Yukarda tut cokta zor simdi o elle is yapmak bu arada oglunun ilk diskisi olusmus hayirli olsun yesilleri hazirlamis seninki
hoşbulduk bebeğim nazara geldin kızzzzzzzzzzzz,allahım beterinden saklasın.
canım bu hastalığa en fazla neden olan şey stres biliyosun dimi. o yüzden sen kendini üzme sıkma rahat ol. Rabbim arkadaşınında şifasını versin inşallah
anneminde atakları başladı, trexana falan yeniden başladı
evet canım oğlumun dışkısı topiğimize hayırlı uğurlu olsun.içimde bir poklu varda haberim yok
vallahi hafta sonu eşimin sülalesine gittik, teyzeleri yalvardı bir nazar boncuğu tak diye, çok yakışmış hamilelik diye diye diye, orta parmağı uzunluklu bir gebe yaptılar beni
evet canım oğlumun dışkısı topiğimize hayırlı uğurlu olsun.içimde bir poklu varda haberim yok
vallahi hafta sonu eşimin sülalesine gittik, teyzeleri yalvardı bir nazar boncuğu tak diye, çok yakışmış hamilelik diye diye diye, orta parmağı uzunluklu bir gebe yaptılar beni
herkese selamlar bu arada hepinizi öpüyorum.ay bugünde cnm aceyip sıkkın ya, benim gibi ra hastası olan bir arkadaşın doğumdan sonra hastalığı atak yapmış 4 ay çocuğunu emzirebilmiş aceyip üzüldüm. oda çok üzgün.ilaçlarına başlamışen azından 1yıl emzirebilsek
figenim nerdesin sen ya? özledim cnm gel arada.ya aceyip moralim bozuldu sabahtan beri ağladım ağlayacağım o kadar kötüyüm yani.çok kötü bişi allahım tüm hastalara şifa versin düşmanıma bile bu hastalığı vermesin.sütün olduğun halde bebeğini emzirememek ne kadar kötü bişidir allahım kimseye yaşatmasın .senin ağrıların nasıl ne durumdasın.canım bende çok üzüldüm şimdi inş canım emzire biliriz en azından 7-8 ay bıle olsa yeter senin durumun cok iyi inş emzirisin 1yıl ben 2 gün ilaç atmasam tutulup kalıyorum
günaydın kızlar
figenim nerdesin sen ya? özledim cnm gel arada.ya aceyip moralim bozuldu sabahtan beri ağladım ağlayacağım o kadar kötüyüm yani.çok kötü bişi allahım tüm hastalara şifa versin düşmanıma bile bu hastalığı vermesin.sütün olduğun halde bebeğini emzirememek ne kadar kötü bişidir allahım kimseye yaşatmasın .senin ağrıların nasıl ne durumdasın.
günaydın cnm.
günaydın kuzucum nasılsın bugün
pek iyi değiim cnm benim gibi arkadışmmda ra hastası doğumdan sonra rahatsızılğı atak yapmış 4 ay bebeğini emzirmiş, ilaçlara başlamış çok üzüldüm
peki kuzucum geneldemi herkestemi oluyomuş yani yoksa sadece ondamı görüldü
uyuyamadım sinir bastı duş aldım bende
şimdide nesfit yiyorum karnım acıktı
ben yemeğin yada kahvaltının üstüne ballı mısır gevreği varya ondan yiyorum. nedense kaseler dolusuda yesem doymuyorum ben
genelde tüm ra hastalarında oluyor gebelikte hastalık uyuyor ama doğumdan sonra ağrılar başlıyor malesef. benim ağrım olmama ihtimali var çünkü gebelikten 6 ay önce hiç ilaç kullanmadan idare edebildim ama gene belli olmaz cnm......... umarı olmaz inşallah arkadaşımda düzelir azdaha bebeğini emzirir .
bu da işte birazcık kandırıyo midemi
doydum diyemicem bende
ekmek kalmamış 4 kat in çık zor geldi idare edicem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?