Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar ben adamı yatırıp gelicem
benimki özürlü tek başına yatmıyo burda üstü açık uyudu yanımda beni bekliyoo :))
neyse yatarım yanına uyuyunca gelirim

ay bendede far özürü var niyeyse aklıma far almak gelmiyo 2 tanecik farım hep aynılarını sürüp sürüp duruyommm yaaa

kullan canım bişe olmazzz ne olcakk

Kociş aldırmıyordu bırak göze sürülmez o dedi ama ben ısararla aldım çünkü kutusu çok hoşuma gitti birde rengarenk çok güzel görünüyor elimde denedim eve gelince renkleride canlı ve kokusu süper zaten ya kullanıcam far olarak yada yiyicem kokusu yebeni diyor çünki

kizlar benim bebik uyandi salla dur sabaha kadar isin yoksa simdi:84:hadi size bayyyyyyyyy:80::80:

Ayy senin bebikmi var Allah bağışlasın öle deme kıııs sallanmazmı cennet kokulu bebiş...........bana gönder gece gündüz sallııyım

kızlar ben adamı yatırıp gelicem
benimki özürlü tek başına yatmıyo burda üstü açık uyudu yanımda beni bekliyoo :))
neyse yatarım yanına uyuyunca gelirim

Hadi uyutta gel ..

benimkide acıkınca ben evde yoksam (bazen anneme gidiyorum 1 saatliğine kasrşımda oturuyor çünki)birşey yemez kapıdan girer girmez çok acıktııııııııım der bende esprri olsun diye yanına gider geldim bebeğim derim hani emecekyaaaaaaa sanki beni mutfak orda dururken beni bekliyor Bu kocişler bizsiz yapamaaaaaaaaaaaaaz ama bizde onlarsız yapamayız

yellow pisicim,yeti oyununda geçmiştin beni dimi..
iyi bak bakem :82:

cocuk ayagimda leptop kucagimdaevt canim iki tane var bebis bende allah sizede kismet eder en yakin zamanda insallah

Allah bağışlasın yavrularını...
İnşallah hepiciğimiz bu yıl bitmeden anne oluruz.........

Son düzenleme:
bu geceyi değerlendir dejavum

Ama hala cezalısın diyooo... film izliyo sonrada uykum geldi der zaten hayatta istese de uykusu gelince birşeycik yapmaz. Yarın biraz daha naz edicem bakalım. Bilmiyorum neden bu ay farklı duygular var bende sanki yapabilsem tutacak gibi. Eşime de diyorum ama dinlemiyor yaa.. Bakalım artık gerçi geçtiii artık geçeen..

Bir iki gündür topikte göğüs şişkinliğinden ve sızlamasından bahsediliyordu kimdi ooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…