Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bende öyle biliyorum giyilmez diye görümcen pek bi mutlu olur beyazlara giyip gidersen

yavrum bu işler zor beyaaaaa
sen gün aşırı devam et. bat ne zaman

16 temmuz :26:

papitom bak balıkları denemek için kendi avatarıma kodum amma bunlar hareket etmediler bu şekilde..
başka bakem mi?

Merhaba arkadaşlar.
bende forumunuza yeni kaydoldum aranızda olmaktan çok mutluyum beliirtmek istedim

bende 7.5 yıllık evliiyim 5 yaşında bir oğlum var 2-3 senedir ikinci çocuk için uğraşıoruz ataköy hastanesinde zehra hanıma başladım 3 ay oldu sanırım
şuanda 3. klomen tedavisini denioruz ilaca dün başladım doktor herşey çok normal diyor ama tutmuo nedense bu son şansım sonra aşılama oluyormuş sanırım inşallah tutar tedavi sürecinde her rengli olmamda oturup ağlıorum çok zor beklemek yaaa
Allah herkese nasip eder inşallah..
saygılar...

16 temmuz :26:

papitom bak balıkları denemek için kendi avatarıma kodum amma bunlar hareket etmediler bu şekilde..
başka bakem mi?

canım ben hareket ettikleri için istemiştim neyse seni fazla uğraştırmayım hani hatırlıyorsan geçen esmer bir kız göstermiştin onu bulursan sevinirim

afiyet olsun balımm..ne güzel ohhh dışarda yemek daha güzelll..iyi eğlencelerrr

Sağol canım ya çıktık yedik geldik iştee.. Eşim istedi zaten. Beni ne kadar kırdığının farkına vardı. Ama iş işten geçti yumurtlamam geçti ama belki yarın bi deneyebilirim. Allah ol dedikten sonra belki tutar. Cuma da akıntı geldi ya belki hala bir umut vardır. Hepte yumurtlama günlerimi buluur tartışmalar ne diyim zamanı var demekki diyorumm..

hoşgeldin aramıza arkadaşım

bu topik uğurlu gelir inşallah hepimize..

bu geceyi değerlendir dejavum

canım ben hareket ettikleri için istemiştim neyse seni fazla uğraştırmayım hani hatırlıyorsan geçen esmer bir kız göstermiştin onu bulursan sevinirim

uğraşacaz papitom..
bu sefer olacak dellendirme beni ay

hankı esmer kızdı aceba?
du bakiim..

merhaba keyfim yerinde senden ne haber
Bende iyiyim karnım ağrıyor sadece sanırım kırmızılar yolda

Hoşbuldum

Anaaaaaaaaaammmm Meggggggg kedimi hıçkırık tuttu ilk defa oldu senin pisindede oluyormu Haşlanmış tavuk yedi başaldı hıçkırmaya nasıl geçecek yavrucak rahatsız olduKocişte karpuz yedirmeye çalışıyor tavuk yavan geldi ondan oldu diye

hee insan aynı bu bebeler ya,tutar hıçkırık.. geçer amma,su içer nasılsa..

walla benm kedişte hiç rastlamadım kendisi mamadan başka bişey yemez haspam süt içer midesi bozulur et yer kusar bi kere kurban bayramında et kaçırmıştı kustu kusmaları çok komik oluyo:76::76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…