Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoşbuldum sağol
pek bi sesssiz yine topik

canım senin dünki yazılarını okudumda yumurtlama tembelligi pko dan farklı demişsin eminmisin canım. doktor banada tembellik var deddi bende pkoluyum diye dolanıyodum. bi de hayıt hapını socaktım. sanırım sen onla hamile kalmıstın. ben heray klomen kullanıyorum. öbür ay adet olursam sayet(10 gün gecikti)hayıt hapını bende denemek istiyorum biraz. ama klomeni kesip sadece onumu kullansam ki.

ben farklı diye biliyorum ama aynı da olabilir
ben yumurta tembelliğini yumurtlama bozukluğu diye biliyorum
ama pco da birden çok yumurta oluşup çatlamadığı için kistleşiyor diye biliyorum
mantık olarak biri yumurtlama biri çatlama sorunu gibi geldi bana
belki de aynı şeydir ama emin değilim ben
evet ben hayıt hapı kullandım
klomeni daha önce denemişsin ve sonuç alamamışsın (gerçi belli değil henüz, test yapmayacak mısın?)
bence bikaç ay da hayıtı deneyebilirsin doktor kontrolünü bırakıp kendi haline bırakırsın biraz belki rahatlarsın da biraz
ama ben kendi fikrimi söylüyorum tabi, ben olsam denerdim ama sen içinden geleni yap

hormon thlili yaptırdın mı hiç?
yaptırdıysan sonuçlarını bi yazar mısın?
pko isen zaten tahlilden belli oluyor

Yok tatlim ikisi ayni seymis netten okudum yumurta tembelligi pcos denilen fonksiyon bozuklugudur diyo

hormon thlili yaptırdın mı hiç?
yaptırdıysan sonuçlarını bi yazar mısın?
pko isen zaten tahlilden belli oluyor

canım idrar testinde hala bişi cıkıyo. kan testi yaptırmıstım yarın alcam sonucu ama hiç ümitli degilim. test sonuclarımı yazıyım
tsh 1.82
estradiol 51.701
fsh 4.87
lh 8.38
prolaktın 27.9

canım idrar testinde hala bişi cıkıyo. kan testi yaptırmıstım yarın alcam sonucu ama hiç ümitli degilim. test sonuclarımı yazıyım
tsh 1.82
estradiol 51.701
fsh 4.87
lh 8.38
prolaktın 27.9

evet canım pko var sende
lh/fsh oranı 2 civarında ise pko tanısı koyulabilir
yumurtlamanda sorun yok ama çatlama problemi var
prolaktinin de üst sınır civarında
bence senin için en iyisi hayıt
yerinde olsam kesinlikle hayıta başlardım
ama inşallah gerek kalmaz yarın güzel haberi verirsin bize

bu ay klomen mi kullandın sen?
çatlama iğnesi vuruldun mu?
yumurtlar çatladı mı?

canım klomen kullasndım ama yumurtalarım yeteri kadar büyümemiş igneyi yapamadı o yüzden. sen yinede ilişkiye girmeye devam et diye. yolladı. bu hayıta ne zaman baslamam gerekiyo adetin belli bi günümü bide hergünmü alacagım.

o zaman yumurtalar daha sonra büyümüş çatlamış olabilir
veya daha sonra büyüyüp çatlamamış kist olmuş olabilir
veya olgunlaşmadığından adetin gecikmiş olabilir
yarın sonucu alınca negatifse eğer bidoktora git istersen
hayıta adet olunca başla 2-3. günü olabilir
diğer adetine 3-5 gün kalana kadar hergün bir tane iç

doktora gitsem hemen söktürücü yazacak canım eminim . bende bıktım bu hormon haplarından iyicede kilo alıyorım.bakalım yarın bi gecsin negatifse sonuc birazdaha beklemek istiyorum en azından 3-4 gün belki kendiliginden gelir adetim.

biraz kendi haline bırak canım o zaman
hayıtı iç kafanı boşalt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…