bana 1 mart diyor. ama 29 şubat yokki, şubat 28 çeker, 4 yılda bir 29:26:
benim sat 26 mayıstı
ya ben bu rontgen radyasyon olayına takıllldımmm
spermeleri öldürüyo yada şekillerini vs bozuyo olmasın yaaa :18:
18inden beri süründürüyosun demek kocanı :)))))))))))
aaaa şansa bak, ben internetten hesaplattım 5+2 tahmini doğum tarihide 1 mart çıkıyor, neyse hayırlısı olsun artık,sağlıklı gelsinlerde başka birşey istemembenim 25 mayıstı 2012 şubat 29 çekiyor bak istersen
Yok canım yaa 1 defaden birşey olmaz takılma sen, ona bakarsan etrafımız hep radyasyon telefonlar, bilgisayarlar, avm lerdeki giriş x-ray cihazları vs. Vs...
kocamda beni süründürmüştüü, şimdi o sürünüyor
aaaa şansa bak, ben internetten hesaplattım 5+2 tahmini doğum tarihide 1 mart çıkıyor, neyse hayırlısı olsun artık,sağlıklı gelsinlerde başka birşey istemem
meg bak,bi siteden buldum
Diş röntgenleri ile alınan ışın miktarı çok daha düşüktür. Yine akciğer röntgeni ile de bebeğinizin aldığı ışın çok azdır. Fakat yine de gebelik sırasında mümkün olduğunca radyasyondan kaçınmak gereklidir.
konu bbekken bile ışının az olduğunu söyliyoki sperme bişi yapıcanı sanmıyorum Derin haklı heryerde radyasyon var ona bakarsan,rahat ol
Ben geldım,tatlılarım,sıze bır shey sorucam,benım yumurtlamam 3 olucak qalıba sımdıden ates basmaları oluyor.bu yumurtlama yakın zamanda olacagını mı gosterıyor?????
canım valla dün pembe akıntı gibi geldi resmen pembeydi ve akıntı ile karışıktı peçeteye geldi 5 gibi akşam ondan beri yok...
bugun de kırmızı akıntı gibi uzunca geldi ama tırnak ucu kadar devamı yok ama kasık arısıfln da kalmadı :S
canım yumurtlamam 3 olucak galiba derken ne demek istedin anlamadım ama son adet tarihini yazarsan yardımcı olıyım
kızlarrrr nasılsınız ???
luckycim inşallah hamişsindir cnmmmm
yok cnm normalde pzt ama dün işte kafamı karıştırdı ...hımmm senin adet tarihin geçdi mi pekii...
kızlarrrr nasılsınız ???
luckycim inşallah hamişsindir cnmmmm
canım,yanı temuzun 3 de olucakmıs.son adet tarıhım 16 hazıran.adetım 32,33 gunden bır oluyor...
benimde 32 günde oldu bu ay yumurtlama testiyle takip ettim tam 14. Günümde yumurtladım.3 temmuz 18. Günün oluyor bana kalırsa şu andan itibaren değerlendir kaçmasın:)belli olmaz ateş basması işaret olabilir
sen 6. gün tutturdun diye,reglimden itibaren 5. günden başladık halvete..
bugün 15. gün..
20 ye kadar durmak yok..:92:
dimi? 20 iyidir stop etmek için dimi?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?