biraz kendi haline bırak canım o zaman
hayıtı iç kafanı boşalt
selam kızlaar
ben test yap----
ma- dımmm
:))
cünkü gelicekler gibi hissediyorum gelmezlerse artık salı günü filan yaparım hemen gelirler arkasından kesin..
3 tane testim var bitirmek istemiyorum biraz hissetsem yapıcam da
his yok
selam kızlaar
ben test yap----
ma- dımmm
:))
cünkü gelicekler gibi hissediyorum gelmezlerse artık salı günü filan yaparım hemen gelirler arkasından kesin..
3 tane testim var bitirmek istemiyorum biraz hissetsem yapıcam da
his yok
kızlar dün yazmıstım bugün test yaptım 10.gündür adetim gecikti test negatifffff
neden adet olmuyorum bennnn
içimde ara ara agrı hissdediyorummm
hain seni
neyse canım sen bilirsin nasıl iyi hissediceksen
ben de çıkıyorum kızlar
biraz alışverişe vereyim kendimi
görüşürüz
Belli olmaz kiz bi bakarsin cikiverir ikinci cizik bi tanesini yap cikmazsa sali falan tekrarlarsinnn
canım özlem in de öyle oldu bat gecti adet olmadı ama test negatifti hatta kan filanda dün akşam bi baktım hamiş listesine girmiş aaa ne acayippp
ama 10 gün nasıl gecer kiiii
kan testi mi yaptırsan sende? bide hiç böyle gecikiyormuydu?
hehehe biraz atraksiyon olsun dedim:)
yaaa negatif cıkacak kesin ondan yapmak istemiyorum
bugün kocişin doğum günü yarında:)) normalde bugün nufüsta yarın 2 gün kutlucaz hehe ondan bugün yapmasamda yarın yaparım ama doğum gününde hüsran olucak eminim
hava bizim burda cok güzel inşallah sizin orda da güzeldir pazar keeyfi yapın 3 ünüz:)) ailecek
bizde dışarı cıkarız diyoduk kocişle atıştık öfff
ya gamze gaza getirme valla gelirim hemencicik
canımm benim bat 10 şubat 5 şubatta kahverengi leke geldi 3 gün sürdü sonra kesildi
battab 3 gün sonra kan testi yaptırdım 2 çıktı... Anneme hamile değilim diyorumm bekle belkide geç döllenmedir diyor 10 gün daha bekle diorr eşimle heveslenıyorlar moralim çook bozukkk canımm korkuyorum ya kist varsaa
ilk kez böyle birşey yasadım adetlerim çookk yoğuunnn ve kanamalı kan pulcuklu olur ilk kez böyle birşey yasayınca annem hamilesin diyip duruyor
olsa çıkardııııııııdeğil mi
kızlar dün yazmıstım bugün test yaptım 10.gündür adetim gecikti test negatifffff
neden adet olmuyorum bennnn
içimde ara ara agrı hissdediyorummm
ay sen resmen hamişlik belirtileri yaşamışsın
dur bakalım belkide gec döllenmedir anneler hisseder :)))))
çok ümitlenmemek lazım tabi de ama sankim bebiş geliyor gibi... 10 gün gecmiş sen bi kan testine gidersin pazartesi filan gelmezse..
selam aynı olayı bende yasıyorum canım 10 gün oldu ve testler negatif. persdembe kan verdim bakalım pazartesi alıcam sonucu. ara ara kasıgımda elektrik carpmıs gibi, garip bi agrı oluyo. ama bende kahverengi leke gelmedi hec bişi gelmedi. özlem gec döllenme yasamıs ya belki bizdede ole bişi olduysa bakalım.
slm cnm ayni seyi bende yasiyorm son adetm 28 ARLIKTI TAM 52 gun gecti bisey yok testte negatif sizce nedendir rndevumda taaaaa 29 SUBATTA korkuyorm yaa
slm cnm ayni seyi bende yasiyorm son adetm 28 ARLIKTI TAM 52 gun gecti bisey yok testte negatif sizce nedendir rndevumda taaaaa 29 SUBATTA korkuyorm yaa
canım niye bu kadar bekliyosun anlamadım 2 ay geçmiş üstünden ALLAH KORUSUN kist olabilir..
yada prolaktin sorunun olabilir.
bence hemen bi doktora gitmelisin...
bu arada selam kızlarr keyifli hafta sonları :)
nasılsınızzz ??
ben hayıtımı yudumluyorum bi yandan..
caım senin adetlerin düzensizmi. bide klomenmiş falan kullandınmı bu ay
canım dediğim gibi testlerim pozitif çıktı kanda 0.100 çıktıgeçen konuşuyorduk yine bağlantım gitti.Ne olduğunu anlatıyordun
hayıt suyumu içiyosun. tadı nasıl canım. bide hapını niye tercih etmedin. suyu daha mı iyi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?