Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kuzum eminim çok üzücü bir olaydır. benim annemde kaçarak evlenmiş ve gelinlik giymemiş, dayılarım bile derki ne zaman bir gelin görsem omuzlarım düşer küçülürüm ablamı böyle göremedim diye kahrolurum der, tabi ben gelinliğimi falan giymiştim ama hala vitrin önlerinde ağlıyorum. sanırım bu her kadının doğamıycağı bişey unutma ki sen bir çoooook insandan daha şanslısın bak kocaman bir göbüşün içinde oğluşun var, bu duyguyu tatmak için herşeyini feda edicek çok insan var. bizler rabbimin şansını fazla tuttuklarındanız üzülme kuzum, elimizdekiler için bile binlerce kez şükretmemiz lazım

mimleniyo sanki orası sürekli oraya oluyo
bende yaparım aynı şeyi
Gunaydinnnn canimmm

dün azıcık gördüm alışveriş tamamlanmış sanırım
güle güle kullanın camım iyi günlerde inşallah

bende yaparım aynı şeyi

ya evet vallahi aynen öyle mimleniyo.
mesela dantel ördüğüm zamanda hep bir parmağımın kenarına tığ girerdi sonra hep aynı yere defalarca girerdi o tığ. ağlardım ama hırsımdan örmeye devam ederdim
tabi bu o kadar hafif ağrılı değil. o yüzden mümkünse bir daha olmasa iyi olur, annemde kızıyo 3.de kaybetcen parmağını bi yerde diyor sanırım 3.de olursa kalıcak bir kapı eşiğinde

Allah korusun kız deme öyle şeyler

Gelinlik giymeyi ben istemedim cunku ailem yanimda degildi bide ustune kaynanam demez mi kucuk eltinin gelinligini bana giydircekmis bende dedi dur buk o gelinligi eltime ver kizina saklasin ama dunkude tam hayalimdeki denir ya oyleydi olsun be sukur halime tabi rabbim aratmadi hemen verdi aldiginin arkasindan bile bekletmedi pipi gonderdi bana evimde az sanki :))))

bende öyle düşünüyorum sanki pipi azmış gibi diyorum, kedim erkek eşim erkek bebekde erkek allahım ya

kesesini gosterir annesi :) bak ben burda buyucem annecim diye drun gozune sokar kesesini :)) icini ferah tut

ohhh sana tavsiyem karnin buyudukce sıklastır banyo keyfini hormonlari dizginliyo banyo :))

annesi onun kesesini yer:)

bende yaparım aynı şeyi

dün azıcık gördüm alışveriş tamamlanmış sanırım
güle güle kullanın camım iyi günlerde inşallah

tamamladik sukur telsiz buhar makinasi oyuncak sepeti gibi ivir zivirlar kaldi bide mobilya besige uyku seti ama bitirdim artik ciktikca bi iki parca kiyafet alirim bende bittim ama )

gamzemmmmmm topiğimizin demirbaşı, koca göbüşlüsü seni yirim de bitiririm

totom tavana degdi :)))

sapittim ben bu arada tugba ekincinin o simdi asker parcasi caliyo oturdugum yerde oynuyom oglanda zenne olacak bisey degil :))

t
totom tavana degdi :)))

sapittim ben bu arada tugba ekincinin o simdi asker parcasi caliyo oturdugum yerde oynuyom oglanda zenne olacak bisey degil :))

gamze ben bişey olcak diye hala oynayamıyorum biliyomusun. müzik çıkınca içten içten oynuyorum acaba azıcık oynasammı

bende öyle düşünüyorum sanki pipi azmış gibi diyorum, kedim erkek eşim erkek bebekde erkek allahım ya

bendede ayni gofret erkek kocam erkek oglusum erkek :))) yandik bizzzz ama evde turumuzun tek ornegi oldugumuz icin kiymetli olacaz oda ayri

annesi onun kesesini yer:)

aaaaa teyzeleride bi isirik alir soylemedi deme topicimizdeki her bebeyi dislerizzzz :))

bendede ayni gofret erkek kocam erkek oglusum erkek :))) yandik bizzzz ama evde turumuzun tek ornegi oldugumuz icin kiymetli olacaz oda ayri

aaaaa teyzeleride bi isirik alir soylemedi deme topicimizdeki her bebeyi dislerizzzz :))

onlarin popolarini isircam hepsinin

Kocam turundeki ender orneklerden hic ozenmiyo kiyafetlere falan kiz olsaydi ne olcakti zilli kiyafetlere bakacakmiydin diye sordum dun gelirken heralde bakacaktim diyo tokacilari eve tasicaktim oglana ne takicaz kiz oyle mi ya diyo pipisine nazar boncugu asariz bizde :)) dun ufak bi balerin kiyafetine bakiyo kanatlari var 1 yas icin falan islemeli cok guzel ama delirtti beni adam oglana sevincegine kiz olmadi diye uzuluyo uyuzzzz

bu gidişle ilk gamzenin bebeği doğcak zaten. o doğunca topiğin ortasına koyup her beraber bi köşesinden ısırıcaz. artık seninkinide öyle yaparz

Ilk ben firtlatacam evet :))) vericem topice ne haliniz varsa gorun dicem kalaninida bana gondertin ammaaaaaa

sohbetiniz bol olsun datlı hamişler artık hepiniz rüyama girmeye başladınız hee... sizi görmesemde rüyamda gördüm yani
kızlar çok enteresan ama söylemicektim aslında ben bunu sanki bu ay olmasa bile anne olabileceğimi hissediyorum çok tuhaf bi duygu anlatamam yani
sizlerde hissettinizmi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…