Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlarr bişi sorcam üstüne görme nasıl oluyo biliyo musunuzzz..benim adetim kesildi de...:26:normalde 5gün sürüyor ama 2.günde kesildi.....:26:acamı demeye başladımmm eşim beni düdükledi mi neyyyy....

neden ki:26:cocugunuz varmi:26:biraz araya maydonoz oldummmmm
Estağfurullah

Çocuğum yok canım daha yeni düşük yaptım ben olmaması gerekiyo dinlenmem gerekiyo
o yımırtlama günleri korunmadınız mı?
anlat bakiim nassı oluyo bu bebe hemen ya :26:
gibeğsen doğur kuzen

evet kuzeniz kkde :92:

miyabaaaa

Valla kuzen istemezsen hemen oluyo istersen olmuyo Kafanı oraya taktınmı çok zorlaşıyo işin..Ben hamile kalmamaya çalıştıkça hamile kalıyorum nasıl bi şeyseYa benim kocamda iş yok ya bu bebek ısrarla bana gelmek istiyo

Sen doktora gittin mi canım:26:

kızlarr bişi sorcam üstüne görme nasıl oluyo biliyo musunuzzz..benim adetim kesildi de...:26:normalde 5gün sürüyor ama 2.günde kesildi.....:26:acamı demeye başladımmm eşim beni düdükledi mi neyyyy....

üstüne görmek böyle bişey sanırım..
inşallah gibeğsindir :92:
kanda baktırtsan,yada test yapsan?

bunu da danışmalısın doktoruna..düşükten sonra hemen olması doğru mu senin için..
belki de sen erken yada geç yumurtluyosun ve o günler korunmadığın için de gibeğ oluveriyosundur..
ben geçen sene gitmiştim en son doktora

hamilelik belirtileri neler? hamile oldugunuzu nasil anladiniz? hamile oldugun halde regl belirtilerin oluyormu?

selam hosgeldinnn

Benim kasıklarımda ağrı oluyo genelde onun haricinde bi adet belirtisi olmuyo adet belirtisi olmayınca hamile olduğumu anlıyorum

o yımırtlama günleri korunmadınız mı?
anlat bakiim nassı oluyo bu bebe hemen ya :26:
gibeğsen doğur kuzen

evet kuzeniz kkde :92:

miyabaaaa
senin kuzen hurrem gibi beaaagercek kuzen degilmisiniz agnamadim kinee:26:miyabaaaaaaaaa

anladim...COK GECMIS OLSUN O ZAMAN ALLAH HAYIRLI ZAMANDA ANNE OLMAYI NASIP ETSIN SIZE GONLUNUZE GORE VERSIN INSALLAH...AMINNNN

Doğru değil tabi hemen olması sağlıklı bi gebelik olmuyo doktor bana 1 sene yasak dedi ve ben korunmak için neler yaptım biliyosun hiç biri olmadı..Sonunda kaldım eşimin eline..Bi önceki hamileliğimde o dediğini yapıyoduk işte buna takvim usulü deniyo öyle hamile kaldım..Ama bu ay korunmuştuk benim adetim niye gecikti anlamadım..

senin kuzen hurrem gibi beaaagercek kuzen degilmisiniz agnamadim kinee:26:miyabaaaaaaaaa

anladim...COK GECMIS OLSUN O ZAMAN ALLAH HAYIRLI ZAMANDA ANNE OLMAYI NASIP ETSIN SIZE GONLUNUZE GORE VERSIN INSALLAH...AMINNNN

Evet hürremin doğuramayan versiyonu

bişi daha sorabilir miyim kusura bakmayın ben yeniyim ve bu yumurtlama günlerini pek tutturamıyorum siz nasıl hesaplıyorsunuzzz...

kızlarrrr ben adet oldummmmmmmmmmmmm

koskoca temmuz ayım boşa gittii...

yeni batım 1 agustos ama boş gececek...
eylüle kaldı hayallerimmm

olsun cnm benim hayırlısı olsun hemde..belirsizlikten 1000 kat daha iyidir hiç olmazsa yoluna bakarsın değil mi ama??

canım üzerine görme hem miktar hemde zaman açısından az olarak görülen kanamadır.inşallah üstüne görmüşsündür.ama nadirende öyle olabiliyor insan..

bişi daha sorabilir miyim kusura bakmayın ben yeniyim ve bu yumurtlama günlerini pek tutturamıyorum siz nasıl hesaplıyorsunuzzz...

genel olarak;

adetten itibaren 14. gün yumurtlama günü oluyo.. ama genel olarak bak..
bünyeden bünyeye değişebilen bi durum olduğundan,bizler,

adetten itibaren;

12. 14. 16. 18. ve 20. günler halvet yapmalıyız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…