Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Sğol cnm allah razı olsun.inşallah öyle olur.
[QUOTEzammbak;23603168]Slm kızlaar nasılsınız.
Artık havalar ısınsın yaaa (
Güzel haberler varmı?
Bende yeni kahvaltı yaptım, kahvaltımı çok geciktiriyorum malesef (
[/QUOTE]

a.s hoşgeldin

a.s hoşgeldin[/QUOTE]

amin güülüm cimlemizden razı olsun gülüm gerçekten içten söylüyorum valla bak rabbim bebeğine ve sana sağlık versin hayılısı olsun hakkında canımıniçi

amin güülüm cimlemizden razı olsun gülüm gerçekten içten söylüyorum valla bak rabbim bebeğine ve sana sağlık versin hayılısı olsun hakkında canımıniçi[/QUOTE]

Canımcım yapılan dualar içten oluyor hep, içten olmasa ard arda bu kadar bebek gelmezdi belkide...

İyiyim canımcım sen nasılsın.
Naispse nisanda giresunda düğüne gidicez, rizeyide gezelim diyoruz ama havalar düzelmedi yaa (
İnş. mart sonuna kadar düzelir..
.

ooo kimin düğünü güzel olur bee düğünler bende çok severim düğünleri birşey kalmadı bee balım geliyo yaz Allahın izniyle bende iyi sayılırım belim çok ağrıyo geliyo benim kırmızılar snırsam dişin geçtimi balım

amin güülüm cimlemizden razı olsun gülüm gerçekten içten söylüyorum valla bak rabbim bebeğine ve sana sağlık versin hayılısı olsun hakkında canımıniçi

Canımcım yapılan dualar içten oluyor hep, içten olmasa ard arda bu kadar bebek gelmezdi belkide...[/QUOTE]

evet gülüm çok haklısın hepimizin gönlüne göre olsun herşey inş AMİNNNNNNNNN

Eşimin arkadaşının düğünü var.
Diyarbakırda düğüne gitmiştik orada nişanlısıyla tanışmıştık, bugünde nişanlısı aradı sizi bekliyoruz diye, daha bir heyecan yaptım :))
Ama oynayamayacağım sanırsam (
Ay o bel ağrısı varyaa hiç sevmiyorum, ama benim belim hala ağırır, belkide bebeiştir canmcım?

ben hep öyle yapıyorum bide annem kendi eknek gibi yuvarlak bir hamurdan yapıyor buzluğa atıyorum çıkarıp hemen ters yüz ısıtıyortum üstüne yağ peynir tuz hmmmm mis gibi oluyor

Kızlar bende bayat ekmekleri köfteleri koymak için kurutuyorum, onlarıda yumurtlalı kızartsam yumuşarmı acaba?

slm millet nasılsınız bugun
a.slmmm balımm hoşgeldin nasılsın canımbenim

bende iyi sayılırım gülüm belim ağrıyo çok şiddetli birde bitlenmiş gibi kaşınıyorum iştee

enee neyem kaşınıyosun kuzumm aleji felenmi oldunki
acep adetinmi gelcek kuzumm belinin ağrısı adetdeki gibimii :18::18:

a.s. minişim hoşgeldin ne yapıyorsun göremiyorum seni eskisi gibi :44:

hoşbuldum cnmm kuzumm benımm
he valla kaç gündür denkleşemedik
bi gün başım cok agrıdı giremedim hiç
dünden ben girdim sen cıktın kuzumm
neyseki bugun denkleştik
sen nasılsın cnmcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…