Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

elibeses senin bat yarınmış yaa gelmiş zamanı
hadi güzel haberler ver bize

canım he evet 20 sinde belirtiler var aslında çok ümitli değilim ondan..
ama sabah ilk seyle yapıcam test ha bi gün önce bi gün sonra ne fark eder dimeee
ama heyecan yok vallaa umudum yok cünkü olmasında sonrasında üzülmek daah kötü oluyr...

zaten reglinin başından itibaren hesaplanır canım
senin tickerdaki hesap doğru yani 14küsürsün
ikili test falan yaptırdın mı?
bikaç haftaya cinsiyeti de öğrenirsin artık

yap gitsin
sabah inşallah güzel haberler verirsin

Slm kızlaar, haykolikcim seninde bebiş gelmiş, ben baya uzak kalmışım sahalardan :))
Rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin canım.
Bugün hareketlerini hissetmen lazım dediler bana, daha küçük değilmi bebiş yaa?
Etrafta o kadar çok yorum yapan varki kafam allak bullak oluyor...

ya senin etrafında ne kadar saçma sapan insan var öyle
14. haftada ne hareketi hissedecekmişin
saçmalamışlar yine her zamanki gibi
18. haftadan sonra hissediliyor genelde
ama kimileri 20den sonra hissediyor
ben 17-18 de hissetmiştim

ya ben doktora ilk gittiğimde bebek düşündüğümüzü söyledim.bana serophene klomen verdi kullandım ilk ay yumurtalıklarım çatlamıştı olmadı.ikinci ay gittiğimde yumurtalıkların fazla gelişmemiş dedi ben hiç umursamadım.her ay düznl olurum bu ay böyle oldu bakalım ya.inşallah hamileyimdir.silik çizgi umutmudur acaba..

bence de

aa uydurmuşum 17 si de uykum geldi heralde gözler çift görmeye başladı heheeh
hayırlısı olsun tabi kız erkek Allah hayırlı evlat versin herkese inşallah..

dejavum bence de bende hayıt diyorum :))) 1 ay içim bütün agrılarım gecti diger ilacım olmaysdı kesin devam ederdim ki belkide yine devam ederim sonra belli olmaz...
hayıt da düzene sokmuyo mu adeti neticede.. :26::26:

bişey sorucam benim hormon testlerimde hiç yüksek bişey cıkmamıştı bende de yumurta tembelliği var demişti doktor bu pco ile yumurta tembelliği farklı seyler mi acaba.:44::44::44:

zaten reglinin başından itibaren hesaplanır canım
senin tickerdaki hesap doğru yani 14küsürsün
ikili test falan yaptırdın mı?
bikaç haftaya cinsiyeti de öğrenirsin artık

ikili test yapıldı cok sukur iyi cıktı doktor iyi dedi tabı ben baktım bısı anlamadım prolaktın fsh zart zrut olaydı şıpp diyee anlardım da onu çözemedim bosverrrr doktor iyi dedi zaten ense kalınlıgı 1.6 cıktı onada iyi dedi simdi 3 martta gıdıcem doktora o zaman bellı olur herhalde gosterırsee benım kı azcıkk ters ve carpık yatıomuş da:))) sıpaaa nazlııı sıpaaaaaa

yarın sabah testteki çizgi daha koyu çıkarsa ptesi kan vermeye git bence
genelde silik çizgiden sonra güzel haber gelir ama bazen yanıltabiliyor

pko ile yumurta tembelliği farklı şeyler canım
pkoda birden fazla yumurta oluşuyor küçük küçük ve zamanla kistleşip rahminde kalıyorlar

gözün aydın canım
ense kalınlığı 3mmnin altındaysa iyi diyorlar
sonuçlara da iyi dediyse iyidir zaten
3 martta benim de şeker yüklemem var
bak yine tırstım :18:

olsun canımm arada kalıyo ınsan uzak bende epeydır uzak kalmıstım amın ınsalllah hepımızın kını:))

hareketlerr 20 haftada hıssedılır yazıo ınternette bee bızımkıler kucuk dahaa yanlıs solemıslerr sanaaa

enemmmmm zor bişeeymiii kızz ben de tırsayım mıı gercı o gunlere daha cok var ama zaman gecıo beee

oy ne güzel
bende 3 -4 ay klomen kullandım catlatma ignesi derken olmamıştı sonra agustos ayında hamile kalmışım bitkisel bi ilaç kullanmıştım o ay hangisi etki etti bilmiyorum ama 2. ayda bebeğin kalp atışları oluşmadıgı için sonlandıırıldı..
bu 4. ay daha tık yok. doktora da gitmiyorum bakalım nolcak ...
sen cok şanslıymışsın canım ama bat gecmiş silik çizgide varsa artık tamam diyorum bebiş gelmiş

:)) regle göre şuan 15+4 gibi bişey oluyor.
Amaan ne bileyim canım, doğuda olmanın gariplikleri, hem tecrübesizlik hemde iyi doktor bulamamanın sonucu bunlar çıkıyor ortaya.
Hayırlısıyla bebğimi alsam kucağıma iyi olacak, durup dururken bebeğe bişeymi oldu diye tedirgin oluyorum (
Şuan 1 martı iple çekiyorum bebği göreyim diye.
Belkide abartıyorum ama diyorumya hem tecrübesizlik hemde insanların yorumları etkliyor beni...

yarın sabah testteki çizgi daha koyu çıkarsa ptesi kan vermeye git bence
genelde silik çizgiden sonra güzel haber gelir ama bazen yanıltabiliyor

zaten doktorum aradı bugün beni söyledim oda dedi olmazsan p.tesi gel bakalım dedi.hiç adet belirtim yok.ne göğüs nede sırt sadece sık idrar ve kasıkta batmalar.gelip gidip teste bakıyorum aynı 2.çizgi silik ama belli..inşallah yarın hayırlı haberler veririz..ben kaçtım iyi geceler

enemmmmm zor bişeeymiii kızz ben de tırsayım mıı gercı o gunlere daha cok var ama zaman gecıo beee

dur sen daha hemen tırsmaya başlama
senin sırada 3lü test ardından da ayrıntılı ultrasonun var
şeker yüklemesi 24. haftadan sonra
zorluğu sabah aç karnına kan veriyor olman, şekerli suyu içip bir saat daha bekliceksin aç karnına bidaha kan vericeksin
eğer hafif yüksek bile çıkarsa bir hafta sonra tam 4 kez kan vericeksin
ve ben bende şeker çıkmasından tırsıyorummm

ferda kızzz benım göbüşüm öle cok şişmediii normaldir dimi kaçıncı haftada şişerr bide şeyi sorayım benım akıntım böle yogun kıvamlı nasıl desem ufacık parca seklınde mesela çamaşırıma akıyo ya orda kalabılıyo bi süre sıvı deil yani buda normal mii

Bana şeker yüklemesini hemogramla beraber yapmışlardı :))
Hemde ilk ayda yaptılar...

kulaklarını tıkayacaksın canım o zaman boşver sallama hiçbirini
hem bişey kalmadı 20. haftadan sonra bebek hareketlenecek
o zaman insanın aklı onda kalmıyor hareket edince iyi olduğunu anlıyosun

yarın haberlerini bekliyoruz o zaman
iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…