Tabi bi şey sormak isterseniz cevaplarım
slm yeni katıldım aranıza listeye yazarsan sevinirimmm tabi ki....
Estağfurullahneden ki:26:cocugunuz varmi:26:biraz araya maydonoz oldummmmm
o yımırtlama günleri korunmadınız mı?
anlat bakiim nassı oluyo bu bebe hemen ya :26:
gibeğsen doğur kuzen
evet kuzeniz kkde :92:
miyabaaaa
kızlarr bişi sorcam üstüne görme nasıl oluyo biliyo musunuzzz..benim adetim kesildi de...:26:normalde 5gün sürüyor ama 2.günde kesildi.....:26:acamı demeye başladımmm eşim beni düdükledi mi neyyyy....
Estağfurullah
Çocuğum yok canım daha yeni düşük yaptım ben olmaması gerekiyo dinlenmem gerekiyo
Valla kuzen istemezsen hemen oluyo istersen olmuyoKafanı oraya taktınmı çok zorlaşıyo işin..Ben hamile kalmamaya çalıştıkça hamile kalıyorum nasıl bi şeyse Ya benim kocamda iş yok ya bu bebek ısrarla bana gelmek istiyo
Sen doktora gittin mi canım:26:
hamilelik belirtileri neler? hamile oldugunuzu nasil anladiniz? hamile oldugun halde regl belirtilerin oluyormu?
selam hosgeldinnn
senin kuzen hurrem gibi beaaao yımırtlama günleri korunmadınız mı?
anlat bakiim nassı oluyo bu bebe hemen ya :26:
gibeğsen doğur kuzen
evet kuzeniz kkde :92:
miyabaaaa
Estağfurullah
Çocuğum yok canım daha yeni düşük yaptım ben olmaması gerekiyo dinlenmem gerekiyo
Valla kuzen istemezsen hemen oluyo istersen olmuyoKafanı oraya taktınmı çok zorlaşıyo işin..Ben hamile kalmamaya çalıştıkça hamile kalıyorum nasıl bi şeyse Ya benim kocamda iş yok ya bu bebek ısrarla bana gelmek istiyo
Sen doktora gittin mi canım:26:
hamilelik belirtileri neler? hamile oldugunuzu nasil anladiniz? hamile oldugun halde regl belirtilerin oluyormu?
selam hosgeldinnn
bunu da danışmalısın doktoruna..düşükten sonra hemen olması doğru mu senin için..
belki de sen erken yada geç yumurtluyosun ve o günler korunmadığın için de gibeğ oluveriyosundur..
ben geçen sene gitmiştim en son doktora
senin kuzen hurrem gibi beaaagercek kuzen degilmisiniz agnamadim kinee:26: miyabaaaaaaaaa
anladim...COK GECMIS OLSUN O ZAMAN ALLAH HAYIRLI ZAMANDA ANNE OLMAYI NASIP ETSIN SIZE GONLUNUZE GORE VERSIN INSALLAH...AMINNNN
Evet hürremin doğuramayan versiyonu
deme şööle kuzen ya
bizde takvime göre halvet yapıyoruz..
bakalım bu ay tutturduk mu
kızlarrrr ben adet oldummmmmmmmmmmmm
koskoca temmuz ayım boşa gittii...
yeni batım 1 agustos ama boş gececek...
eylüle kaldı hayallerimmm
kızlarr bişi sorcam üstüne görme nasıl oluyo biliyo musunuzzz..benim adetim kesildi de...:26:normalde 5gün sürüyor ama 2.günde kesildi.....:26:acamı demeye başladımmm eşim beni düdükledi mi neyyyy....
bişi daha sorabilir miyim kusura bakmayın ben yeniyim ve bu yumurtlama günlerini pek tutturamıyorum siz nasıl hesaplıyorsunuzzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?