Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

1 ml de. toplamı 10.200.000

hareketli 1/2 saatte %40

tatlım yanlış bilgi vermek istemem fakat doğal yolla gebe kalabilmek yada aşılamaya uygunluk için en az bir ml.20.000.000 ve üzeri olmalıymış diye biliyorum internettende araştır istersen normal spermogram değerleri yaz çıkar zaten.

Ama sayıyı arttırmak için dr ilaç yada bir yol gösterecektir üzülme

tivitiiiiimmmm hayırlısı olsun cnm hiç üzülme inşallah temmuzda hepimiz hamile olucazz

papatyam hoşgeldin

Spermiogram sonucunu tam olarak yaz ben öğrendiğim kadarıyla yorumlamaya çalışayım

Sıvılaşma süresi 20 dk.
Miktar 1,5 ml
ml de 6.800.000 sperm
total 10.200.000
1/2 saatt 2 saat 4 saat
hareketli %40 %30 %15
az hareketli %30 %35 %40
hareketsiz %30 %35 %45

normal yapılı %78

canım üzülme inş bu ay tutuncak annesi bebişin sana inş hepberaber hamiş olcaz inşşş

canımm bu 1. aydı.o yüzden de umutsuzum ve kafam karıştı

Hemen umutsuzluğa kapılma daha 1. aymış zaten hiçbir problem olmasa bile 6 ayı buluyormuş gebe kalmak.Bazen dahada uzun zaman tabi ama sorun olmayanların geneli ilk 6 ay yada 1 yıl içinde gebe kalabiliyormuş üzülme olacak inşallah yeni ayda çalışmalara devam

papitom hoşgeldin hemşooomm...

nillam sende hoşgeldin,sevindim zırlak ruh halinden çıkmana..

meg şeyma hoş buldum canlarım valla buraya gelince uykum uçup gidiyor ne hareketli bir topik hemde hamilesi bol bol8nede olsa hürremin topiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…