Sğol cnm allah razı olsun.inşallah öyle olur.inş canım yaaa Allahım arkadaşına da şifasını versin ne kadar az ağrısı olsa karlı çıkar seninde ağrıların gelmez bebeğini rahatlıkla istediğin kadar emzirirsin gülüm valla dua edicem senin için balımm benim
Slm kızlaar nasılsınız.
Artık havalar ısınsın yaaa(
Güzel haberler varmı?
Bende yeni kahvaltı yaptım, kahvaltımı çok geciktiriyorum malesef(
Sğol cnm allah razı olsun.inşallah öyle olur.
[QUOTEzammbak;23603168]Slm kızlaar nasılsınız.
Artık havalar ısınsın yaaa(
Güzel haberler varmı?
Bende yeni kahvaltı yaptım, kahvaltımı çok geciktiriyorum malesef(
hoşgeldinn balım nasılsın bakalımm
a.s hoşgeldin
buzluğa kızartabilceğin gibi dilimle ekmek koy kuzum, sonra acıkınca çıkart hemen kızart ye :)
İyiyim canımcım sen nasılsın.
Naispse nisanda giresunda düğüne gidicez, rizeyide gezelim diyoruz ama havalar düzelmedi yaa(
İnş. mart sonuna kadar düzelir...
güzel fikir yapayım ben bunu
amin güülüm cimlemizden razı olsun gülüm gerçekten içten söylüyorum valla bak rabbim bebeğine ve sana sağlık versin hayılısı olsun hakkında canımıniçi
ben hep öyle yapıyorum bide annem kendi eknek gibi yuvarlak bir hamurdan yapıyor buzluğa atıyorum çıkarıp hemen ters yüz ısıtıyortum üstüne yağ peynir tuz hmmmm mis gibi oluyor
ooo kimin düğünü güzel olur bee düğünler bende çok severim düğünleri birşey kalmadı bee balım geliyo yaz Allahın izniyle bende iyi sayılırım belim çok ağrıyo geliyo benim kırmızılar snırsam dişin geçtimi balım
ben hep öyle yapıyorum bide annem kendi eknek gibi yuvarlak bir hamurdan yapıyor buzluğa atıyorum çıkarıp hemen ters yüz ısıtıyortum üstüne yağ peynir tuz hmmmm mis gibi oluyor
Eşimin arkadaşının düğünü var.
Diyarbakırda düğüne gitmiştik orada nişanlısıyla tanışmıştık, bugünde nişanlısı aradı sizi bekliyoruz diye, daha bir heyecan yaptım :))
Ama oynayamayacağım sanırsam(
Ay o bel ağrısı varyaa hiç sevmiyorum, ama benim belim hala ağırır, belkide bebeiştir canmcım?
olsun gülüm oynama gitmek bile yeter insana değişiklik olur yani tatil gibisi yok balım bebek olduğunu pek düşünmüyorum bee canım valla adet belirtimde yok normalde göğüslerim ağrırdı şimdi sadece uçları sızlıyo kaşınoyo birde karnımın alt tarafı çok kaşınıyo şiştimki nasıl görsen hamilesin 6 -7 aylık dersin ama gecikicek diye düşünüyorum geç yumurtladım yaa balım
Kızlar bende bayat ekmekleri köfteleri koymak için kurutuyorum, onlarıda yumurtlalı kızartsam yumuşarmı acaba?
a.slmmm balımm hoşgeldin nasılsın canımbenimslm millet nasılsınız bugun
a.slmmm balımm hoşgeldin nasılsın canımbenim
hoşbuldum kuzumm iyiyim çok şükür
sen nasılsın canımın içii
slm millet nasılsınız bugun
yahu zonklaması hiç dinmiycekmi bu eliminn
bende iyi sayılırım gülüm belim ağrıyo çok şiddetli birde bitlenmiş gibi kaşınıyorum iştee
a.s. minişim hoşgeldin ne yapıyorsun göremiyorum seni eskisi gibi :44:
yahu zonklaması hiç dinmiycekmi bu eliminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?