Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

annaaammmm mercimek laa bu...minnacık bişii canım yaaa hayırlısıyla kucağına al inşallahhhhh.....bizede bol dua...

aminnnnnnnnnnn canımm.inşallah hayırlısıyla sizde en kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz :) birsum sen hamiş değilmiydin? öle hatırlıorum nedense.bide bebişim çok küçük dimi.doktora durumumu anlattım.ben geç döllenmeden şüpeleniorum çnkü adetime 1 gün kala kan tahlilinde çıkmamıştı dedim.oda,bende öle tahmin ediorum zaten geç döllenme dedi amaa.6 haftaya görede çpk kçk diilmi.netten baktmda 6 haftalk keseler daa byk

geçmiş olsun tatlım..Rabbim en yakın zamanda sanada nasib etsin inşallah...okul derken cnm??yeni mi evlisin sen peki..

yok canım yeni evli olsam keşke. 4 senem bitecek eylülde. Okul açıköğretim canım. Evlenmeden öncesinde kaydım vardı ama o zaman İstanbul^'da çok yoğun çalışıyordum ders bakamıyordum evlendikten sonra Eskişehir'e geldim çalıştım felan bitti bu sene. İşte bu son senem diye son birkaç ayd erteledim ondan bir sene öncesinde başlamıştık aslında tutmadı sonra da erteledim sınavlara denk gelcek diye sonra bir iki ay yine denedik tutmadı sonra da vizeler finaller derken çalışmadık. Bu ayda tartışma felan güme gitti bir daha ki aya inşallah. Zaten finallerde mezunda oldun aldım diplomamı artık rahat rahat çalışma yapcam daha tartışmazsak tabii..

öyle hayatım..inşallah nasib ederde yüce Rabbim bizimde koynumuz boş kalmazz...doktora gitmeyi düşünüyor musun peki cnmm..

gitimm ben birsum rahim filmi kan teslerim ulatasyon hepsi temiz çok şükürr bişeyim yokmuş nasip galibaa

zamanı varr evladında hayırlısı olsun işn canımm hepimiz için

Benim karnım acıktı da. Moralim bozuktu pek birşey yemedim. Barıştık kocişle açlığımı hissettim. Evde ne yemek ne ekmek neyin var. Yemek yemeye çıkcaz kızlarrr.. Öptüm siziii....

ayyyyyy senin ağzından ne güzel şeyler çıkıyor hayatım öyle...değilim bebeğim ya inşallah kalırım bende bigün..inşallah hepimiz tadarız bu duyguyu..

cnm döllenme olduktan 12 gün sonra kanda kesinlikle çıkıyor demek ki 14. döllenme olmadı daha geç oldu şekerim..6 hafta 1,5 ay demek..kaç mm dediki doktorun cnm..??

diploman hayırlı olsun öncelikle tatlımmm..
inşallah sana uğur getirir ve bebişini verir sana.4 yıl normal hayatım eee düşün artık bebişi yani..anca doğacak o,bi de büyütmesi derken bir bakmışız zaman su gibi akıp gidiyor..hayırlısıyla inşallahhhh

hiç birinizle tanışmışlığım yok canım ama her duamda aklımdasınız hepinize birden dua ediyorum kk ailesi olarak.inşallah o bi oda dolusu bebiş koynunuzda olur..

aminnn inş. Bende yeni katıldım umarım benim bebişimde vardır rüyanda hayırlara çıkarsın rabbim

gitimm ben birsum rahim filmi kan teslerim ulatasyon hepsi temiz çok şükürr bişeyim yokmuş nasip galibaa

zamanı varr evladında hayırlısı olsun işn canımm hepimiz için

herşeyin normal çıkmasına çok sevindim cnm.maşallah..o zaman seninde dediğin gibi bir zamanı var..ve beklemekte bize düşüyor...

Benim karnım acıktı da. Moralim bozuktu pek birşey yemedim. Barıştık kocişle açlığımı hissettim. Evde ne yemek ne ekmek neyin var. Yemek yemeye çıkcaz kızlarrr.. Öptüm siziii....

afiyet olsun balımm..ne güzel ohhh dışarda yemek daha güzelll..iyi eğlencelerrr

:) ewet işde.ya bnm 10 gün önceknde kaç milimdi hatrlamıorum ama.5 hafta 2 günlük yazıodu.bunda 18.2 mm ama bundada 5w3d yazıo.anlamadım.doktor 6 haftalık dioruz işde dedi.ama bi 10 gn sora kalp atışı daha ii duyulur dedi.mnicik kesenin içinde beyaz bebeği gördü.bende gördüm banada gösterdi hatta.önceki gebeliğimde bebek görünmemişti.7 . haftasında bile...bunda gördü ama neden kesem yamuk doktor bişi demedi.ama nette arastırdım 1-2 kişiyede doktoru kesen yamuk düşük yaparsın demiş.ama yorumlar hep şöyle.doktorum banda demişti ama hala hamileym 32. haftam.kimisi benmde öleydi ama doğum yaptm dio.annlattıkları aynı benm kesem.balon gbi bi ucu şişkin bi ucu sivri.öle diolar... kafama takıldı şmdi...:44:

cnm sen herkesin yazdıklarına takılma.eğer aski giden bişi olsaydı (Allah korusun)doktorun seni kesinlikle uyarırdı..için rahat edecekse birdaha gittiğinde söyle bir sor bakalım.ne diyecek doktorun..

cnm sen herkesin yazdıklarına takılma.eğer aski giden bişi olsaydı (Allah korusun)doktorun seni kesinlikle uyarırdı..için rahat edecekse birdaha gittiğinde söyle bir sor bakalım.ne diyecek doktorun..

dimi...sağol canım :) teşekkür ederim.her gün giremiorum.yine görüşürüz.şimdi gidiym uyku bastrdı yine :/

meg nerdesin özelden mesaj atamıyorum sana ulaşmam lazım

Batım 4 gün geçti adet olmadım bugun sadece pembe sonradan kahverengi bi akıntı geldi ama adet kanı gibi değil acaba yerleşme kanaması mı test alma imkanım yok şuan nası emin olucam bilmiyorum

Normalde regl olduğunuzda böyle başlamıyor mu?

hayır ilk gün ağrılı oluyor ve çok fazla geliyor 3 tene ped değiştiriyorum nerdeyse ama şimdi peçete koydum resmen az bişi geldi yani

Genelde pembe akıntı şeklinde az başlar ya o yzden sordum, birden çok gelmesi ilginç. O zaman sizinkisi farklı bir durum.

3 ay önce ben de benzer bir durum yaşadım ve netten bayaa araştırdım. Yerleşme kanı iki adet arası gibi bir döneme gelirmiş. Yani adet tarihi geçtikten sonra değilmiş. Ama belki olabilir de. Maalesef bu kadar biliyorum.

Meg olsaydı kesin hamilesin derdi ama ben heyecanlanıp sınra hayal kırıklığı yaşanmasına çok üzülyorum. O yüzden biraz daha temkinli konuşuyorum. Ama inşallah yerleşmedir.

ilk baş pembe gelir ama o gün çoğalır ilk gün az gelmez yani yavaş yavaş çoğalır.adetlerim düzenlidir en fazla 1 gün geçer bu sefer 4 gün oldu bende hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum çok kötü oluyo insan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…