Çok qüsel onlarla yaşaması benm kedim yanımdan ayrılmazdı evin içinde nere qisem oraya qelir yatar beni beklerdi pencereyi çok severdi bazen ben kanepede uyurken kafama basıp pencere çıkardı dışarıyı izlerdi qüsel qünlerdi ama bebek olacaqı için kaynanama verdik onlar bakıyor
Ben bugün kendime 2 tane evde giymelik tişört aldım 5tl yeee
Birde bir kaç makyaj malzemesi
ben 3.90 a evde giymeye babet aldımmm
geçen çıktım baya alışveriş yaptım 300 bıraktım çarşıda
dünde pantolan aldım pudra pembesi çanta aldım 80 verdim
bugünde gümüş tamtur yüzükle kolye aldım 100 lirada oraya bıraktım allah kocama sağlık versinnnaman napalımmm genciz alıcaz demiii
canım bu gecelik bu kadar yeter benimki mızmızlanıyor ben kaçar gecenin ilerleyen satlerinde gelirim yine görüşürüz
megim canım sayende öğrendim sağolasın çok uğraştırdım
canım bu gecelik bu kadar yeter benimki mızmızlanıyor ben kaçar gecenin ilerleyen satlerinde gelirim yine görüşürüz
megim canım sayende öğrendim sağolasın çok uğraştırdım
yaaa şimdi tavuk karpuz olmaz amaaa kediciğeee yanına bi yayık ayrannn ikki kuru soğannn ohhh iyi giderdii :)
şimdi rahatladı uyuyor mışıl mışıl
Yaaaaaaaaa:84::84:bende istiyorum yeni çanta bugün çok aradım istediğim gibi birşey bulamadım
3.90 a babeti nereden aldın canııııııııım
benim de almam lasım makyaj malzemesi..
pudram bitmek üzere
al canım bu sene biliyosun çok rövaşta pudra pembesi vizon bide
inegölden aldım outlet bi mağazadan :))
ay 5 liraya badyler aldım
7.5 a çamaşır takımı aldım kız bide güzeller demezsinki bunlar 7 liraa
ay benimde kedim vardı rahmetli oldu şimdi adı necatiydi :)) valla abim koymuştu öle kaldı
bizimki sokağa çıkar gezip gelirdi. bi akşam gelmişmi diye camdan bağırıyorum necati necati diye komşunun kocasının adıda necatiydi çıktı dışarı değiştirin şu kedinin adını her necati dediğinde bize sesleniyosun diye cama koşuyoruz dedi
abla sen değiştir valla kocanın adını zor öğrettik zeten kedi bu hemen öğrenmiyo valla sen değiştir seninki bi günde öğrenir işte demiştim
çocukluk işteeee
Ben rimel aldım yeşil göz kalemi aldım birde renkli far aldım fakat farı markasız ve çok uzuza aldım kullanıp kullanmamakta tereddütlerim var rengarenk hoşuma gitti görüntüsü aldım
şimdi rahatladı uyuyor mışıl mışıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?