merhaba... az önce hastaneden geldim. ultrason çekildi. sağ over normal boyutlarda olup içerisinde 20mm çpında retansiyon kisti izlenmektedir...diye yazıyor. doktor bugün öğleden sonraya randevu vermişti.. ne olacak şimdi ? bebek tedavisi askıyamı alınacak ?
belli bi süree tedavi uygularlar sonra devam yada belli olmazz o kiste baglı bişi ama üzülcek bişi yokk
merhaba... az önce hastaneden geldim. ultrason çekildi. sağ over normal boyutlarda olup içerisinde 20mm çpında retansiyon kisti izlenmektedir...diye yazıyor. doktor bugün öğleden sonraya randevu vermişti.. ne olacak şimdi ? bebek tedavisi askıyamı alınacak ?
canım geçmiş olsun..o kistin durumuna göre değişir.bende kullandığım klomenden dolayı kistle uğraştım 2 kez.doğum kontrol hapıyla adet döneminde eridiler çok şükür..korkma tekrar geçmiş olsun
hıhı o klomen yüzünden oluyor galiba. ama mayıs'ta klomen kullanmadım. 22'de gelecekti 27 mayısta gelmişti. hatta beta 27 olunca sevinmiştik doktor falan. ama puff. bu ay klomen artı iğne. progesteron 24 olmuştu. bu ayda 4 gün gecikti. yine pufff. bu ay klomen kullanamayacağız herhalde
kızlar kaynanama misafir gelmiş...
benide çağırdılar birazdan oraya gidicem ancak akşama gelirim..
ben sirk maymunuyum ya olmazsam olmam töbe töbee
kist oluşmuşsa kullanamzsın tatlım.doğum kontrol hapına başlatacak reglnin 5.günü muhtemelen..ben 2 ay klomen kullandıktan sonra oluşuyordu 4 ay kullandım ve 2 kez kist oluştu..hep 2 ayda 1 oluyor yani..
aynı apartmanda mısınız canımmm öyle düşünme amaaaa
teşekkür ederim. biraz evham yaptım kendi kendime ama iyiyim. e bir ay doğum kontrol hapı alırız o zaman. ondan sonra devam. ama 3 4 ay sonra aşılama yada tüp bebek denemek istiyorum. o ilaçlarla daha çok kist çıkar. zaten benim prolaktin asansör gibi ama hep yukarı çıkıyor. bu ara yine çıktı sanırım. doktorda bıraktırmıştı dostinex'i .
kızlar bende dışarı cıkıyorum festival var oraya gideceğiz akşama anca gelirim size iyi sohbetler ....
iyi eğlenceler cnmmm..görüşürüz akşama o zaman
siz kaç yıllık evlisiniz ? ben 8 yıl oldu. 2 kez aşılama yapıldı. ama şu an düşünüyorum o aşılamaların tutması mucizeymiş :). yüksek hormon tedavi edilmeden yapılandan ne hayır gelir. sonra 2009 aralıkta beynümde mikradenom 6 mm tumör çıktı. endokrinci 2 yıl dostinex içeceksin dedi. 1,5 yılın sonunda 2 ay evvel temiz çıkıncadoktor bıraktırdı. eşim hormon dengelensin aşılama yapalım diyor. ben yiter tüp bebek yapalım patlasın gşitsin diyorum.. doktora kalsa 2 ay evvel durumun iyi 6 ay içinde kendiliğinde olur diyor :) 3 arada bir deredeyiz yani.cnm bende aşılama düşünüyorum ama doktorum izin vermiyor ki daha erkenmiş.bakalım hakkımızda hayırlısı üzülme sende..
siz kaç yıllık evlisiniz ? ben 8 yıl oldu. 2 kez aşılama yapıldı. ama şu an düşünüyorum o aşılamaların tutması mucizeymiş :). yüksek hormon tedavi edilmeden yapılandan ne hayır gelir. sonra 2009 aralıkta beynümde mikradenom 6 mm tumör çıktı. endokrinci 2 yıl dostinex içeceksin dedi. 1,5 yılın sonunda 2 ay evvel temiz çıkıncadoktor bıraktırdı. eşim hormon dengelensin aşılama yapalım diyor. ben yiter tüp bebek yapalım patlasın gşitsin diyorum.. doktora kalsa 2 ay evvel durumun iyi 6 ay içinde kendiliğinde olur diyor :) 3 arada bir deredeyiz yani.
şaka tatlım yaaseverim ben onu
önceden öleydik ama 2 ay oldu ben taşınalı..3 sokak üzerindeyim..
kızlar bende dışarı cıkıyorum festival var oraya gideceğiz akşama anca gelirim size iyi sohbetler ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?