Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

belli bi süree tedavi uygularlar sonra devam yada belli olmazz o kiste baglı bişi ama üzülcek bişi yokk

canım geçmiş olsun..o kistin durumuna göre değişir.bende kullandığım klomenden dolayı kistle uğraştım 2 kez.doğum kontrol hapıyla adet döneminde eridiler çok şükür..korkma tekrar geçmiş olsun

Son düzenleme:

hıhı o klomen yüzünden oluyor galiba. ama mayıs'ta klomen kullanmadım. 22'de gelecekti 27 mayısta gelmişti. hatta beta 27 olunca sevinmiştik doktor falan. ama puff. bu ay klomen artı iğne. progesteron 24 olmuştu. bu ayda 4 gün gecikti. yine pufff. bu ay klomen kullanamayacağız herhalde

kist oluşmuşsa kullanamzsın tatlım.doğum kontrol hapına başlatacak reglnin 5.günü muhtemelen..ben 2 ay klomen kullandıktan sonra oluşuyordu 4 ay kullandım ve 2 kez kist oluştu..hep 2 ayda 1 oluyor yani..

Son düzenleme:
kızlar kaynanama misafir gelmiş...
benide çağırdılar birazdan oraya gidicem ancak akşama gelirim..
ben sirk maymunuyum ya olmazsam olmam töbe töbee

kist oluşmuşsa kullanamzsın tatlım.doğum kontrol hapına başlatacak reglnin 5.günü muhtemelen..ben 2 ay klomen kullandıktan sonra oluşuyordu 4 ay kullandım ve 2 kez kist oluştu..hep 2 ayda 1 oluyor yani..

teşekkür ederim. biraz evham yaptım kendi kendime ama iyiyim. e bir ay doğum kontrol hapı alırız o zaman. ondan sonra devam. ama 3 4 ay sonra aşılama yada tüp bebek denemek istiyorum. o ilaçlarla daha çok kist çıkar. zaten benim prolaktin asansör gibi ama hep yukarı çıkıyor. bu ara yine çıktı sanırım. doktorda bıraktırmıştı dostinex'i .

cnm bende aşılama düşünüyorum ama doktorum izin vermiyor ki daha erkenmiş.bakalım hakkımızda hayırlısı üzülme sende..

cnm bende aşılama düşünüyorum ama doktorum izin vermiyor ki daha erkenmiş.bakalım hakkımızda hayırlısı üzülme sende..
siz kaç yıllık evlisiniz ? ben 8 yıl oldu. 2 kez aşılama yapıldı. ama şu an düşünüyorum o aşılamaların tutması mucizeymiş :). yüksek hormon tedavi edilmeden yapılandan ne hayır gelir. sonra 2009 aralıkta beynümde mikradenom 6 mm tumör çıktı. endokrinci 2 yıl dostinex içeceksin dedi. 1,5 yılın sonunda 2 ay evvel temiz çıkıncadoktor bıraktırdı. eşim hormon dengelensin aşılama yapalım diyor. ben yiter tüp bebek yapalım patlasın gşitsin diyorum.. doktora kalsa 2 ay evvel durumun iyi 6 ay içinde kendiliğinde olur diyor :) 3 arada bir deredeyiz yani.

cnm ben 20 aylık evliyim..çooook geçmiş olsun..ama bende aşılamayı zaman kaybı olarak düşünüyorum..direkt tüp bebek daha mantıklı..dilerim sende en yakın zamanda bebişine kavuşursun..Allah hepimizin gönlüne gör versin..

şaka tatlım yaa severim ben onu

önceden öleydik ama 2 ay oldu ben taşınalı..3 sokak üzerindeyim..

ohhh ben de çok severim kayınvalidemiii

kızlar bende dışarı cıkıyorum festival var oraya gideceğiz akşama anca gelirim size iyi sohbetler ....

ohhh iyi gezmeler cnm ben de pazar gününü bekliyorum gezmek için

kıslar ya nolcak benim bu durumum yaaaaa

okadar uğraş ağrı çek ama önemli günde sinir olup yat olcak iş mi şimdi bu yaaaaaa

gitti bu ay da zaten tedaviyide bıraktım eylül ekime kadar off offfff

bizim derdimiz bebek ama oda olmuyor malesef 2 kere tüp bebek denemesı yaptırdık ama olmadı 3 denemeyı yaptıraıcaz ama nerede yaptıraz bılmıyorum merkeze karar vermıs degılım açıkçası bırazda korkuyorumm kızlar bırbırımıze dua edelım kımın duası kabul olucak bellı olmaz

Kızlar ben geldim nasılsınız bakim, ben dr dan yeni geldim 18 ml lik bir yumurtam varmış, dün sperm az mı deyip diyordum ya dr hızı iyi bi şey olmaz dedi ama bu hastanede yeniden çektirelim dedi. Bu ay bekleyecez bakalım. Ama bu ay da bişey olmazsa bir ay yasmin kullanıp öyle gidecekmişim dr.a
Bu ay olmazsa yumurtam iyi olmayabiilir demekmiş.

Ama madem herşey normal (şimdilik) niye olmiyir:44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…