günaydın canım hosgeldin
hoşbuldum sağol
pek bi sesssiz yine topik
hoşbuldum sağol
Hosgeldin canim herkes pazar keyfi yapiyo sanirsam...
biz de dışarı çıkıcaz
biraz alışveriş ardından kayınvalideme gidicez balık yapsın yiyelim diye
Ohhh kayinvalide gelin nazar degmesin size afiyet olsun canim
hoşbuldum sağol
benimkinin içine terminatör kaçmamış çok şükür
canım senin dünki yazılarını okudumda yumurtlama tembelligi pko dan farklı demişsin eminmisin canım. doktor banada tembellik var deddi bende pkoluyum diye dolanıyodum. bi de hayıt hapını socaktım. sanırım sen onla hamile kalmıstın. ben heray klomen kullanıyorum. öbür ay adet olursam sayet(10 gün gecikti)hayıt hapını bende denemek istiyorum biraz. ama klomeni kesip sadece onumu kullansam ki.
canım senin dünki yazılarını okudumda yumurtlama tembelligi pko dan farklı demişsin eminmisin canım. doktor banada tembellik var deddi bende pkoluyum diye dolanıyodum. bi de hayıt hapını socaktım. sanırım sen onla hamile kalmıstın. ben heray klomen kullanıyorum. öbür ay adet olursam sayet(10 gün gecikti)hayıt hapını bende denemek istiyorum biraz. ama klomeni kesip sadece onumu kullansam ki.
Yok tatlim ikisi ayni seymis netten okudum yumurta tembelligi pcos denilen fonksiyon bozuklugudur diyo
öğrenmiş olduk
hormon thlili yaptırdın mı hiç?
yaptırdıysan sonuçlarını bi yazar mısın?
pko isen zaten tahlilden belli oluyor
canım idrar testinde hala bişi cıkıyo. kan testi yaptırmıstım yarın alcam sonucu ama hiç ümitli degilim. test sonuclarımı yazıyım
tsh 1.82
estradiol 51.701
fsh 4.87
lh 8.38
prolaktın 27.9
Zaten herseyi biRbirimizden ogrenmiyomuyuz :))
evet canım pko var sende
lh/fsh oranı 2 civarında ise pko tanısı koyulabilir
yumurtlamanda sorun yok ama çatlama problemi var
prolaktinin de üst sınır civarında
bence senin için en iyisi hayıt
yerinde olsam kesinlikle hayıta başlardım
ama inşallah gerek kalmaz yarın güzel haberi verirsin bize
bu ay klomen mi kullandın sen?
çatlama iğnesi vuruldun mu?
yumurtlar çatladı mı?
canım klomen kullasndım ama yumurtalarım yeteri kadar büyümemiş igneyi yapamadı o yüzden. sen yinede ilişkiye girmeye devam et diye. yolladı. bu hayıta ne zaman baslamam gerekiyo adetin belli bi günümü bide hergünmü alacagım.
o zaman yumurtalar daha sonra büyümüş çatlamış olabilir
veya daha sonra büyüyüp çatlamamış kist olmuş olabilir
veya olgunlaşmadığından adetin gecikmiş olabilir
yarın sonucu alınca negatifse eğer bidoktora git istersen
hayıta adet olunca başla 2-3. günü olabilir
diğer adetine 3-5 gün kalana kadar hergün bir tane iç
doktora gitsem hemen söktürücü yazacak canım eminim . bende bıktım bu hormon haplarından iyicede kilo alıyorım.bakalım yarın bi gecsin negatifse sonuc birazdaha beklemek istiyorum en azından 3-4 gün belki kendiliginden gelir adetim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?