Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

orası öyle tabii,daha yeni başladıysanız gitmeye ve doğal yolla da hamile kalma şansın varsa önceliklisi o..ama bide artık okadar bunalıosunki bisüre sonra artık son çare,son bi sıkıntıya katlanayım deyip kabul ediosun cnm..inş.Allah kimseyi buna mecbur bırakmadan kendiliğinden hamile kalıp sağlıklı bebekler dünyaya getirmeyi nasip eder...

İSOLDE TAM BEN AÇACAKTIM BU KONUYU benden çok yaşayacakmışsın
fıstık gibi kız o koca kart kıl yumağında ne bulduki:26:

abarii sorma böörüme öküz oturdu vallaaa.
adamın kızından bilem küçükmüş ayşe özyılmazell.
amaaan ikisinide sevmemm.
kıllarında boğulasıcalar...

sen organize eder misin bebeğim

ciddi mi söyledin şakamı üzüldüm ama

kıııısss delüüüü tabiki şaakkkaaa.
evimde kullanmaya hazır hamamböcüklerim var üstüne atarım vallaaaa....
hamamdan yeni çıktılar miss gibiler..

sakın sakın benim sölediklerimden alınmayınn..
ıcık tok sözlüyümm.
valla alınırsanız hamamböcüklerimi sizede göndertirimm...

Amin inşallah hiiiç gerek kalmaz.:86::86::86::86::86:

ayşe özyılmazel (neconun kızı)ali tarhan(yeteneksizsiniz türkiyede jüri üyesiydi)
bunlar evlendiler bu gün muhtemelen bu saatler itibariyle şöledirler:122:

hıı tamam babadan kıza geçiyo demekki bu işler necoda kızı yaşında bi hatunla evlenip bebek yapmıştı uydurmuyosam.genetik bu genetik

bu arada YAŞ: 25 1986 dogumlu 2 YILLIK EVLİ (1.5 YILDIR BEBİK İSTİYO) (ama bebik beni istemiyoki hala gelmedii) EŞİNDE SORUN YOK.(aman şükür) E KENDİİSİNDE BELLİ BAŞLI UFAK TEFEK SORUNLAR VAR VAR Kİ OLMUYO DEMİ AMA. ŞUAN CYCLO PROGNOVA DİYE İLAÇ KULLANIO OSTJOREN EKSIKLIGI İÇİN..[/QUOTE .!.:
yaf yazdık yaa he dur alıntı yapayımm bıyrınnn benım bılgılerr bınlar

Tamam zten şaka olabilceğini düşünerekten sordum şakamı diye hamamdan yeni çıktı mis gibi hee gönder gelsin

kızlar sanırım iyi bir fikir olmadı çünkü topikimiz kalabalık ve herkesinkini toplamak biraz uzun zaman alır o zamana kadarda zaten birbirimizi tanırız sallayın gitsinn boşverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…