Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bn fr yasiyom yazn dktr turkiyede gittm kist var ama sorun edileck bisey degl dedi belki de buyudu belkide strestn peki cnm prolaktn nedir

kızlar merhaba sizlere bi sorum olcak ben de bebek isteyenlerdenim perşembe tahlil yaptırdım bi anormallik çıkmadı hormonlarda fakat çatlamayan yumurtam kistleşmiş o yüzden dk hapı kullancam bu ay adet olunca klomen e başlıcak doktorum çatlatma iğnesi vurur mu bilemiyorum ben de diğer ay hayıt hapına başlasam diyorum çatlatmaya yardımcı olsun diye acaba klomenle birleşince yan etkisi falan olur mu hiç içinizde böyle bişey deneyen oldu mu ???

Canım senin iki düşüğün yok mu?Bu sonuncu da bana düşük gibi geliyor.Adetin kaç gün gecikmişti?Bence sen direk fakülteye git.İki düşüğüm var de test yaptır bir sorun olabilir.

Selam sevda, ben hayıt hapı kullandım ama klomeni hiç bilmiyorum.Klomen de çatlatmaya yaramıyor mu zaten,birini kullansan yeter gibime geliyor

ah canımmm inşAllah öyledir hayırlısı Allahtan.. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tez vakitte aminnn 10 gün daha gelmezse doktora gidicemmm annemmmmmmm şart koştuu delü

benimde canımmm kasıklarımda ara ara batma ağrı oluyor

göğüslerimmm balon gibi oldu başlar dik dik rengi kahverengi ve damarlarım belirginleeşştiii

slm canım klomen yumurta geliştirici diye biliyorum daha önce 1 defa içtim yumurta takibi yapıldı yumurtala büyüyünce yeteri kadar çatlatma iğnesi vuruldu fakat benim yumurtalar çatlamadı kistleşti hayıtta yumurtlamaya yardımcı olduğunu okuyorum genelde o yüzden merak ettim:)

bn fr yasiyom yazn dktr turkiyede gittm kist var ama sorun edileck bisey degl dedi belki de buyudu belkide strestn peki cnm prolaktn nedir
oalbilir kist çünkü adeti engeller.
prolaktin
süt hormonu diye geçiyor.
yükselince adet gecikmesi yapabiliyor..

hoşgeldin..
bikaç kişi de sormuştu bu soruyu ama pek bilgim yok..
hayıt adetin düzene girmesine
yani kadınların hormonlarını düzenlemede yardımcı
ama klomenle kullanınca ne olur bilemiyorum malesef..

Canım senin iki düşüğün yok mu?Bu sonuncu da bana düşük gibi geliyor.Adetin kaç gün gecikmişti?Bence sen direk fakülteye git.İki düşüğüm var de test yaptır bir sorun olabilir.

evet canım birinci kimyasaldı.
ikincisi beni çok sarstı kese falan görününce.
yok canım bu sefer test bozuktu.
çünkü hepsi aynı markaydı.
adetim 3 gün gecikmişti ama düşükten dolayı da geç gelmiş olabilir.
çünkü düşükten sonra ilk adetimi 33. günde oldum bu ayda 32. günde
gidicem canım cerrahpaşaya gitsem iyi olacakta işte.
sadece bana mı tahlil yapıyolar peki.
aslında ben sadece pıhtılaşmaya baktırmak istiyorumda

Selam sevda, ben hayıt hapı kullandım ama klomeni hiç bilmiyorum.Klomen de çatlatmaya yaramıyor mu zaten,birini kullansan yeter gibime geliyor

klomen yumurtalarda büyümeye neden oluyo. yeteri kadar büyürse kendisi catlıyo. eger catlamadıysa doktor igne veriyo. catlatma ignesi ve ilişki günlerini sölüyo. igneyi vurulup dedigi günlerde ilişkiye giriliyo.

slm kızlar dün gece testim de 2.çizgi silikti ama bu sabah kırmızıları gördüm yıkıldım valla...4 gün geçde olsa geldi ya

canım geçmiş olsun ümitlendirmek gibi olmasında ya üstüne görme yaşamışsan benim etrafımda adet olupda hamile olanlar çok adetin bitince testini tekrarla bence hem için rahat olur

canım bence sen gebesin gibi geliyor bana.
çünkü arkadaşım ilk hcg yaptırdığında 2 çıktı
doktor gebelik yok dedi.
1 hafta sonra yaptırdı 100 küsür çıkmış.
şimdi 6 aylık oldu kızı olacak :)

arkadaşlar bu belirtileri bende yaşadım 4 gün geç olmama rağmen testte 2.çizgi silikti ama bugün maaleseffffff sabah geldi

slm kızlar dün gece testim de 2.çizgi silikti ama bu sabah kırmızıları gördüm yıkıldım valla...4 gün geçde olsa geldi ya

bu testlere de güven olmuyo artıkın heeee
bende yapmiyim en iyisi:) bana öyle öyle olmuştu 2 ay önce ofluya da oldu daha cok kişiye olduu
olsun geldiler ya üzülme boşver 4 gün cok bi gecikme de sayılmaz

ooooooooooo belirtiler harika
çok heyecanlandım senin adına...
bi 10 gün daha bekleme bence sen en iyisi yarın git :)))

:44:

Zaten direk pıhtılaşmaya bakıyorlar,kimi doktorlar eşinden de phtılaşma testi istiyor.Eşinden de isterse daha sağlıklı olur.Bence yaptırın.Bir de yanında kromozom analizi istiyorlar.Pıhtılaşma için heme kan alıyorlar ama 20 gün sonra falan souç çıkıyor koromozom analizi için genelde 2-3 ay sonraya gün veriyorlar,sonucu da 2- ay sonra falan çıkıyor.Fakültede öyleydi.Bence en kısa zamanda git oflu,bana pıhtılaşma bozukluğun varmış gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…