Kızlar ben öyle bir ceee demek için girdim yemek yapıcam kociş gelecek gece girerim görüşürüz öptüm hepinizi:80:
Hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin rabbim
edoşum akşam konuşamadık malum ben ağlaktım,gelmiş seninki hadi bundan sonrasına inşallah
evet canım sen nasıl oldun akşam merak ettim seni???
ayyy geldi çok şükürrr...
ama dünden beri gögüslerim acımaya başlamıştı anlamıştım gelmek üzere olduğunu...
canım sıkkındı ama şimdi iyiyim,eve gelince ne olucak bakalım konuşmaz benle şimdi.Akşam yemeği sırasında kapıştık.Sonra arkadaşlar dışarı çağırdı çıktık.Mutlu aile tablosu ama biz kırıtıyoruz:))gece alevlendi konu açılınca son durum o yattı ben ağlıyodum öyle işte.Sabahta gitti işe akşama gelir 5 karış.
kıslarrrr
personel raporlarımı aldıımmmm siparişelrimi girdiimmmmm veee geldiiimmmm
neyapıyosunuz okudum accık sayfaları
edoşum gözün aydın olsun diyim bari halvete devam eylülde hadi iiisin iiiiiii
bebiş gelmek istememiş bu seferde ama gelcek nasılsa naz yapıyo bırak yapsın bakalım nereye kadar yapıcak nazını....
ayyy canım yaaa uzamaz inş daha fazlaaa...
bir an önce barışın koklaşın inş
sende üzme kendini tatlım yaaaa...
arada oluyor işte evliliklerdeee...
İnşallah canım,ben uzatmam sinirim çabuk geçer ama iş onda bitiyo işte.
merhabalar kızlaaarrr,nasılsınızzz...
batdaşım adetim bitmeden ist a gidiyorum ama ben
kociş olmayacak yanımdaa...agustosta da olmayacakk...
2 ayy boş gececek mecbur...
hayallerim eylüle kaldııı....
merhabalar kızlaaarrr,nasılsınızzz...
selam kızlar hayırlı haberler alırız inşallah hepimiz en kısa zmanda..benin 16sı adet günüm bakalım bu ay bebiş gelicekmi
olsun cnm benim inşallah eylülde gelir bebişnasıl ayrı kalıcaksınız ?? biz hiç ayrı kalmadık koçişte salmıyor beni biryere
merhaba cnm iyiz sen nasılsın ??
cnm az kalmış yine inşallah bebiş vardır
inşallah hep beraber hamiş olalım temmuzda
iyiyim bende ,dünkü kalabalığı bekliyorum...
selam kızlar işlerin yoğunluğundan 4 gündür uzak kaldım sizden. bu hafta yoğun bir halvet dönemi var bizde. allahım başarılı kılar inşallah da bebiş gelir artık. bu arada listeye benide ekleyin. bat 16 temmuz. eşim bugün bir rüya görmüş ( normalde hiç rüya görmez :))))) ) ev tapusu vermişler bize 2-3 tane
anlamına baktım evi olmayana ev, bekarsa evliliğe, evliyse çocuk ile yorumlanırmış. inşallaaaah. 3. tercihimdir
gittiydim bileee
selammmmmmmmmmm bacilar nasilsinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?