Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

böyle adet görülmüş şey değil lukicanım..çünkü bu adet değil de ondan içünn

evet canımm aynen öylee.
çnk bunu bana doktorum söylemişti.
o gelen pembe ,kahverengi akıntılar adetten sayılmıo.
sen ne vakit kırmızıları gördün
ahanda bgn adetin bgn 1.günü dicen...

çok çok çok çoooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk sağol bebeim yaaaaa zaten regl olunca afedersin idrara karışıyo ama bu sadece peceteye geliyo akıntı gibi :S valla artık ben de yerleşme mi demeye başladım idrarda çıkacağını bilsem bakcam da pzt çıkmamıştı

bende kac kereeee ruyamda kendımı hamıle gordum sabah kalkıosun ve o andakı hayal kırıklıgı cooook zorr

offf dur bı katyy parry acayımmm kisss meeeee kiii kiisss meee

ne dicemi biliyosun dimi?

ama testler yanıltabilio dimi.
kan testi yaptır en güveniliri o.
dilerim RABBİMDEN hamilesindir bitaneemm..

aysun,dadlu çatlaqım benim yaz hadi

kızlar bende size dün gece gördüğüm rüyamı anlatııımmm... ama burada hamilemiyim bilemiomm

eşimle böyle bir uçağa binioruz denizi seyrediorum uçaktan,sonra birden sarsılmaya başlıor ve yavaş yavaş deniziin dibine batıyoruz,yavaşça su doluyor içerisi,nefessiz kalıorum,sonrada kocamcım beni kolumdan tutup kıyıya çıkarıor...:44:

ama testler yanıltabilio dimi.
kan testi yaptır en güveniliri o.
dilerim RABBİMDEN hamilesindir bitaneemm..
evet canımmmm inşallahhhhhhhhhh :)))))))))))))) bu arada kasık ağrım fln çok hafifledi göğüslerimin şişi indi fln :))) inatçıyım bu sefer beklicem bu ay kaç tane test yaptım erkenden..bi de diyolar ki ne zman test yapıosun o zaman geliyo kırmızı en iyisi totem yapıım yapmayım gelmesin kırmızı

Luckyincident

senin batın 4 temmuz görünüyor listede bencede adet gününe daha var yerleşme kanaması olabilir inşallahta öyledir

yaşamış oldugun zor günlerin ardından feraha kavuşacaksınız inşallah bitanem.
ve bu konuda en büyük destekçin eşin...

Kızlar seprm sayısı 6.800.000 çok mu az yav taktım kafaya
:44::44::44::44::44::44::44::44::44:
bilenler ecvap yazın nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…