- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
klomen yumurtalarda büyümeye neden oluyo. yeteri kadar büyürse kendisi catlıyo. eger catlamadıysa doktor igne veriyo. catlatma ignesi ve ilişki günlerini sölüyo. igneyi vurulup dedigi günlerde ilişkiye giriliyo.
eliscim napıyosun canım ??
bebiş nasıl? ignelere devammı alıştın mı?
kız ağzını hayra aç...Zaten direk pıhtılaşmaya bakıyorlar,kimi doktorlar eşinden de phtılaşma testi istiyor.Eşinden de isterse daha sağlıklı olur.Bence yaptırın.Bir de yanında kromozom analizi istiyorlar.Pıhtılaşma için heme kan alıyorlar ama 20 gün sonra falan souç çıkıyor koromozom analizi için genelde 2-3 ay sonraya gün veriyorlar,sonucu da 2- ay sonra falan çıkıyor.Fakültede öyleydi.Bence en kısa zamanda git oflu,bana pıhtılaşma bozukluğun varmış gibi geliyor
mrb bende geldim
Selam elibes nasılsın görüşmeyeli
aslında doğal akışında da kensinin çatlaması gerek ben de mesela kilo alımına bağlı bi yumurtalık yavaşlaması var bi türlü çatlatamadık yumurtaları :)))
kız ağzını hayra aç...
eşimin işleri yoğun izin alabilir mi hiç bilmiyorum..
aslında yakın bi zamanda gitmek lazım.
hoşgeldinnn
mrb bende geldim
kız ağzını hayra aç...
eşimin işleri yoğun izin alabilir mi hiç bilmiyorum..
aslında yakın bi zamanda gitmek lazım.
hoşgeldinnn
canım kalbimiz birmiş
iyidir bat bekliyorum kırmızı bekliyorum nolsun...
kocişle babam banyoyu kırıp döküyo evde bende net başındayım
kalkıcam birazdan çamaşır asmam lazım...
sözde dışarı cıkıcaktık hava çok güzel ama belki 1 saat sonra filan çıkarız işleri biterse...
Sen anlat bakalım bende hersey monoton...
canım geçmiş olsun ümitlendirmek gibi olmasında ya üstüne görme yaşamışsan benim etrafımda adet olupda hamile olanlar çok adetin bitince testini tekrarla bence hem için rahat olur
Ben de önceki sayfada seni sormuştum çabuk atladıİyiyim canım sağol bebiş de iyi.İğnelere 9 ay devam.Alıştım artık,şimdi kola geçtim koldan yapıorum ama ben yapamıyorum tabi eşim yapıyor.Sen nasılsın görüşmeyeli,neler yaptın?
bu testlere de güven olmuyo artıkın heeee
bende yapmiyim en iyisi:) bana öyle öyle olmuştu 2 ay önce ofluya da oldu daha cok kişiye olduu
olsun geldiler ya üzülme boşver 4 gün cok bi gecikme de sayılmaz
kaçırmadım gördüm:))
9 ay devam hee olsun canım bebiş ve sen iyi olda igneler nasılsa bitecek bebek dogunca ...
birinci kimyasaldi.2. düşükten sonra baktırmak laızm elis doğru söylüyor.
benim ilk oldugu için ben takip etmedim...
senin 2. mi oldu?
Hoşgeldin
Benimki tahmin canım,inşallah değildir tabi.Eşinin senle gelmesine gerek yok sen git daha sonra o gider 1 saat falan yeterli hemen kan verir gelir,tıbbi genetik bölümü çok yoğun olmuyor.Bir şey sorayım ailede kalp hastası olan var mı?Sadece aklıma geldi diye soruyorum bişeye bağlama sakın
benim bildiğim yok canım..
eşimle bi konuşayım bakalım..
olmadı giderim :26:
Ben de bugün dışarı çıkmak istiyorum ama eşim yine işte,bakalım belki akşam çıkarız.Bende de aynen monoton,2 hafta kadar ailemin yanına gitmiştim o kadar başka bişey yok
hatırlıyormusun dün gece bana gyet sakınsin demiştin demekki içime doğmuş
hatırlıyormusun dün gece bana gyet sakınsin demiştin demekki içime doğmuş
birinci kimyasaldi.
ikinci 5.5 haftalık falandı canım.
bana test demeyin çıldırıyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?