Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

üçlü test te aynı ikili test gibi bişeymi kan vericem 1 hafta sonra sonucu alıcam oyle bişeymii

benim göbek 18. haftadan sonra çıktı
çok normal yani
akıntı olması da normal

Sanırım ikili testten bahsedilyor, biz yaptırdık, düşük risk çıktığı için doktorumuz üçlü teste gerek duymadı...
genelde öyle olabiliyor
ama üçlü yapılmasa bile nöral tüp defenkti ile ilgili testin yapılması gerekiyor diye biliyorum ben
3lünün içinde var ama 3lü yaptırmayanlar da sadece o testi yaptırıyor

Bana şeker yüklemesini hemogramla beraber yapmışlardı :))
Hemde ilk ayda yaptılar...
çok ilginç
benim dediğim gibi şekerli su içirerek mi yaptılar?
öyleyse bile zaten geçerliliği yok canım
çünkü gebelikte şeker 24. haftadan sonra oluşmaya başlıyor, netten de araştırabilirsin
bence tekrar yaptırmalısın 24ten sonra

yap gitsin
sabah inşallah güzel haberler verirsin

ferdacım şeker yüklemesi cok kötüymüş yaa Allah yardımcın olsun canım
gözünü kaptıp bi yudumda içcen onu yoksa içilmez o şeyy bi kız içiyodu hastenede içmicem diyip duruyodu yudum yudum içiyodu akıllı...

cok saolll ferda yaaa ben cıkıyorum uykum geldıı kızlardan gorenlerı olursanız selam soleyınnn herkse ıyı gec celerr

evet ya biliyorum
aç karnına o iğrenç şeyi içmek çok zor
kan vermek daha da zor
içine limon sıktırıp tek seferde içtim içtim yoksa ben de içemem

çok ilginç
benim dediğim gibi şekerli su içirerek mi yaptılar?
öyleyse bile zaten geçerliliği yok canım
çünkü gebelikte şeker 24. haftadan sonra oluşmaya başlıyor, netten de araştırabilirsin
bence tekrar yaptırmalısın 24ten sonra[/QUOTE]

Evet canım sanırım 50gr gibi bişey eczaneden şeker aldım, ilk kan aldılar sonrada şekerli suyu içtikten 1 saat sonra aldılar.
Belki sonrada yapılır ama hiç sevmedim bu şeker yükleme işini...

canlarım biliyorum sizi çok merakta bıraktım ama malumunuz kayınvaldem bende ondan alamıyorum bilgisayarı

dün yine kan testimiz oldu 454 çıktı. ama biz başka doktora gittik kadın alttan bakmadı 1000 olmadan görünmez baksam da bişey göremem dedi. çarşamba yine test yaptırıcaz. 1000 olduğu zaman bakıcak o zaman dış gebelikmi değilmi karar vericek...
kan testlerim sırayla böyleydi:

1- 168
2- 263
3- 454

tamam yavaş artıyo iki katını çıkmıyo ama sonuçta artıyo, bebeğimin orda olduğuna ve yaşadığına inanmak istiyorum ne olur benim için dua edin sizi seviyorum

Son düzenleme:
kuzum sen nerdeydin yaa kaç gündür aklımdan çıkmadın bile

Gunaydinnnnn herkese oglumla kargalara kahvaltida eslik etmeye niyetlenip erkenden kalktik :))))

Gunaydinnnnn herkese oglumla kargalara kahvaltida eslik etmeye niyetlenip erkenden kalktik :))))))))

ARKADASLAR sızlerın de bebek var mı ıstıyor musunuz ??? benım yok ıstıyorum ıns.amelıyat oldm ben 2 ay sora calısmalara baslayacaz cunku bu 2 ay korun dedı..endometrıoma yanı cıkolata kıstı dedıklerı kıst vardı bende

gününüz aydın olsun arkadaslar. sanada geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…