik gittti üzerimden inşallah sıkca girerim artık sizler neler yapıosunuzz
1 yıllık evliyim aslında 7-8 ay oldu ama eşim de bende bilmiyorduk ilişki sonrası yatıp kalkmamayı ben hemen banyo yapıyordum.2 ay doktor kontrolunde olduk bakalım ne olacak.ümitlenmek istemiyorumda ondan sakin gibiyim aslında içimde fırtınlar kopuyor.sen hamilemiisn?*D
canım düzensiz değildi ki benim her ay 35 günde düzenli oluyordum yazın bir gecikme oldu regl ile gittim düzelmişti sorun yok dedi dr bir daha da 2 ay öncesine kadar yine düzgündü. Geçen ay dikkate almadım çünkü stres falan kaynaklı ara kanamam olur dzelir sonra ama bu ayda olunca hem de iki aydır 41 günde regl olunca gittim işte beklemedim yani öncesinde zaten birşey yoktu.
bence bu değerlerin pko ile alakası yok
bu kadar yüksekliğe pko demesi bana çok saçma geldi
bence onu dinleme başka doktora git
ve yerinde olsam yasmin falan içmezdim ya
prolaktin de çok yüksek değil
dostinex yerine hayıtı kullansan ya sen?
diğer hormonlara da iyi geliyor biliyorsun
Hayıtı sordum özellikle canım ama içme dedi bana. Dostınexte dedim bana 3 sene önce dr 45 olan değerime 5 ay verdi bilgim yoktu o zaman kontrole de gelme demişti dedim beni kötü yaptı psikolojimi falan dedi. Yüksek olmadığı için sadece bir hafta iki gün kullan dedi o kadar dedi. Bu lh hormonu hayıtla düzelen var. Netten normal hormon değerlerini araştırdım 7 den düşük olması lazım diyor benim öyle zaten. Fsh lh oranı içinde 1/1 oranı diyor yani en fazla aynı değerlerde olması lazım diyor hangi dr doğru dedi bilmiyorum. Diyordum burada biliyorsun çalışma yokken şöyle yumurtlama akıntım geldi bilmem ne diye. Ta temmuzda bu değerler çımıştı zaten sorun olsa 2 ay öncesine kadar nasıl düzenli regl oldum ben, yumurtlamam nasıl oldu o an dr demedim bak bunları nasılsa birşey diyecekti. Bne gecikmeyi prolaktine bağlıyorum ve yumurtlama olmamasını ha o yüksek çıkmasaydı tamam var derdim ama.
oo maşallah 17 hafta olmuş bile
bulantın vardı demekki ay berbat bişi yaaa gecirmişsin cok şükür..
ee bebiş kızmıydı erkek mi?
bu yıl erkek yılı galiba çok erkek bebek var...
ne 17 si kızzz daha 13 ticker de 14 yazıo ama onlar adet haftasını da sayıyolar ya cinsiyeti belli deil ama inan hiçç de merakım yokkk bebişimm olsun daa dogsun daa ınsallah o yeterr rabbbımm herkesee versın bu halımlee hep dua edıyorum yıne edeyım de amın deyınn
peki ilaç kullandın mı doktor kontrolünde?
valla o zaman 2 ay içinde çabuk olmuş ne güzel
ben hamile değilim bence :)) yarın test yapıcam ...
Ay canım şubat şubat dedik heycan yaptın heralde ondan mı oldu dersin..
ferda şimdi acıklar sana ben anlamıyorum fsh dan filannn
kendisi daha uzman bu konuda:))
anacım bende hiç bi sorun yok bende hamile kalamıyrum ne biçim iş buu töbe töbeeee
Hayıtı sordum özellikle canım ama içme dedi bana. Dostınexte dedim bana 3 sene önce dr 45 olan değerime 5 ay verdi bilgim yoktu o zaman kontrole de gelme demişti dedim beni kötü yaptı psikolojimi falan dedi. Yüksek olmadığı için sadece bir hafta iki gün kullan dedi o kadar dedi. Bu lh hormonu hayıtla düzelen var. Netten normal hormon değerlerini araştırdım 7 den düşük olması lazım diyor benim öyle zaten. Fsh lh oranı içinde 1/1 oranı diyor yani en fazla aynı değerlerde olması lazım diyor hangi dr doğru dedi bilmiyorum. Diyordum burada biliyorsun çalışma yokken şöyle yumurtlama akıntım geldi bilmem ne diye. Ta temmuzda bu değerler çımıştı zaten sorun olsa 2 ay öncesine kadar nasıl düzenli regl oldum ben, yumurtlamam nasıl oldu o an dr demedim bak bunları nasılsa birşey diyecekti. Bne gecikmeyi prolaktine bağlıyorum ve yumurtlama olmamasını ha o yüksek çıkmasaydı tamam var derdim ama.
hayıtı neden içme dediğini anlamadım
bana da kadın doğum doktoru yazmıştı o ilacı
sen bilirsin tabi
senin fsh/lh oranı da 1/1e yakın zaten aynı çıkamaz değerler
3 aşağı 5 yukarı aynı olacak işte ki seninki normal gayet
sende de tsh sorunu mu var?walla hamıle kalmadan bı oncekı ay bende doktora sordum o da bana aynısını dedı ıcme bencee o bıtkısel ilaç etkisi olmaz dedi dinlemedim gittim ezcaneye bı agnucaston aldımm içtimm tabi o ay seyler yaptım belime bardak vurduttum guatır vardı onun ilacını bırakmadan içtim oldu şükürr neyin ne zaaman şifa olacagını bilemiyo insan ama denemediğim şeyde kalmasın diye bi sürü çaba gösteriyo walla
oo maşallah 17 hafta olmuş bile
bulantın vardı demekki ay berbat bişi yaaa gecirmişsin cok şükür..
ee bebiş kızmıydı erkek mi?
bu yıl erkek yılı galiba çok erkek bebek var...
:
ay ne bileyim ya hatta bir ay kullanayım geleyim dedim yok 2 ay kullan gel dedi bana bebek düşündüğümüzü de biliyor bana klomen veripte yumurtlama sağlayabilirdi pekala ama prolaktin var da o düşer zaten hemen fazla yüksek değil artık regli olayım başka doktora gidicem. Hem testte sorun olan hormonlara işaret koyulmuş buna koyulmamış. Öbür doktorda bu değerlerin tıpkısı çıktığına göre nasıl düzenli regl oldum o zaman ben dimi. Teoman beyin numarası vardı bend eski doktorun ayrılmış ama cepten arasam mı adamı diye düşünüyorum valla ya başka dr gitmeden önce.
walla hamıle kalmadan bı oncekı ay bende doktora sordum o da bana aynısını dedı ıcme bencee o bıtkısel ilaç etkisi olmaz dedi dinlemedim gittim ezcaneye bı agnucaston aldımm içtimm tabi o ay seyler yaptım belime bardak vurduttum guatır vardı onun ilacını bırakmadan içtim oldu şükürr neyin ne zaaman şifa olacagını bilemiyo insan ama denemediğim şeyde kalmasın diye bi sürü çaba gösteriyo walla
sende de tsh sorunu mu var?
şu an ilacına devam ediyorsun değil mi?
valla kim ne derse desin ben hayıta çok inanıyorum nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?