Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Bi de yarın düğüncüyüz yumurtlama günlerime gelmeyen düğünler tercihimdir aslında heç sevmemama mecburen kocamın ahalisinin evlemeleri bitmez,pazar günüde anacıma kavuşucam çok özledim kumrumu

sanırım bende gıdıp yatsam ıyı olucakkk bız ceesmeye gıdemıorus ama olsun bende evde oturur fılm ızlerım bı ara balkona cıkarım belkı cay demler muzık dınlerım ama bıldıgım ve kesın olan tek sey var kı ceşmeye gıtmıyoruss

ama ama amaaaa

öpüom ki ben seni çok

iyi geceker ALLAH RAHATLIK VERSIN...

gobeklimmm iyi gecelerr ALLAH RAHATLIK VERSINNN...

Son düzenleyen: Moderatör:
annen mi everdi isoldem yoksa tutmadı
seni evlenme demedi diyemi öyle dedin:26:

o konuda anneme çok sitem ediorum canımm.edilmez ama napım yüreciğimde ufak bi yara işte o...
ben 15 yaşında babacığımı kaybettimm.
annemde babasız kız büyütmenin zorlugunu anlamış olucakki evlenmemiz konusunda bize çok baskı yaptı.
benden bi yaş küçük kızkardeeşim bile benden önce evlendi..
hoş gerçi şimdi boşandıda.
allah kimselere göstermesin.
nekadar ben evlenmicem desemde
büyük konuşmanın verdiği gafletle eşime aşık olup evlendim..
tabi bunda annemin etkisinin büyük oldugunu düşünüyorum.
bi nevi kaçış gibiydii..
annem herşeyime karışırdı çnk.
kıyafetime,saçıma,ayakkabıma
aklına gelecek herşeye.
ve çok ağır sözler söylerdi..
nebilim diorumya bi yanım hep kırgın anneme...

herkes hata yapar annelerde,ama sizi korumak istemiş yuva kurun istemiş,babasız çocuk büyütmek çok zor olsa gerek.Babanın mekanı cennettir şimdi.Üzülme...

haydınnnn saolun sızede ıyı gecelerrr bende opuyorum hepsıcınızzıı ayrı ayrı be yaa

herkes hata yapar annelerde,ama sizi korumak istemiş yuva kurun istemiş,babasız çocuk büyütmek çok zor olsa gerek.Babanın mekanı cennettir şimdi.Üzülme...

bende diorumki keşke hemen evlilik fikri aklıma sokulmasaydı.
okumam için ön ayak olsalardı.
evlendikten 3 sene sonra üniversite sınavlarına giren biri olarak diilde
keşke eşimle üniversite mezunu biri olarak tanışsaydımmm

BASIN SAGOLSUN ALLAH MEKANINI CENNET EYLESIN BABANIN...arkadasin da dedigi gibi herkes hata yapabilir...

Selam herkeze..

Meg canım geldim ama sen yoksun topikte

...dayım Erol köse .....sözlüğe sallıyor onları okuyorum

Gecenin bu saatinde çok eğlenceli

Reklama girer diye yazamadım tabii..
Yinede arada dahil olurum sohbetinize..

çok saol canımmm..
ama bazı hatalar insanın hayatına mal oluo..

oyle canim kimse banada demedi yasin kucuk evlenme die he dediler ama oylesine hani bazi aileler olur kiz zorla evlenmek ister aileler izin vermez bizde tam tersi demekki

Son düzenleyen: Moderatör:
dayınmııı

oyle canim kimse banada demedi yasin kucuk evlenme die he dediler ama oylesine hani bazi aileler olur kiz zorla evlenmek ister aileler izin vermez bizde tam tersi demekki

napalım kısmet be gülüm.
rabbim bizim güzel bi aile olmamızı sağlar inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…