Benim gibi kiraciyi b.k bulur bi daha hele bi ev bulayim ev komple rutubet insan bi ilgilenir dimi 3 kere soyledik siz yapmisinizdir demez mi analari he gidip geli duvara isedik nem kapti rutubet oldu
Benim gibi kiraciyi b.k bulur bi daha hele bi ev bulayim ev komple rutubet insan bi ilgilenir dimi 3 kere soyledik siz yapmisinizdir demez mi analari he gidip geli duvara isedik nem kapti rutubet oldu
he gidip geli duvara isedik nem kapti rutubet oldu[
yazısını melisa begendi. ya facebook gibi buna ni,ye begen yok cıkcıkccık
canım benim evim 4. katta yatak odam hariç diğer odalarda rutubet var anlamadım nasıl oldu. demekkii artık her evde oluyor, rutubet çok zararlı gerçekden daha temiz bir ev bakın
he gidip geli duvara isedik nem kapti rutubet oldu[
yazısını melisa begendi. ya facebook gibi buna ni,ye begen yok cıkcıkccık
cocuk buyumez bu evde valla
ama haksizmiyim rutubeti biz yapmisiz oha
canim foto ekleyemiyorum ama hesapli alisveris oldu hele oglumun dogum ve mevlut sekerlerinin konulacagi bebek arabasi seklinde bi sepet aldik onu koymayi cok istedim ama olmadi
içine sindi demi hersey güle güle iyi günde kullanın insallah. odasını nerden aldın canım ne marka.
ben bi bakkala g,d,p geşlem sigaram bitti. gamzem sigarayla aran nasıl gülüm bırakabildinmi içiyonmu.
elimin zonklaması hiç azalmadı hemde hiç ya:26::26::26:
pufyy canım geçmiş olsun çok kötüdür elin sıkışması ya elini çok fazla aşağıda tutmamaya çalış doktorun önerdiği bir ağrı kesici varsa kullan canımtekrar çook geçmiş olsun
slm kizlar
pufy 123 tatlim ne oldu eline gecmis olsun.
marka takıntısı bendede yok canımda sey için sordum internetten bi bakıyım diye.sindi canim oda almadim ben mobilya besik hediye geldi bi dolap alicam bide sifonyer alirim tamamdir ama marka takintim yoktur benim :) markaya bakmam yani
valla dostlugumuz gayet samimi bir bicimde devam ediyo :)
slm kizlar
pufy 123 tatlim ne oldu eline gecmis olsun.
günayyyydıııııııııııınnn şekerlemelr
nasılsınız bakalım bugün
a_d canım gebeymişsin maşallah diyorumrabbim meleğini korusun annesine babasına bağışlasın inşallah
elimin zonklaması hiç azalmadı hemde hiç ya:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?