- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
elibeses senin bat yarınmış yaa gelmiş zamanı
hadi güzel haberler ver bize
ne 17 si kızzz daha 13 ticker de 14 yazıo ama onlar adet haftasını da sayıyolar ya cinsiyeti belli deil ama inan hiçç de merakım yokkk bebişimm olsun daa dogsun daa ınsallah o yeterr rabbbımm herkesee versın bu halımlee hep dua edıyorum yıne edeyım de amın deyınn
canım he evet 20 sinde belirtiler var aslında çok ümitli değilim ondan..
ama sabah ilk seyle yapıcam test ha bi gün önce bi gün sonra ne fark eder dimeee
ama heyecan yok vallaa umudum yok cünkü olmasında sonrasında üzülmek daah kötü oluyr...
Slm kızlaar, haykolikcim seninde bebiş gelmiş, ben baya uzak kalmışım sahalardan :))
Rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin canım.
Bugün hareketlerini hissetmen lazım dediler bana, daha küçük değilmi bebiş yaa?
Etrafta o kadar çok yorum yapan varki kafam allak bullak oluyor...
oo maşallah 17 hafta olmuş bile
bulantın vardı demekki ay berbat bişi yaaa gecirmişsin cok şükür..
ee bebiş kızmıydı erkek mi?
bu yıl erkek yılı galiba çok erkek bebek var...
peki ilaç kullandın mı doktor kontrolünde?
valla o zaman 2 ay içinde çabuk olmuş ne güzel
ben hamile değilim bence :)) yarın test yapıcam ...
Ay canım şubat şubat dedik heycan yaptın heralde ondan mı oldu dersin..
ferda şimdi acıklar sana ben anlamıyorum fsh dan filannn
kendisi daha uzman bu konuda:))
anacım bende hiç bi sorun yok bende hamile kalamıyrum ne biçim iş buu töbe töbeeee
walla hamıle kalmadan bı oncekı ay bende doktora sordum o da bana aynısını dedı ıcme bencee o bıtkısel ilaç etkisi olmaz dedi dinlemedim gittim ezcaneye bı agnucaston aldımm içtimm tabi o ay seyler yaptım belime bardak vurduttum guatır vardı onun ilacını bırakmadan içtim oldu şükürr neyin ne zaaman şifa olacagını bilemiyo insan ama denemediğim şeyde kalmasın diye bi sürü çaba gösteriyo walla
aa uydurmuşum 17 si de uykum geldi heralde gözler çift görmeye başladı heheehne 17 si kızzz daha 13 ticker de 14 yazıo ama onlar adet haftasını da sayıyolar ya cinsiyeti belli deil ama inan hiçç de merakım yokkk bebişimm olsun daa dogsun daa ınsallah o yeterr rabbbımm herkesee versın bu halımlee hep dua edıyorum yıne edeyım de amın deyınn
Biliyorum ki artık ne yapsam. Bu sefer içersem düzene girmezse 2 ay sonra gidicem ne dicem doktora. Yasmin ile kullansam zaten hamile kalamam ki. Çoğu pcolunun 8 -10 gibi birşey öyle pcı teşhisi konmuş benim 6 küsür bilmiyorum valla ya. Çok iyi hatırlıyorum öbür dr fshtan iki kat yüksek olursa pco olur demişti. Valla yakında bir hastane var ona hemen randevu alıp gidip göstereyim bile diyorum ya birşey deseler yeter.
zaten reglinin başından itibaren hesaplanır canım
senin tickerdaki hesap doğru yani 14küsürsün
ikili test falan yaptırdın mı?
bikaç haftaya cinsiyeti de öğrenirsin artık
ya ben doktora ilk gittiğimde bebek düşündüğümüzü söyledim.bana serophene klomen verdi kullandım ilk ay yumurtalıklarım çatlamıştı olmadı.ikinci ay gittiğimde yumurtalıkların fazla gelişmemiş dedi ben hiç umursamadım.her ay düznl olurum bu ay böyle oldu bakalım ya.inşallah hamileyimdir.silik çizgi umutmudur acaba..
pko ile yumurta tembelliği farklı şeyler canımbence de
aa uydurmuşum 17 si de uykum geldi heralde gözler çift görmeye başladı heheeh
hayırlısı olsun tabi kız erkek Allah hayırlı evlat versin herkese inşallah..
dejavum bence de bende hayıt diyorum :))) 1 ay içim bütün agrılarım gecti diger ilacım olmaysdı kesin devam ederdim ki belkide yine devam ederim sonra belli olmaz...
