canım niye bu kadar bekliyosun anlamadım 2 ay geçmiş üstünden ALLAH KORUSUN kist olabilir..
yada prolaktin sorunun olabilir.
bence hemen bi doktora gitmelisin...
bu arada selam kızlarr keyifli hafta sonları :)
nasılsınızzz ??
ben hayıtımı yudumluyorum bi yandan..
canım dediğim gibi testlerim pozitif çıktı kanda 0.100 çıktı
testlerin gazabına uğradım resmen.
psikolojim bozuldu..
3 gün sonra kırmızılar geldi zaten.
kendimi yeni toparladım
evet canım.
ilk gebe kaldığımda da hayıtın kendisini demleyip içtim..
şimdi de devam ediyorum..
ne biliyim ben bir sürü ilaç kullanıyorum zaten.
tiroid için kansızlık için sonra folic asit alıyorum arada :)
hepsi karışıyo.
sabah akşam içiyorum böyle..
tadı biraz kötü ama ben alıştım.
içmeden duramıyorum
kızlar merhaba sizlere bi sorum olcak ben de bebek isteyenlerdenim perşembe tahlil yaptırdım bi anormallik çıkmadı hormonlarda fakat çatlamayan yumurtam kistleşmiş o yüzden dk hapı kullancam bu ay adet olunca klomen e başlıcak doktorum çatlatma iğnesi vurur mu bilemiyorum ben de diğer ay hayıt hapına başlasam diyorum çatlatmaya yardımcı olsun diye acaba klomenle birleşince yan etkisi falan olur mu hiç içinizde böyle bişey deneyen oldu mu ???
canım özlem in de öyle oldu bat gecti adet olmadı ama test negatifti hatta kan filanda dün akşam bi baktım hamiş listesine girmiş aaa ne acayippp
ama 10 gün nasıl gecer kiiii
kan testi mi yaptırsan sende? bide hiç böyle gecikiyormuydu?
hehehe biraz atraksiyon olsun dedim:)
yaaa negatif cıkacak kesin ondan yapmak istemiyorum
bugün kocişin doğum günü yarında:)) normalde bugün nufüsta yarın 2 gün kutlucaz hehe ondan bugün yapmasamda yarın yaparım ama doğum gününde hüsran olucak eminim
hava bizim burda cok güzel inşallah sizin orda da güzeldir pazar keeyfi yapın 3 ünüz:)) ailecek
bizde dışarı cıkarız diyoduk kocişle atıştık öfff
ya gamze gaza getirme valla gelirim hemencicik
ay sen resmen hamişlik belirtileri yaşamışsın
dur bakalım belkide gec döllenmedir anneler hisseder :)))))
çok ümitlenmemek lazım tabi de ama sankim bebiş geliyor gibi... 10 gün gecmiş sen bi kan testine gidersin pazartesi filan gelmezse..
selam aynı olayı bende yasıyorum canım 10 gün oldu ve testler negatif. persdembe kan verdim bakalım pazartesi alıcam sonucu. ara ara kasıgımda elektrik carpmıs gibi, garip bi agrı oluyo. ama bende kahverengi leke gelmedi hec bişi gelmedi. özlem gec döllenme yasamıs ya belki bizdede ole bişi olduysa bakalım.
geçen konuşuyorduk yine bağlantım gitti.Ne olduğunu anlatıyordun
oalbilir kist çünkü adeti engeller.bn fr yasiyom yazn dktr turkiyede gittm kist var ama sorun edileck bisey degl dedi belki de buyudu belkide strestn peki cnm prolaktn nedir
hoşgeldin..kızlar merhaba sizlere bi sorum olcak ben de bebek isteyenlerdenim perşembe tahlil yaptırdım bi anormallik çıkmadı hormonlarda fakat çatlamayan yumurtam kistleşmiş o yüzden dk hapı kullancam bu ay adet olunca klomen e başlıcak doktorum çatlatma iğnesi vurur mu bilemiyorum ben de diğer ay hayıt hapına başlasam diyorum çatlatmaya yardımcı olsun diye acaba klomenle birleşince yan etkisi falan olur mu hiç içinizde böyle bişey deneyen oldu mu ???
Canım senin iki düşüğün yok mu?Bu sonuncu da bana düşük gibi geliyor.Adetin kaç gün gecikmişti?Bence sen direk fakülteye git.İki düşüğüm var de test yaptır bir sorun olabilir.
Selam sevda, ben hayıt hapı kullandım ama klomeni hiç bilmiyorum.Klomen de çatlatmaya yaramıyor mu zaten,birini kullansan yeter gibime geliyor
slm kızlar dün gece testim de 2.çizgi silikti ama bu sabah kırmızıları gördüm yıkıldım valla...4 gün geçde olsa geldi ya
ah canımmm inşAllah öyledir hayırlısı Allahtan.. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tez vakitte aminnn10 gün daha gelmezse doktora gidicemmm annemmmmmmm şart koştuu delü
benimde canımmm kasıklarımda ara ara batma ağrı oluyor
göğüslerimmm balon gibi oldu başlar dik dik rengi kahverengi ve damarlarım belirginleeşştiii
ah canımmm inşAllah öyledir hayırlısı Allahtan.. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tez vakitte aminnn10 gün daha gelmezse doktora gidicemmm annemmmmmmm şart koştuu delü
göğüslerimmm balon gibi oldu başlar dik dik rengi kahverengi ve damarlarım belirginleeşştiii
slm kızlar dün gece testim de 2.çizgi silikti ama bu sabah kırmızıları gördüm yıkıldım valla...4 gün geçde olsa geldi ya
arkadaşlar bu belirtileri bende yaşadım 4 gün geç olmama rağmen testte 2.çizgi silikti ama bugün maaleseffffff sabah geldi
ooooooooooo belirtiler harika
çok heyecanlandım senin adına...
bi 10 gün daha bekleme bence sen en iyisi yarın git :)))
:44:
oalbilir kist çünkü adeti engeller.
prolaktin
süt hormonu diye geçiyor.
yükselince adet gecikmesi yapabiliyor..
hoşgeldin..
bikaç kişi de sormuştu bu soruyu ama pek bilgim yok..
hayıt adetin düzene girmesine
yani kadınların hormonlarını düzenlemede yardımcı
ama klomenle kullanınca ne olur bilemiyorum malesef..
evet canım birinci kimyasaldı.
ikincisi beni çok sarstı kese falan görününce.
yok canım bu sefer test bozuktu.
çünkü hepsi aynı markaydı.
adetim 3 gün gecikmişti ama düşükten dolayı da geç gelmiş olabilir.
çünkü düşükten sonra ilk adetimi 33. günde oldum bu ayda 32. günde
gidicem canım cerrahpaşaya gitsem iyi olacakta işte.
sadece bana mı tahlil yapıyolar peki.
aslında ben sadece pıhtılaşmaya baktırmak istiyorumda
arkadaşlar bu belirtileri bende yaşadım 4 gün geç olmama rağmen testte 2.çizgi silikti ama bugün maaleseffffff sabah geldi
ooooooooooo belirtiler harika
çok heyecanlandım senin adına...
bi 10 gün daha bekleme bence sen en iyisi yarın git :)))
:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?