Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ayrılması çok zor olur sanırım bende bebeiş olursa anneme veririm ama emin değilim belkide göndermem kıyamam ben oğluma

Ben bugün kendime 2 tane evde giymelik tişört aldım 5tl yeee
Birde bir kaç makyaj malzemesi

ben 3.90 a evde giymeye babet aldımmm

geçen çıktım baya alışveriş yaptım 300 bıraktım çarşıda
dünde pantolan aldım pudra pembesi çanta aldım 80 verdim
bugünde gümüş tamtur yüzükle kolye aldım 100 lirada oraya bıraktım allah kocama sağlık versinnn aman napalımmm genciz alıcaz demiii

canım bu gecelik bu kadar yeter benimki mızmızlanıyor ben kaçar gecenin ilerleyen satlerinde gelirim yine görüşürüz
megim canım sayende öğrendim sağolasın çok uğraştırdım

Yaaaaaaaaa:84::84:bende istiyorum yeni çanta bugün çok aradım istediğim gibi birşey bulamadım

canım bu gecelik bu kadar yeter benimki mızmızlanıyor ben kaçar gecenin ilerleyen satlerinde gelirim yine görüşürüz
megim canım sayende öğrendim sağolasın çok uğraştırdım

bişeycik değil canımm..
öpüom seni papitomm,gel burdayız biz

Son düzenleme:
Yaaaaaaaaa:84::84:bende istiyorum yeni çanta bugün çok aradım istediğim gibi birşey bulamadım

al canım bu sene biliyosun çok rövaşta pudra pembesi vizon bide

3.90 a babeti nereden aldın canııııııııım

inegölden aldım outlet bi mağazadan :))
ay 5 liraya badyler aldım
7.5 a çamaşır takımı aldım kız bide güzeller demezsinki bunlar 7 liraa

benim de almam lasım makyaj malzemesi..
pudram bitmek üzere

Ben rimel aldım yeşil göz kalemi aldım birde renkli far aldım fakat farı markasız ve çok uzuza aldım kullanıp kullanmamakta tereddütlerim var rengarenk hoşuma gitti görüntüsü aldım

ay benimde kedim vardı rahmetli oldu şimdi adı necatiydi :)) valla abim koymuştu öle kaldı
bizimki sokağa çıkar gezip gelirdi. bi akşam gelmişmi diye camdan bağırıyorum necati necati diye komşunun kocasının adıda necatiydi çıktı dışarı değiştirin şu kedinin adını her necati dediğinde bize sesleniyosun diye cama koşuyoruz dedi
abla sen değiştir valla kocanın adını zor öğrettik zeten kedi bu hemen öğrenmiyo valla sen değiştir seninki bi günde öğrenir işte demiştim
çocukluk işteeee

Ayyy çok uygunmuş gerçekten fiyatları ucuz herzaman kalitesiz demek olmuyor denk geliyor bazen öyle eminim güzeldir güle güle kullan benim aldığım tişörtlerde hiç 5 liralık durmuyor çok beğendim

iyi demişsin kedi nasıl öğrensin yavrucak

Ben rimel aldım yeşil göz kalemi aldım birde renkli far aldım fakat farı markasız ve çok uzuza aldım kullanıp kullanmamakta tereddütlerim var rengarenk hoşuma gitti görüntüsü aldım

ay bendede far özürü var niyeyse aklıma far almak gelmiyo 2 tanecik farım hep aynılarını sürüp sürüp duruyommm yaaa

kullan canım bişe olmazzz ne olcakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…