Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

işte korunmuşuz demek yaa:26:
aman belki de benim bebem olmuyodur :18:
ama geçen sene doktor rahim ve yımırtlaklar sağlam didiydi..
bilmiyim kuzen ben kafayı itinaynan yidimmm

selam dadlu anneeee

selam canım sizi özledim dayanamadım işte int girdim

işte korunmuşuz demek yaa:26:
aman belki de benim bebem olmuyodur :18:
ama geçen sene doktor rahim ve yımırtlaklar sağlam didiydi..
bilmiyim kuzen ben kafayı itinaynan yidimmm

selam dadlu anneeee

Yok kuzen öyle deme olur allahın izniyleAcele etme stres yapma başka bi şeylerle meşgul ol

bacım allah hepiciğnize tatlı tatlı, tombiş, sağlıklı bebişler nasip etsin hayırlısıyla amin

selam canım sizi özledim dayanamadım işte int girdim

esens sen sadece 8. gün yaptın vede beben içinde ne güsel yaaa
bizim halvetler şaftımı kaydırıyu yeminle..oluversin artık bu ay inşallahhh...

Yok kuzen öyle deme olur allahın izniyleAcele etme stres yapma başka bi şeylerle meşgul ol

bu ay olmazsa yımırtlama takibi yapan testlerden aliim,yada en iyisi doktora gidelim..
bilemedim..:26:

bu ay olmazsa yımırtlama takibi yapan testlerden aliim,yada en iyisi doktora gidelim..
bilemedim..:26:

Doktor için erken ya kurcalatma kendini boşver biraz bekle ovulasyon testi al bakalım bi de ateş ölçsenize benim bi arkadaşım ateşini çok ölçerdi

Doktor için erken ya kurcalatma kendini boşver biraz bekle ovulasyon testi al bakalım bi de ateş ölçsenize benim bi arkadaşım ateşini çok ölçerdi

al işte ateş ölçmek..
duydum bunu da nerden ölçülcek,kaç dereceyken yumurtluyo oluncak bilmiyorum..
araştıriim bakalım..
sağol canım kuzenimmm

esens sen sadece 8. gün yaptın vede beben içinde ne güsel yaaa
bizim halvetler şaftımı kaydırıyu yeminle..oluversin artık bu ay inşallahhh...

yıpratma canım kendini ne kadar takarsan zor oluyor geçen ay hamilelik belirtileri yaşadım piskolejik ama bu ay hiç bişey yaşamadım ama allaha şükür oldu takmayın adetin 14. günü hikayesi saçma 6 ve 8 günde oldu nasip işte

kızlar bu arada görümcem 1 hafta içinde doğum yapacak hemoroidleri çıkmış bildiğiniz bi yöntem var mı acısını azaltacak yada ona iyi gelecek birşey???

al işte ateş ölçmek..
duydum bunu da nerden ölçülcek,kaç dereceyken yumurtluyo oluncak bilmiyorum..
araştıriim bakalım..
sağol canım kuzenimmm

Adetinin birinci günü başlıyosun ve her gün sabah yataktan kalkmadan ayağın yere basmadan ölçüyosunAdetliyken vücut ısın düşük oluyo bitince yavaş yavaş yükseliyo sonra bi düşüşe geçiyo bu yumurtlama oluyo yumurtlamadan sonra yavaş yavaş yükseliyo eğer vücut ısın bu yükseklikte ya da daha yüksek giderse hamilesin ama düşmeye başlarsa adet olcaksınKitap gibi yazdım beeeeGörende hamile kalmak için çok çabaladı sanıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…