canım bu şekilde parça parça hiç olmamıştı bi anda gelir 3. gün biter genelde...bi de ben d. kontrol hapı kullanıyordum mayısta bıraktım geçen ay 26 günde oldum yani 2 gün erken ama bu ay böyle oldu...inşallah canım yaa umudum yokama bugün cuma inş...
ayyy inş canım yaa sorma ben de uyukluyom üç gündür..bebişin ne olcak derken canım??
eğer damla damla geliyosa yani çok çok az bi şekilde yerleşme kanaması olabilir...
sanırsam meg geldi..ayak seslerini duyabiliyorummmm
Megim, canim, nasılsın,bırtanem.....
hoşgeldin cnmm nbr nasılsın????:92::92:
hos geldınnnnnn:94::94::94::94::94::94::94::94::94:
düzenli görüyorsun ne güzel işte cnmm.kalırsın sen hamiş bak görürsün..bu ay olmasada bidahaki ay..bakarsın bu ay hamişsindir yaaa...
ben 33 hatta 34 günde görüyordum kimi aylar 10 15 gün geçtiğini bilirim.evlendiğimden beri düzenli oluyorum ilçlarda sokto düzene..içini ferah tut tatlımm
özledim yemin ederim yaaaa
zaten 11e doğru uyandım,sora market yaptım çabucak,yerleştirdim çabucak
geldim
luckyim gelmicek o kırmızı inşallahh bebeem
birsum,döktürmüşsün gene nen,okuya okuya geliyodum güldümm çok
ee napıyosunuz bakiim başka
özledim yemin ederim yaaaa
zaten 11e doğru uyandım,sora market yaptım çabucak,yerleştirdim çabucak
geldim
luckyim gelmicek o kırmızı inşallahh bebeem
birsum,döktürmüşsün gene nen,okuya okuya geliyodum güldümm çok
ee napıyosunuz bakiim başka
adete son 9 gün kaldı ve ben artık bebek düşünmemeye başladım kızlar yaa napcam istemiyorum sankiii heves falan kalmadı yaaa ne oluyo bana böyleee
adete son 9 gün kaldı ve ben artık bebek düşünmemeye başladım kızlar yaa napcam istemiyorum sankiii heves falan kalmadı yaaa ne oluyo bana böyleee
lucky merak edicez biz seni yaaa :26:
arada arada gel ama
görüşürüz :80:
cnm batdaşız seninle bende 10nunda görücem..
ama niden öle diyorsun ki? nedeni ne..karamsarlıktan mı yoksa başka bişiden mi??
bilmiyorum megimm bu ara çok tuhafım dün test yaptım hani belki çıkar diye aha da koca bi tek çizgi bunalıma giriyorum iyice hareldeeelafa bak şimdi :26:
isteme isteme daha iyi,istemeyince düşünmeyince geliveriyomuş bebeler bak :78:
bunalıma mı girmiş benim aysunuummm
yok allah içimi dışımı da biliyo zaten deee şu cumanın hürmeti mübaregine umarım hepimiz hamile kalırız kızlar isteyen herkes hamile kalsın saglıklı bebekleri olsun inşallah inşallah bendeee hamileyimdir bu ay tutmuştur göbekime yerleşmiştirr...aysuncumm öyle deme rabbimin gücüne gitmesin..gerçi istemeyince geliyolar da sen öyle bunalıma fln girme sakın inş inş seninledir bebekin...
kızlar ben çıkıyorum görüşürüzz...
tabi ki canımm sık sık uğrarım zaten merak etmeyin siz..inş gelmez ama ben umutsuzum gerl olcam diye düşünüyorum ondan da geleceksen gel de işime bakayım diyorumbenim de aklım burda kalıyo ve sürekli wc de yaşıyorum bu günlerde
bilmiyorum canım yaaa gerçekten böyle düşünüyorum yine olmucak yine olmucak diye üzülüyorum sonra da 3 ay oldu ama temmuz da4 olcak kafam karışık çok istiyorum ama istemiyorum gibi bişiy
bilmiyorum megimm bu ara çok tuhafım dün test yaptım hani belki çıkar diye aha da koca bi tek çizgi bunalıma giriyorum iyice hareldeee
yok allah içimi dışımı da biliyo zaten deee şu cumanın hürmeti mübaregine umarım hepimiz hamile kalırız kızlar isteyen herkes hamile kalsın saglıklı bebekleri olsun inşallah inşallah bendeee hamileyimdir bu ay tutmuştur göbekime yerleşmiştirr...
ooo canım benim sen ne kadar erken başlamışsın üzülmeye..6 ayda olmuyorsa doktora git cnm bnm hatta 1 sene diyor doktorlar..dur bakalım sen yaa..üzme yıpratma boş yere kendini..olacak inşallahhhh..
ben bişey soriim mi şimdi
kocam çalıştığı yerde akciğer filmi çektirmiş bugün..
yani herkese çekmişler..
bu sperm olayını etkiler mi ki???
radyasyon???
hani diyorum takmıyayım illa takılıyo illa takılıyo sürekli de evdeyim ister istemez hep dilimde bu laf Allah ım inşallah hamileyimdir dolanıp duruyo sabah akşam gece gündüz bi tuhaf oldum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?