hayıt da düzene sokmuyo mu adeti neticede.. :26::26:
bişey sorucam benim hormon testlerimde hiç yüksek bişey cıkmamıştı bende de yumurta tembelliği var demişti doktor bu pco ile yumurta tembelliği farklı seyler mi acaba.:44::44::44:
gözün aydın canımikili test yapıldı cok sukur iyi cıktı doktor iyi dedi tabı ben baktım bısı anlamadım prolaktın fsh zart zrut olaydı şıpp diyee anlardım da onu çözemedim bosverrrr doktor iyi dedi zaten ense kalınlıgı 1.6 cıktı onada iyi dedi simdi 3 martta gıdıcem doktora o zaman bellı olur herhalde gosterırsee benım kı azcıkk ters ve carpık yatıomuş da:))) sıpaaa nazlııı sıpaaaaaa
Slm kızlaar, haykolikcim seninde bebiş gelmiş, ben baya uzak kalmışım sahalardan :))
Rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin canım.
Bugün hareketlerini hissetmen lazım dediler bana, daha küçük değilmi bebiş yaa?
Etrafta o kadar çok yorum yapan varki kafam allak bullak oluyor...
pko ile yumurta tembelliği farklı şeyler canım
pkoda birden fazla yumurta oluşuyor küçük küçük ve zamanla kistleşip rahminde kalıyorlar
gözün aydın canım
ense kalınlığı 3mmnin altındaysa iyi diyorlar
sonuçlara da iyi dediyse iyidir zaten
3 martta benim de şeker yüklemem var
bak yine tırstım :18:
ya ben doktora ilk gittiğimde bebek düşündüğümüzü söyledim.bana serophene klomen verdi kullandım ilk ay yumurtalıklarım çatlamıştı olmadı.ikinci ay gittiğimde yumurtalıkların fazla gelişmemiş dedi ben hiç umursamadım.her ay düznl olurum bu ay böyle oldu bakalım ya.inşallah hamileyimdir.silik çizgi umutmudur acaba..
ya senin etrafında ne kadar saçma sapan insan var öyle
14. haftada ne hareketi hissedecekmişin
saçmalamışlar yine her zamanki gibi
18. haftadan sonra hissediliyor genelde
ama kimileri 20den sonra hissediyor
ben 17-18 de hissetmiştim
yarın sabah testteki çizgi daha koyu çıkarsa ptesi kan vermeye git bence
genelde silik çizgiden sonra güzel haber gelir ama bazen yanıltabiliyor
enemmmmm zor bişeeymiii kızz ben de tırsayım mıı gercı o gunlere daha cok var ama zaman gecıo beee
enemmmmm zor bişeeymiii kızz ben de tırsayım mıı gercı o gunlere daha cok var ama zaman gecıo beee
dur sen daha hemen tırsmaya başlama
senin sırada 3lü test ardından da ayrıntılı ultrasonun var
şeker yüklemesi 24. haftadan sonra
zorluğu sabah aç karnına kan veriyor olman, şekerli suyu içip bir saat daha bekliceksin aç karnına bidaha kan vericeksin
eğer hafif yüksek bile çıkarsa bir hafta sonra tam 4 kez kan vericeksin
ve ben bende şeker çıkmasından tırsıyorummm
kulaklarını tıkayacaksın canım o zaman boşver sallama hiçbirini:)) regle göre şuan 15+4 gibi bişey oluyor.
Amaan ne bileyim canım, doğuda olmanın gariplikleri, hem tecrübesizlik hemde iyi doktor bulamamanın sonucu bunlar çıkıyor ortaya.
Hayırlısıyla bebğimi alsam kucağıma iyi olacak, durup dururken bebeğe bişeymi oldu diye tedirgin oluyorum(
Şuan 1 martı iple çekiyorum bebği göreyim diye.
Belkide abartıyorum ama diyorumya hem tecrübesizlik hemde insanların yorumları etkliyor beni...
yarın haberlerini bekliyoruz o zamanzaten doktorum aradı bugün beni söyledim oda dedi olmazsan p.tesi gel bakalım dedi.hiç adet belirtim yok.ne göğüs nede sırt sadece sık idrar ve kasıkta batmalar.gelip gidip teste bakıyorum aynı 2.çizgi silik ama belli..inşallah yarın hayırlı haberler veririz..ben kaçtım iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?