Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

klomen yumurtalarda büyümeye neden oluyo. yeteri kadar büyürse kendisi catlıyo. eger catlamadıysa doktor igne veriyo. catlatma ignesi ve ilişki günlerini sölüyo. igneyi vurulup dedigi günlerde ilişkiye giriliyo.

aslında doğal akışında da kensinin çatlaması gerek ben de mesela kilo alımına bağlı bi yumurtalık yavaşlaması var bi türlü çatlatamadık yumurtaları :)))

eliscim napıyosun canım ??
bebiş nasıl? ignelere devammı alıştın mı?

Ben de önceki sayfada seni sormuştum çabuk atladı İyiyim canım sağol bebiş de iyi.İğnelere 9 ay devam.Alıştım artık,şimdi kola geçtim koldan yapıorum ama ben yapamıyorum tabi eşim yapıyor.Sen nasılsın görüşmeyeli,neler yaptın?

kız ağzını hayra aç...
eşimin işleri yoğun izin alabilir mi hiç bilmiyorum..
aslında yakın bi zamanda gitmek lazım.

mrb bende geldim

hoşgeldinnn

Selam elibes nasılsın görüşmeyeli

canım kalbimiz birmiş
iyidir bat bekliyorum kırmızı bekliyorum nolsun...
kocişle babam banyoyu kırıp döküyo evde bende net başındayım
kalkıcam birazdan çamaşır asmam lazım...
sözde dışarı cıkıcaktık hava çok güzel ama belki 1 saat sonra filan çıkarız işleri biterse...

Sen anlat bakalım bende hersey monoton...

kız ağzını hayra aç...

hoşgeldinnn

2. düşükten sonra baktırmak laızm elis doğru söylüyor.
benim ilk oldugu için ben takip etmedim...
senin 2. mi oldu?

mrb bende geldim

Hoşgeldin

kız ağzını hayra aç...

hoşgeldinnn

Benimki tahmin canım,inşallah değildir tabi.Eşinin senle gelmesine gerek yok sen git daha sonra o gider 1 saat falan yeterli hemen kan verir gelir,tıbbi genetik bölümü çok yoğun olmuyor.Bir şey sorayım ailede kalp hastası olan var mı?Sadece aklıma geldi diye soruyorum bişeye bağlama sakın

Ben de bugün dışarı çıkmak istiyorum ama eşim yine işte,bakalım belki akşam çıkarız.Bende de aynen monoton,2 hafta kadar ailemin yanına gitmiştim o kadar başka bişey yok

Son düzenleme:

kaçırmadım gördüm:))

9 ay devam hee olsun canım bebiş ve sen iyi olda igneler nasılsa bitecek bebek dogunca ...

bu testlere de güven olmuyo artıkın heeee
bende yapmiyim en iyisi:) bana öyle öyle olmuştu 2 ay önce ofluya da oldu daha cok kişiye olduu
olsun geldiler ya üzülme boşver 4 gün cok bi gecikme de sayılmaz

hatırlıyormusun dün gece bana gyet sakınsin demiştin demekki içime doğmuş

kaçırmadım gördüm:))

9 ay devam hee olsun canım bebiş ve sen iyi olda igneler nasılsa bitecek bebek dogunca ...

Benim de tek dileğim bu canım,valla halimi görsen,biraz fazla yürüsem eyvah bişey olur mu,yok bi gün midem bulanmasa ne oldu acaba,kasıklarım fazla ağrısa ne oldu acaba falan diyorum.Bebeğin hareketlerini hissedene kadar bu böyle devam edecek heralde

2. düşükten sonra baktırmak laızm elis doğru söylüyor.
benim ilk oldugu için ben takip etmedim...
senin 2. mi oldu?
birinci kimyasaldi.
ikinci 5.5 haftalık falandı canım.

hatırlıyormusun dün gece bana gyet sakınsin demiştin demekki içime doğmuş

bi arkadaş üstüne görme olabilir demiş canım..
teslere de güven olmuyo ki ya ama olsun hem sizin daha çok yeni üzülmek için çok erken
en azında zamanında geldiler ben kırmızılar gelince üzülmüyorum vallahi zamanında ya gelsinler yada hiç gelmesinler

eliscim cinsiyet ne zaman belli olcak??? ben sana kızın olcak mı demiştim???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…