Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

iyi geceler arkadaşlar,yarın görüşmek üzere...

günaydın kızlaaarrr geldi benim kırmızılar....sadece alıştıra alıştıra geldi ki üzülmeyim diye...megimmm yeni regl tarihimee 28 temmuz yazarak beni listenin eeeeeeeeeeen sonuna atabilirsin....

güneşim günaydıınnnn
nasılsın
ben çok akşam kızdım kocaya tam yımırtlama günüydü dün gece 23:00 ama olmadıııııııı
çok üzgünüm bennnnnnnn bu ay da gittiiiii
luckyyymmmm sana da günaydın balımmmm
birsumummmmm günaydın hayatımcımmm nasılsınnn

Son düzenleme:
günaydın kızlaaarrr geldi benim kırmızılar....sadece alıştıra alıştıra geldi ki üzülmeyim diye...megimmm yeni regl tarihimee 28 temmuz yazarak beni listenin eeeeeeeeeeen sonuna atabilirsin....

günaydın cnmm..hayırlısı olsun tatlım..başka bir aya kısmet demekki..üzülme sakın cnm.herşey olacağına varıyor..biz kendimizi yıpratsakta...
bnmde gelişmeler var cnmm mesela sivilcelerimin çıkması gibi..regl olacağıma yakın çıkardılar ve gelenek bozulmadı çıktılar..tamamen umudum gitti yani

günaydın cnmmmm
canım neden ya..niye kızdıki ayrıcada önemli bir gün olduğunu bilmiyormuydu snn koca??

günaydın canımmm önceki gün ve bugün ihmal etmeyin bari cnm..

günaydın canımmm önceki gün ve bugün ihmal etmeyin bari cnm..

biliyodu tabi ya bilmezmiiiiiiii
mesaideydi hatta 10 buçukta gelcekti çıkmışgelmiş 9 da sırf onun için.bende kuranımı okıyım dedim o gelene kadar bi baktımmm aaaaaaaaa geldiii neyse bi ara sen gel bakam buraya dedi ama öle kaldı ben saçımı filan taradım o ara sohbet ediyoduk bi konu geçti çok sinirlendim o gitti yattı bende yattım ama bişey olmadı.böle sinirlenince benim karşı olduğum bişey yapınca ben bebek fikrindende soğuyorum o yüzden içimden gelmedi bişey yapmak çok kızdım çünki

Son düzenleme:

kıyamam canımmm lütfen üzme kendini yaaa oldumu oluyo inan ki valla.ben artık bu ay saldım çayıra

Son düzenleme:
Son düzenleme:
kızlar ben 12.14.16 dün 18 idi ama bizde halvet olmadı dün gece yumurtlamam olmuşsa bu gece yapsam halvet olur mu sizce....

merhaba... az önce hastaneden geldim. ultrason çekildi. sağ over normal boyutlarda olup içerisinde 20mm çpında retansiyon kisti izlenmektedir...diye yazıyor. doktor bugün öğleden sonraya randevu vermişti.. ne olacak şimdi ? bebek tedavisi askıyamı alınacak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…