dur sen daha hemen tırsmaya başlama
senin sırada 3lü test ardından da ayrıntılı ultrasonun var
şeker yüklemesi 24. haftadan sonra
zorluğu sabah aç karnına kan veriyor olman, şekerli suyu içip bir saat daha bekliceksin aç karnına bidaha kan vericeksin
eğer hafif yüksek bile çıkarsa bir hafta sonra tam 4 kez kan vericeksin
ve ben bende şeker çıkmasından tırsıyorummm
benim göbek 18. haftadan sonra çıktıferda kızzz benım göbüşüm öle cok şişmediii normaldir dimi kaçıncı haftada şişerr bide şeyi sorayım benım akıntım böle yogun kıvamlı nasıl desem ufacık parca seklınde mesela çamaşırıma akıyo ya orda kalabılıyo bi süre sıvı deil yani buda normal mii
genelde öyle olabiliyorSanırım ikili testten bahsedilyor, biz yaptırdık, düşük risk çıktığı için doktorumuz üçlü teste gerek duymadı...
çok ilginçBana şeker yüklemesini hemogramla beraber yapmışlardı :))
Hemde ilk ayda yaptılar...
üçlü test te aynı ikili test gibi bişeymi kan vericem 1 hafta sonra sonucu alıcam oyle bişeymii
yap gitsin
sabah inşallah güzel haberler verirsin
ferdacım şeker yüklemesi cok kötüymüş yaa Allah yardımcın olsun canımpko ile yumurta tembelliği farklı şeyler canım
pkoda birden fazla yumurta oluşuyor küçük küçük ve zamanla kistleşip rahminde kalıyorlar
gözün aydın canım
ense kalınlığı 3mmnin altındaysa iyi diyorlar
sonuçlara da iyi dediyse iyidir zaten
3 martta benim de şeker yüklemem var
bak yine tırstım :18:
cok saolll ferda yaaa ben cıkıyorum uykum geldıı kızlardan gorenlerı olursanız selam soleyınnn herkse ıyı gec celerrbenim göbek 18. haftadan sonra çıktı
çok normal yani
akıntı olması da normal
genelde öyle olabiliyor
ama üçlü yapılmasa bile nöral tüp defenkti ile ilgili testin yapılması gerekiyor diye biliyorum ben
3lünün içinde var ama 3lü yaptırmayanlar da sadece o testi yaptırıyor
çok ilginç
benim dediğim gibi şekerli su içirerek mi yaptılar?
öyleyse bile zaten geçerliliği yok canım
çünkü gebelikte şeker 24. haftadan sonra oluşmaya başlıyor, netten de araştırabilirsin
bence tekrar yaptırmalısın 24ten sonra
ferdacım şeker yüklemesi cok kötüymüş yaa Allah yardımcın olsun canım
gözünü kaptıp bi yudumda içcen onu yoksa içilmez o şeyy bi kız içiyodu hastenede içmicem diyip duruyodu yudum yudum içiyodu akıllı...
cok saolll ferda yaaa ben cıkıyorum uykum geldıı kızlardan gorenlerı olursanız selam soleyınnn herkse ıyı gec celerr
iyi geceler gebişler ve gebiş adayları ...
ben uçtum
kuzum sen nerdeydin yaa kaç gündür aklımdan çıkmadın bilecanlarım biliyorum sizi çok merakta bıraktım ama malumunuz kayınvaldem bende ondan alamıyorum bilgisayarı
dün yine kan testimiz oldu 454 çıktı. ama biz başka doktora gittik kadın alttan bakmadı 1000 olmadan görünmez baksam da bişey göremem dedi. çarşamba yine test yaptırıcaz. 1000 olduğu zaman bakıcak o zaman dış gebelikmi değilmi karar vericek...
kan testlerim sırayla böyleydi:
1- 168
2- 263
3- 454
tamam yavaş artıyo iki katını çıkmıyo ama sonuçta artıyo, bebeğimin orda olduğuna ve yaşadığına inanmak istiyorum ne olur benim için dua edin sizi seviyorum
ARKADASLAR sızlerın de bebek var mı ıstıyor musunuz ??? benım yok ıstıyorum ıns.amelıyat oldm ben 2 ay sora calısmalara baslayacaz cunku bu 2 ay korun dedı..endometrıoma yanı cıkolata kıstı dedıklerı kıst vardı bende
gününüz aydın olsun arkadaslar. sanada geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?