günaydın kızlaaarrr geldi benim kırmızılar....sadece alıştıra alıştıra geldi ki üzülmeyim diye...megimmm yeni regl tarihimee 28 temmuz yazarak beni listenin eeeeeeeeeeen sonuna atabilirsin....
güneşim günaydıınnnn
nasılsın
ben çokakşam kızdım kocaya tam yımırtlama günüydü dün gece 23:00 ama olmadıııııııı
çoküzgünüm bennnnnnnn bu ay da gittiiiii
luckyyymmmm sana da günaydın balımmmm
günaydın canımmm önceki gün ve bugün ihmal etmeyin bari cnm..güneşim günaydıınnnn
nasılsın
ben çokakşam kızdım kocaya tam yımırtlama günüydü dün gece 23:00 ama olmadıııııııı
çoküzgünüm bennnnnnnn bu ay da gittiiiii
luckyyymmmm sana da günaydın balımmmm
birsumummmmm günaydın hayatımcımmm nasılsınnn
günaydın canımmm önceki gün ve bugün ihmal etmeyin bari cnm..
günaydın kızlaaarrr geldi benim kırmızılar....sadece alıştıra alıştıra geldi ki üzülmeyim diye...megimmm yeni regl tarihimee 28 temmuz yazarak beni listenin eeeeeeeeeeen sonuna atabilirsin....[/QUOTE) ÜZÜLME CANIM İNŞ TEMMUZ AYINDA HAMİLE CALACAKSIN....
biliyodu tabi ya bilmezmiiiiiiii
mesaideydi hatta 10 buçukta gelcekti çıkmışgelmiş 9 da sırf onun için.bende kuranımı okıyım dedim o gelene kadar bi baktımmm aaaaaaaaa geldiii neyse bi ara sen gel bakam buraya dedi ama öle kaldı ben saçımı filan taradım o ara sohbet ediyoduk bi konu geçti çok sinirlendim o gitti yattı bende yattım ama bişey olmadı.böle sinirlenince benim karşı olduğum bişey yapınca ben bebek fikrindende soğuyorum o yüzden içimden gelmedi bişey yapmak çok kızdım çünki
günaydın kızlaaarrr geldi benim kırmızılar....sadece alıştıra alıştıra geldi ki üzülmeyim diye...megimmm yeni regl tarihimee 28 temmuz yazarak beni listenin eeeeeeeeeeen sonuna atabilirsin....[/QUOTE) ÜZÜLME CANIM İNŞ TEMMUZ AYINDA HAMİLE CALACAKSIN....
günaydın cnmm..hayırlısı olsun tatlım..başka bir aya kısmet demekki..üzülme sakın cnm.herşey olacağına varıyor..biz kendimizi yıpratsakta...
bnmde gelişmeler var cnmm mesela sivilcelerimin çıkması gibi..regl olacağıma yakın çıkardılar ve gelenek bozulmadı çıktılar..tamamen umudum gitti yani
kızlar yok şükür üzülmüyorummm inşallah temmuzda gelsin bebişimmm birsumcum sen de üzülme nolur belki de gelmez umudunu kaybetme
aynı mesaj kac kere gelmiş ya...günaydın kızlaaarrr geldi benim kırmızılar....sadece alıştıra alıştıra geldi ki üzülmeyim diye...megimmm yeni regl tarihimee 28 temmuz yazarak beni listenin eeeeeeeeeeen sonuna atabilirsin....[/QUOTE) ÜZÜLME CANIM İNŞ TEMMUZ AYINDA HAMİLE CALACAKSIN....
ewt temmuz uğurlu gelecek inş...
kızlar ben 12.14.16 dün 18 idi ama bizde halvet olmadı dün gece yumurtlamam olmuşsa bu gece yapsam halvet olur mu sizce....
ewt temmuz uğurlu gelecek inş...
inşallah canımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?