Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ya luckcanım yarın kanda bi HCG baktırsana bebeem ya belki de..

ya luckcanım yarın kanda bi HCG baktırsana bebeem ya belki de..

megimmm hayal kırıklığı zor oluyor o yüzden pzt bekleyim diyorum pzt de gelmezse salı kanda baktırcam söz ama inan gelecek hissediyorum..

ben hap bıraktım ya bence o yüzden böyle garipleşti vücut..

Son düzenleme:
yani bu mümkünmü bilmiorum..
şu an hamileysem iki haftalık falandır.
çnk adetime 2 hafta var..
2 haftalıkken belirti vermesi mümkün diildir megim yaaa..

bak burda 2 arkadaş 6. ve 8. günde gibe kalmışlar..

kasıklarda batma ve göğüslerde ağrı varmışmış..
hele derin adetinden 10 gün önce mi ne öğrendi gibe olduğunu..

bak burda 2 arkadaş 6. ve 8. günde gibe kalmışlar..

kasıklarda batma ve göğüslerde ağrı varmışmış..
hele derin adetinden 10 gün önce mi ne öğrendi gibe olduğunu..

6. ve 8. günler hangi günler oluo kuzu yaa
anlamadı ben
:26:

megimmm hayal kırıklığı zor oluyor o yüzden pzt bekleyim diyorum pzt de gelmezse salı kanda baktırcam söz ama inan gelecek hissediyorum..

ben hap bıraktım ya bence o yüzden böyle garipleşti vücut..

sen bilirsin kuzum ama bu adet şekli garip biliyosun..
o sebeple baktırt diyorum sana..
inşallah gebesindir luckimm..

kızlaaar yok mu meg dışında yanıt verebilecek..şimdi benim 2 gündür 1 er damla akıntı kan karışımı pembemsi bir şey geliyor ama tam anlamıyla normal düzenle adet gelirse onu mu 1. gün kabul edeceğim yoksa bu pembenin başladığı günü mü...30 saatte 2 damla geldi böyle

sen bilirsin kuzum ama bu adet şekli garip biliyosun..
o sebeple baktırt diyorum sana..
inşallah gebesindir luckimm..

evet kuzum var bi gariplik de hayırlısı bakalım..burda okuduğum kadarı ile böyle 3 4 gün önce ben gibi olup regl gününde normal gelen çok kişi olmuş da o yüzden korkuyorum..

ayy kızlaaar aklıma geldiiii hemen dün gece gördüğüm rüyayı anlatayım..
hayr olsun diyin ama önceeeee..
gündüz niyetine efendim..
dün gece rüyamda yaklaşık 1senedir göüşmediğim nefret ötesi bi duygu yaşadığım ve hep dövmek istediğim bi arkadaşı gördüm..
yani bu kız eşimin çok yakın arkadaşının hanımı..
dün gece onu rüyamda bi dövüoudum sormayın..
sonr abirden elimi karnıma götürdüm ve kıza
daha seni döverdim ama dua et hamileyim,bebeğime dua et
diodumm...:86::86::86:

evet kuzum var bi gariplik de hayırlısı bakalım..burda okuduğum kadarı ile böyle 3 4 gün önce ben gibi olup regl gününde normal gelen çok kişi olmuş da o yüzden korkuyorum..

tamam lukicanım,nasıl istersen öyle yapmalısın..
yeter ki iyi hisset

hayırdır inşallahhh

şimdiii bu rüyayı yorumlamak gerekirseeeeeee

tamam lukicanım,nasıl istersen öyle yapmalısın..
yeter ki iyi hisset
dün bayağı panikcan olmuştum da bugün iyiyim cnm bi de şu 1. gününü belirlemem belli olsa..sanırım ne zaman gerçekten tam olarak hani şöyle bolbol gelirse o gün 1. olacakkk bu gün de pzt ya da salı olursa düzenli reglim dicem hehehe sanırım öyle olcak aman ne zor anlamadım kafam karıştı..

Ama ama ama biz zaten günaşırı regle kadar devam ediyoruz ya değişen bişi olmaz galiba dimi????
bu arada bu lekeler yüzünden halvete devam edemiyorum öfff yaa..26 sında bi bıraktık kaldı öyle

Son düzenleme:

Ben de adetin 3. günü test yaptır dediklerinde aynı tereddütü yaşadım. Ama benim tam olarak başlaması bir gün sürdü ama ben ilk belirtilerin başladığı günü 1. gün kabul edip öyle test yaptırdım. Bence mantıklısı bu. Yani regl olmak döllenmeyen yumurtaların atılması değilmi, o zaman bu ilk belirtiler, yumurtaların atılmaya başlandığının göstergesi olur diye düşünüyorum.

şincik şööle oluyor...
o gelen pembemsi şey ya adet başlangıcının belirtisidir
yada İmplantasyon kanamasıdır..
ve tam anlamıyla kan geldiği günden itibaren adetin 1.gününü sayıcaksın canım..
pembe akıntı senin adet oldugunu göstermez..

hyırdır ınsallah ben dee ıkı gundur ablamı hamıle goruorum kendılerının 1 yasında kızı var ve dıorum kı yok yok bu kız ıkıncıye hamıle kalırsa ben dyanamam dıorumm

ama ben fikrimi söylemeden geçemicem..

bu yerleşme lekesi

Son düzenleme:

cnm allah hayırlara çıkartsın inşşalllahh

bende görmüştüm kızlar adet olmadan 2 tane rüya ama benim ki çıkmadı isoldem inşallah senin çıksın

hyırdır ınsallah ben dee ıkı gundur ablamı hamıle goruorum kendılerının 1 yasında kızı var ve dıorum kı yok yok bu kız ıkıncıye hamıle kalırsa ben dyanamam dıorumm

hoşgeldin seennn

benim 2. gün bitti canım pembe akıntı parmağımın ucu kadar dün ve bugün geldi ama devamı yok 2 gün oldu ondan karıştım..hiç böyle olmazdım..

yaniii normal adette nasıl çok çok geliyorsa ilk gün öyle olduğunda ilk gün sayacağım dimi doğru anlamışım cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…