ay yaz sezonu ya bizimde her hafta düğün var. bende dün düğündeydim yine. haftayada pek sevgili (!) görümcemin düğünü varpek severimde kendisini neyse
bende bugün abiye baktım hatta kızlar hazır aklıma gelmişken sorayım beyaz bi elbise beğendim. beyaz elbise giyilmezmi ya hani sadece gelin beyaz giyer diye bişeymi var. bugün tezgahtar öyle dedi bana. gerçi farketmez ben yinede giycem
yavrum bu işler zor beyaaaaa
sen gün aşırı devam et. bat ne zaman
16 temmuz :26:
papitom bak balıkları denemek için kendi avatarıma kodum amma bunlar hareket etmediler bu şekilde..
başka bakem mi?
afiyet olsun balımm..ne güzel ohhh dışarda yemek daha güzelll..iyi eğlencelerrr
Merhaba arkadaşlar.
bende forumunuza yeni kaydoldum aranızda olmaktan çok mutluyum beliirtmek istedim
bende 7.5 yıllık evliiyim 5 yaşında bir oğlum var 2-3 senedir ikinci çocuk için uğraşıoruz ataköy hastanesinde zehra hanıma başladım 3 ay oldu sanırım
şuanda 3. klomen tedavisini denioruz ilaca dün başladım doktor herşey çok normal diyor ama tutmuo nedense bu son şansım sonra aşılama oluyormuş sanırım inşallah tutar tedavi sürecinde her rengli olmamda oturup ağlıorum çok zor beklemek yaaa
Allah herkese nasip eder inşallah..
saygılar...
Sağol canım ya çıktık yedik geldik iştee.. Eşim istedi zaten. Beni ne kadar kırdığının farkına vardı. Ama iş işten geçti yumurtlamam geçti ama belki yarın bi deneyebilirim. Allah ol dedikten sonra belki tutar. Cuma da akıntı geldi ya belki hala bir umut vardır. Hepte yumurtlama günlerimi buluur tartışmalar ne diyim zamanı var demekki diyorumm..
hoşgeldin aramıza arkadaşım
bu topik uğurlu gelir inşallah hepimize..
canım ben hareket ettikleri için istemiştim neyse seni fazla uğraştırmayım hani hatırlıyorsan geçen esmer bir kız göstermiştin onu bulursan sevinirim
Bende iyiyim karnım ağrıyor sadece sanırım kırmızılar yoldamerhaba keyfim yerinde senden ne haber
verdim canım ama korkmuyor değilim bi zarar gelecek yumurtalarıma diye. birazda dr. korkuttu galiba beni. bu son gittiğim özel bi dr. doçent. amelyatını gel ben yapayım dedi. ama tabi sigorta vs. hiçbişey yok. 3500 ücretde. adam diyoki bak bu ameliyatını herkese yaptırma deneyim lazım tecrübe lazım paradan demiyorum ama gel ben yapayım falan dedi. böyle manidar manidar. bak herkes yaparım der ama herkes yapamaz sonra piman olursun riskleri var bu ameliyatın dedi kısaca. bende ürktüm. şimdi benim ssk hakkım var. gidip yine özelde yaptırıcam sonuçta ama ameliyat parası daha az ödicem tabi ama açıkcası adam beni ürküttü.
hoşgeldin canım
bende öyle biliyorum giyilmez diye görümcen pek bi mutlu olur beyazlara giyip gidersen
AnaaaaaaaaaammmmMeggggggg kedimi hıçkırık tuttu ilk defa oldu senin pisindede oluyormu Haşlanmış tavuk yedi başaldı hıçkırmaya nasıl geçecek yavrucak rahatsız oldu Kocişte karpuz yedirmeye çalışıyor tavuk yavan geldi ondan oldu diye
görümcem mutlu olacaksa hevesle giyerim herşey onun mutluluğu içinn
hee insan aynı bu bebeler ya,tutar hıçkırık.. geçer amma,su içer nasılsa..
AnaaaaaaaaaammmmMeggggggg kedimi hıçkırık tuttu ilk defa oldu senin pisindede oluyormu Haşlanmış tavuk yedi başaldı hıçkırmaya nasıl geçecek yavrucak rahatsız oldu Kocişte karpuz yedirmeye çalışıyor tavuk yavan geldi ondan oldu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?