Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Benim gibi kiraciyi b.k bulur bi daha hele bi ev bulayim ev komple rutubet insan bi ilgilenir dimi 3 kere soyledik siz yapmisinizdir demez mi analari he gidip geli duvara isedik nem kapti rutubet oldu

canım benim evim 4. katta yatak odam hariç diğer odalarda rutubet var anlamadım nasıl oldu. demekkii artık her evde oluyor, rutubet çok zararlı gerçekden daha temiz bir ev bakın

günaydın kıslar
sabah sabah amma kaynatmıssınız len. gamzecigim alısverişi ne yaptın dün canım . neler aldın anlat helke hatta resim koysan daha bi güzel olcek

Benim gibi kiraciyi b.k bulur bi daha hele bi ev bulayim ev komple rutubet insan bi ilgilenir dimi 3 kere soyledik siz yapmisinizdir demez mi analari he gidip geli duvara isedik nem kapti rutubet oldu

he gidip geli duvara isedik nem kapti rutubet oldu[
yazısını melisa begendi. ya facebook gibi buna ni,ye begen yok cıkcıkccık

canım benim evim 4. katta yatak odam hariç diğer odalarda rutubet var anlamadım nasıl oldu. demekkii artık her evde oluyor, rutubet çok zararlı gerçekden daha temiz bir ev bakın

cocuk buyumez bu evde valla

he gidip geli duvara isedik nem kapti rutubet oldu[
yazısını melisa begendi. ya facebook gibi buna ni,ye begen yok cıkcıkccık

ama haksizmiyim rutubeti biz yapmisiz oha

canim foto ekleyemiyorum ama hesapli alisveris oldu hele oglumun dogum ve mevlut sekerlerinin konulacagi bebek arabasi seklinde bi sepet aldik onu koymayi cok istedim ama olmadi

ya ben gelince niye sustunuz ne güzel yazıyodunuz..trt 1 de 80ler dizisini izleyen varmı ay cok güzel ya özlemişim eski diziler gibi samimi. simdi netten onun ilk bölümüne basladım cok iyi ya.

içine sindi demi hersey güle güle iyi günde kullanın insallah. odasını nerden aldın canım ne marka.

içine sindi demi hersey güle güle iyi günde kullanın insallah. odasını nerden aldın canım ne marka.

sindi canim oda almadim ben mobilya besik hediye geldi bi dolap alicam bide sifonyer alirim tamamdir ama marka takintim yoktur benim :) markaya bakmam yani

ben bi bakkala g,d,p geşlem sigaram bitti. gamzem sigarayla aran nasıl gülüm bırakabildinmi içiyonmu.

valla dostlugumuz gayet samimi bir bicimde devam ediyo :)

günayyyydıııııııııııınnn şekerlemelr
nasılsınız bakalım bugün
a_d canım gebeymişsin maşallah diyorum rabbim meleğini korusun annesine babasına bağışlasın inşallah

elimin zonklaması hiç azalmadı hemde hiç ya:26::26::26:

pufyy canım geçmiş olsun çok kötüdür elin sıkışması ya elini çok fazla aşağıda tutmamaya çalış doktorun önerdiği bir ağrı kesici varsa kullan canımtekrar çook geçmiş olsun

pufyy canım geçmiş olsun çok kötüdür elin sıkışması ya elini çok fazla aşağıda tutmamaya çalış doktorun önerdiği bir ağrı kesici varsa kullan canımtekrar çook geçmiş olsun

çok zonkluyo daha öncede sıkıştırdığım için biliyorum acısını. doktorun dediği gibi iyi ihtimalle çatlak bu sanırım. kırık bile olabilir gerçekden beynimde hissediyorum zonklamayı

slm kizlar
pufy 123 tatlim ne oldu eline gecmis olsun.

kapıya sıkıştı fazlalık kısmı canım. doktora gittik gece ama bebek olduğu için rontgen çekilemedi. hassasiyeti çok bide mor o yüzden atele aldılar parmağımı. 1-2 güne rahatlarım inşallah

sindi canim oda almadim ben mobilya besik hediye geldi bi dolap alicam bide sifonyer alirim tamamdir ama marka takintim yoktur benim :) markaya bakmam yani

valla dostlugumuz gayet samimi bir bicimde devam ediyo :)
marka takıntısı bendede yok canımda sey için sordum internetten bi bakıyım diye.

günaydın kızlar......
a_d arkadaşımızı tebrik ediyorum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah .amin.

puffy geçmiş olsun elin mi sıkıştı umarım önemli bişey yoktur...

julietta hamişler listesinde yok artık bebeğine bişey mi oldu umarım aklıma gelen şey değildir:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…