Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

selam güzeller
ya bana bi haller oldu herşeye ağlayasım geliyo
az önce deterjan reklamı gördüm kadın çocukları pazarda kaybetmiş
başladım ağlamaya

ay canımm beni inan güldürdünn kıyamam sana

bakalım bende bu ara duygusalu-ım aglayasım geliyor herseye ama hamile değilim dün fetih 1453 filmine gittik gözlerim doldu

selam güzeller
ya bana bi haller oldu herşeye ağlayasım geliyo
az önce deterjan reklamı gördüm kadın çocukları pazarda kaybetmiş
başladım ağlamaya

Yigidin mali meydanda olurmus bizimki de utangac hala ultrasona sirtini donuyo kocamin sipasi bizde yarin gidiyoruz teyzosu ozledim bebemi

kızlar Allah anneli babalı büyütsünn kucağınıza alırsınız inşAllah meleklerinizi

merak ettim canlar kaç kilo ile hamile kaldınız kilo etkiliyor mu :26:

ben hiç bu kadar erken tahmin beklemiyordum ama erkekler daha erken belli olurmuş zaten. hala bulutların üstündeyim sanki.

ben sana oglan anasi olursun demistim amaaa

kızlar Allah anneli babalı büyütsünn kucağınıza alırsınız inşAllah meleklerinizi

merak ettim canlar kaç kilo ile hamile kaldınız kilo etkiliyor mu :26:

canim ben 85-86 civari kaldim 78e dustum 12. haftada 80dim drum 80i baz aldi bulantilarin bittigi zamani yani simdi 90 kgyum 10 kg aldim 6 aylik hamileyim

canımm benimde boyum 168 kilom 73 kg filan bilmeiyorum kilo ile alakası var mı normalmiyim

eşim çok kafana takıyorsun diyor? iş ortamım stresli kafayı belkide o yuzden bebeğe takıyorumdur..

Kızlar nabersiniz. Pek gelemiyorum bu aalar malum müdür yardımcısı sekreterliğindeyim hala ve yüksekokul sekreterine de sormaya vaktim olmadı aşağıya mı inicem diye çok yoğundu bugün üni baladı öğrenciler geldi falan. Ama sıkıntı basıyo beraber çalıştığımız bayan bana hiçbirşey göstermiyor birşey soruyorlar kalıyorum öyle. Şimdi öğle tatili odama geldim kendi pcmden yazayım size bir dedim. Müdür yardımcı falan odada olunca giremiyorum uzun birşey yazsam dikkat çeker. Öyle işte konuşayım da yerime inerimm inşallah ama umudum az doğrusu çünkü o bayanı tek bırakmazlar yukarıda öbür bayanda 3 ay sonra gelecek doğum izninden 5 hafta doğum öncesinden sonrasına aktarmış o zamanı da çalışıp. Görüşürüz kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…