marka takıntısı bendede yok canımda sey için sordum internetten bi bakıyım diye.
çok zonkluyo daha öncede sıkıştırdığım için biliyorum acısını. doktorun dediği gibi iyi ihtimalle çatlak bu sanırım. kırık bile olabilir gerçekden beynimde hissediyorum zonklamayı
kapıya sıkıştı fazlalık kısmı canım. doktora gittik gece ama bebek olduğu için rontgen çekilemedi. hassasiyeti çok bide mor o yüzden atele aldılar parmağımı. 1-2 güne rahatlarım inşallah
Canim yara yoksa soguk kolonya sur hatta bi pamuga dok 15-20 dk beklesin kani dagitiyomus hemsire demisti bana
Canim yara yoksa soguk kolonya sur hatta bi pamuga dok 15-20 dk beklesin kani dagitiyomus hemsire demisti bana
çok zonkluyo daha öncede sıkıştırdığım için biliyorum acısını. doktorun dediği gibi iyi ihtimalle çatlak bu sanırım. kırık bile olabilir gerçekden beynimde hissediyorum zonklamayı
kapıya sıkıştı fazlalık kısmı canım. doktora gittik gece ama bebek olduğu için rontgen çekilemedi. hassasiyeti çok bide mor o yüzden atele aldılar parmağımı. 1-2 güne rahatlarım inşallah
Bebek arabasi ve park yataga bakabilirsin bebek arabasi ----pierre cardin 682 trio ---- park yatak -----sunnybaby dream---
evet bende bilirim çocukken çok sıştırırdım evet kesinlikle ihmal etme canım allah korusun kırık felan olmsın :44:
konuşkan hatunlar ben geldim bugün çok uyumuşum daha yenin kalktım kahvaltı edicem dünde çamaşırları asmayı unutmuşum makinada kalmış bi daha durulama sıkma yaptırıyorum.
ya bide ben ne zamana kadar hasta olmassam doktora gideyim?düşük yapanlar bana cvp verebilirmi:26:
tatlım atele aldılar ya Eki Görüntüle 367985 bunun gibi elim kapalı yani kolonyanında faydası olmaz bide soğuk gelince ilk an iyi oluyo ama normale dönünce zonklama dahada artıyo
gamzem günaydın. kötü bir akşamdı.
dün sen alışverişteyken ben elimi kapıya sıkıştırmıştım. tırnağım kararmıştı ağrım vardı ama akşam dahada dayanılmaz oldu,
hastaneye gittik tabi röntgen çekilemedi. ama doktor az biraz mıncıkladı, iyi ihtimalle çatlak dedi. atel nedir ondan yaptılar polikliniğe gel çelik atele alınsın dedi. şimdilik rahatım ama polikliniğe git ve rapor al dedi. orta parmagım biraz zor oluyor ama şimdi iyiyim. gece bitmek bilmedi bana çok kötüydü. ağlamama dayanamadı eşim babamda kaldık, dönüşümlü başımda bi eşim bi babam durdu kolumu yukarıya yastıklarla kaldrdılar.
ya evet vallahi aynen öyle mimleniyo.
mesela dantel ördüğüm zamanda hep bir parmağımın kenarına tığ girerdi sonra hep aynı yere defalarca girerdi o tığ. ağlardım ama hırsımdan örmeye devam ederdim
tabi bu o kadar hafif ağrılı değil. o yüzden mümkünse bir daha olmasa iyi olur, annemde kızıyo 3.de kaybetcen parmağını bi yerde diyorsanırım 3.de olursa kalıcak bir kapı eşiğinde
canım çok geçmiş olsun ya nasılda acıyordur o şimdi ama atel iyi olmuş oynatmazsın sabit durur yoksa farketmeden oynatırdın ister istemez daha da yanardı canın iyileşir kısa zamanda inşallah canım tabi röntgen çekilememesi de kötü olmuş neyse Allah başka kaza bela versin inşallah..
ay canım var o elinde birşer o zaman hep gelen ona geliyor aman Allah beterinden korusun canım ya geçer bu merak etme..
tatlım atele aldılar ya Eki Görüntüle 367985 bunun gibi elim kapalı yani kolonyanında faydası olmaz bide soğuk gelince ilk an iyi oluyo ama normale dönünce zonklama dahada artıyo
pisicikli moon da gelmiş, hoşgelmiş
herkese selamlar bu arada hepinizi öpüyorum.ay bugünde cnm aceyip sıkkın ya, benim gibi ra hastası olan bir arkadaşın doğumdan sonra hastalığı atak yapmış 4 ay çocuğunu emzirebilmiş aceyip üzüldüm. oda çok üzgün.ilaçlarına başlamışen azından 1yıl emzirebilsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?