böyle adet görülmüş şey değil lukicanım..çünkü bu adet değil de ondan içünn
evet canımm aynen öylee.
çnk bunu bana doktorum söylemişti.
o gelen pembe ,kahverengi akıntılar adetten sayılmıo.
sen ne vakit kırmızıları gördün
ahanda bgn adetin bgn 1.günü dicen...
göbüşlüm hoşgeldin...
çok çok çok çoooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk sağol bebeim yaaaaa zaten regl olunca afedersin idrara karışıyo ama bu sadece peceteye geliyo akıntı gibi :S valla artık ben de yerleşme mi demeye başladım idrarda çıkacağını bilsem bakcam da pzt çıkmamıştı
çok çok çok çoooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk sağol bebeim yaaaaa zaten regl olunca afedersin idrara karışıyo ama bu sadece peceteye geliyo akıntı gibi :S valla artık ben de yerleşme mi demeye başladım idrarda çıkacağını bilsem bakcam da pzt çıkmamıştı
ne dicemi biliyosun dimi?
bende bendeeeeeeeeeeeeeee
evet canımmmm inşallahhhhhhhhhh :)))))))))))))) bu arada kasık ağrım fln çok hafifledi göğüslerimin şişi indi fln :))) inatçıyım bu sefer beklicem bu ay kaç tane test yaptım erkenden..bi de diyolar ki ne zman test yapıosun o zaman geliyo kırmızıama testler yanıltabilio dimi.
kan testi yaptır en güveniliri o.
dilerim RABBİMDEN hamilesindir bitaneemm..
kızlar bende size dün gece gördüğüm rüyamı anlatııımmm... ama burada hamilemiyim bilemiomm
eşimle böyle bir uçağa binioruz denizi seyrediorum uçaktan,sonra birden sarsılmaya başlıor ve yavaş yavaş deniziin dibine batıyoruz,yavaşça su doluyor içerisi,nefessiz kalıorum,sonrada kocamcım beni kolumdan tutup kıyıya çıkarıor...:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?