Haklısın ama eğer yarın bana tüp bebek derse, behlül kaçar derim, bu konuyu bir süre rafa kaldırırım, şimdi olmaz olamaz yani. Ya bide ben bir ayda bunladım daha iki kere doktora gittim yani daha yeni başladık ama bana bööö geldi bile. Tüp bebek daha zor yarın gel, öbür gün yine gel, akşama şunu iç sabaha bunu vur. Valla ben çook sabırsız bir insanım nasıl olur bilmem.
İSOLDE TAM BEN AÇACAKTIM BU KONUYU benden çok yaşayacakmışsın
fıstık gibi kız o koca kart kıl yumağında ne bulduki:26:
Tamam siz bilirsiniz sadece fikir vermek istedim
Eğer istersen herkes yazarsa ben hepsini bir mesajda alt alta toplayabilirim sende alıntı yapıp yaıştırısın ilk sayfaya ama yeni gelenler oluyor karışık olur gereksiz dersenizde anlarım
ciddi mi söyledin şakamıbuda topiğin zabitbaşı oldu haaaa...
Kim kimle evlendii ki kıl yumağını bildim de kızı çıkaramadım:26:
sen organize eder misin bebeğim
ciddi mi söyledin şakamıüzüldüm ama
orası öyle tabii,daha yeni başladıysanız gitmeye ve doğal yolla da hamile kalma şansın varsa önceliklisi o..ama bide artık okadar bunalıosunki bisüre sonra artık son çare,son bi sıkıntıya katlanayım deyip kabul ediosun cnm..inş.Allah kimseyi buna mecbur bırakmadan kendiliğinden hamile kalıp sağlıklı bebekler dünyaya getirmeyi nasip eder...
ayşe özyılmazel (neconun kızı)ali tarhan(yeteneksizsiniz türkiyede jüri üyesiydi)
bunlar evlendiler bu gün muhtemelen bu saatler itibariyle şöledirler:122:
ayşe özyılmazel (neconun kızı)ali tarhan(yeteneksizsiniz türkiyede jüri üyesiydi)
bu arada YAŞ: 25 1986 dogumlu 2 YILLIK EVLİ (1.5 YILDIR BEBİK İSTİYO) (ama bebik beni istemiyoki hala gelmedii) EŞİNDE SORUN YOK.(aman şükür) E KENDİİSİNDE BELLİ BAŞLI UFAK TEFEK SORUNLAR VAR VAR Kİ OLMUYO DEMİ AMA. ŞUAN CYCLO PROGNOVA DİYE İLAÇ KULLANIO OSTJOREN EKSIKLIGI İÇİN..[/QUOTE .!.:yaf yazdık yaa he dur alıntı yapayımm bıyrınnn benım bılgılerr bınlar
neden olmasın tabi herkes istiyorsa ve rahatsız olmayacaksa yazsın herkes ben bir mesajta toplayıp yazyım sende alıntılayıp ilk sayfaya yapıştırırsın ok
HAHAHA:122: onlar boleeee cokkkkktan olmuslardırr da bu gecede sembolık olarakk olabılurlerr
kıııısss delüüüü tabiki şaakkkaaa.
evimde kullanmaya hazır hamamböcüklerim var üstüne atarım vallaaaa....
hamamdan yeni çıktılar miss gibiler..
sakın sakın benim sölediklerimden alınmayınn..
ıcık tok sözlüyümm.
valla alınırsanız hamamböcüklerimi sizede göndertirimm...
yaf yazdık yaa he dur alıntı yapayımm bıyrınnn benım bılgılerr bınlar
Hatta bu dialog şöyle geçmiş olabülür Ali topu at Tut Ayşe tut:))
yafff şöle esprili kişilere bayılıyorumm yaa ay sız coook yasayın emı göbükleriniz bebiklerle dolsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?