Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

düzenli görüyorsun ne güzel işte cnmm.kalırsın sen hamiş bak görürsün..bu ay olmasada bidahaki ay..bakarsın bu ay hamişsindir yaaa...

ben 33 hatta 34 günde görüyordum kimi aylar 10 15 gün geçtiğini bilirim.evlendiğimden beri düzenli oluyorum ilçlarda sokto düzene..içini ferah tut tatlımm

özledim yemin ederim yaaaa

zaten 11e doğru uyandım,sora market yaptım çabucak,yerleştirdim çabucak
geldim

luckyim gelmicek o kırmızı inşallahh bebeem
birsum,döktürmüşsün gene nen,okuya okuya geliyodum güldümm çok

ee napıyosunuz bakiim başka

Son düzenleme:
eğer damla damla geliyosa yani çok çok az bi şekilde yerleşme kanaması olabilir...

canım valla dün pembe akıntı gibi geldi resmen pembeydi ve akıntı ile karışıktı peçeteye geldi 5 gibi akşam ondan beri yok...
bugun de kırmızı akıntı gibi uzunca geldi ama tırnak ucu kadar devamı yok ama kasık arısıfln da kalmadı :S

valla d. kontorl hapı yüzünden düzenliydi canım sanırım ya...bırakınca 26. gün geldi bu ay da böyle işte :S ayyy inşallah kalırım hamişş ya da öyleyimdir ....

canımmmmmmm inşallah inşallah ama her an geliyo gibi

ayıpsın bebüşüm...gördüm sipirgenin ucunu

ben napim uyukluyorum işleri bitirdim.çamaşır bulaşık balkonumuda yıkadımmm şimdide taze fasulye ayıklıyorummm

adete son 9 gün kaldı ve ben artık bebek düşünmemeye başladım kızlar yaa napcam istemiyorum sankiii heves falan kalmadı yaaa ne oluyo bana böyleee

adete son 9 gün kaldı ve ben artık bebek düşünmemeye başladım kızlar yaa napcam istemiyorum sankiii heves falan kalmadı yaaa ne oluyo bana böyleee

cnm batdaşız seninle bende 10nunda görücem..

ama niden öle diyorsun ki? nedeni ne..karamsarlıktan mı yoksa başka bişiden mi??

lafa bak şimdi :26:

isteme isteme daha iyi,istemeyince düşünmeyince geliveriyomuş bebeler bak :78:

bunalıma mı girmiş benim aysunuummm

kaos302 bilinmeyen temmuz batlı olarak yazdım seni de arkadaşım :92:

aysuncumm öyle deme rabbimin gücüne gitmesin..gerçi istemeyince geliyolar da sen öyle bunalıma fln girme sakın inş inş seninledir bebekin...

kızlar ben çıkıyorum görüşürüzz...

lucky merak edicez biz seni yaaa :26:
arada arada gel ama
görüşürüz :80:

lucky merak edicez biz seni yaaa :26:
arada arada gel ama
görüşürüz :80:

tabi ki canımm sık sık uğrarım zaten merak etmeyin siz..inş gelmez ama ben umutsuzum gerl olcam diye düşünüyorum ondan da geleceksen gel de işime bakayım diyorum benim de aklım burda kalıyo ve sürekli wc de yaşıyorum bu günlerde

cnm batdaşız seninle bende 10nunda görücem..

ama niden öle diyorsun ki? nedeni ne..karamsarlıktan mı yoksa başka bişiden mi??

bilmiyorum canım yaaa gerçekten böyle düşünüyorum yine olmucak yine olmucak diye üzülüyorum sonra da 3 ay oldu ama temmuz da4 olcak kafam karışık çok istiyorum ama istemiyorum gibi bişiy
lafa bak şimdi :26:

isteme isteme daha iyi,istemeyince düşünmeyince geliveriyomuş bebeler bak :78:

bunalıma mı girmiş benim aysunuummm
bilmiyorum megimm bu ara çok tuhafım dün test yaptım hani belki çıkar diye aha da koca bi tek çizgi bunalıma giriyorum iyice hareldeee
aysuncumm öyle deme rabbimin gücüne gitmesin..gerçi istemeyince geliyolar da sen öyle bunalıma fln girme sakın inş inş seninledir bebekin...

kızlar ben çıkıyorum görüşürüzz...
yok allah içimi dışımı da biliyo zaten deee şu cumanın hürmeti mübaregine umarım hepimiz hamile kalırız kızlar isteyen herkes hamile kalsın saglıklı bebekleri olsun inşallah inşallah bendeee hamileyimdir bu ay tutmuştur göbekime yerleşmiştirr...

aaa wcye kadar gidiyosun sen demek,ben ööle yapmazdım kontrollerimi hatırlarsan :82:

gelmesin hiç inşallah o kırmızı

Son düzenleme:

ooo canım benim sen ne kadar erken başlamışsın üzülmeye..6 ayda olmuyorsa doktora git cnm bnm hatta 1 sene diyor doktorlar..dur bakalım sen yaa..üzme yıpratma boş yere kendini..olacak inşallahhhh..

birde test mi yaptın cnm bnm ama daha çok erken sen devat et çalışın hergece önemli olan uygun zamanı tuturmak olsun tek derdin şuan..

Son düzenleme:
ben bişey soriim mi şimdi

kocam çalıştığı yerde akciğer filmi çektirmiş bugün..
yani herkese çekmişler..

bu sperm olayını etkiler mi ki???
radyasyon???

ooo canım benim sen ne kadar erken başlamışsın üzülmeye..6 ayda olmuyorsa doktora git cnm bnm hatta 1 sene diyor doktorlar..dur bakalım sen yaa..üzme yıpratma boş yere kendini..olacak inşallahhhh..

hani diyorum takmıyayım illa takılıyo illa takılıyo sürekli de evdeyim ister istemez hep dilimde bu laf Allah ım inşallah hamileyimdir dolanıp duruyo sabah akşam gece gündüz bi tuhaf oldum yaa

ben bişey soriim mi şimdi

kocam çalıştığı yerde akciğer filmi çektirmiş bugün..
yani herkese çekmişler..

bu sperm olayını etkiler mi ki???
radyasyon???

ben etkilemez diye biliyorum cnm..kadını etkilerde erkekte sanmıyorum sen bi araştır ama netten yinede..

hani diyorum takmıyayım illa takılıyo illa takılıyo sürekli de evdeyim ister istemez hep dilimde bu laf Allah ım inşallah hamileyimdir dolanıp duruyo sabah akşam gece gündüz bi tuhaf oldum yaa

cnm evliliğimin ilk aylarında bende öleydim biliyormusun??hatta regl olunca oturup ağlardım..duygularım karman çormandı..ama üzme kendini olan sana olur benden söylemesi..evham yapma kendine cnmcımmm yine sana zarar çünkü..pozitif düşün daha yeni evlisin sen..kafanı hiiç bunlarla meşgul etmee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…