Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

selammmmm arkadaşlarım

alyacanım,ol da kurtul bebeem şu ameliyat olayını..
sora gelsin bebe

Son düzenleme:
selam kızlar.
hayırlı gecelerrr..
düğünde bol boldöktürdüm geldimm..
ama çok yoruldum .
yarında düğün var yarına enerji depolamam lasımm..

alya canım karar verebilmiş olmana sevindim hayırlısı olsun

verdim canım ama korkmuyor değilim bi zarar gelecek yumurtalarıma diye. birazda dr. korkuttu galiba beni. bu son gittiğim özel bi dr. doçent. amelyatını gel ben yapayım dedi. ama tabi sigorta vs. hiçbişey yok. 3500 ücretde. adam diyoki bak bu ameliyatını herkese yaptırma deneyim lazım tecrübe lazım paradan demiyorum ama gel ben yapayım falan dedi. böyle manidar manidar. bak herkes yaparım der ama herkes yapamaz sonra piman olursun riskleri var bu ameliyatın dedi kısaca. bende ürktüm. şimdi benim ssk hakkım var. gidip yine özelde yaptırıcam sonuçta ama ameliyat parası daha az ödicem tabi ama açıkcası adam beni ürküttü.
Herkese merhaba keyifler nasıl

hoşgeldin canım

alya bence doktorun doğru söylemiş bu rahime benzemez yumurtalık rezervinin azalması söz konusu daha bilmediğim dez avantajları vardır sen akıllı birisin gerekli araştırmalarını iyi yap güvenilir bu işi çok yapmış birine git canım allah yardımcın olsun doğru insanlarla karşılaştırsın

Kayram2006 _alya papatya_ozmen quLyun yellowkitty isolde

miyaba miyabaaaaaaaaaaaa

selam kızlar.
hayırlı gecelerrr..
düğünde bol boldöktürdüm geldimm..
ama çok yoruldum .
yarında düğün var yarına enerji depolamam lasımm..

ay yaz sezonu ya bizimde her hafta düğün var. bende dün düğündeydim yine. haftayada pek sevgili (!) görümcemin düğünü var pek severimde kendisini neyse
bende bugün abiye baktım hatta kızlar hazır aklıma gelmişken sorayım beyaz bi elbise beğendim. beyaz elbise giyilmezmi ya hani sadece gelin beyaz giyer diye bişeymi var. bugün tezgahtar öyle dedi bana. gerçi farketmez ben yinede giycem

aynen öyle canım yumurtalar biliyosunki yeni üretilen şeyler değil. rezervin ne kadarsa o kadar. eğer rezervlere zarar gelirse kötü tabi.o yüzden ağustosa attım. önümüzdeki hafta burdaki iyi doktorların bi listesini yapıcam hepsine tek tek gidp görüşücem. dr. çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…