Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet bende bilirim çocukken çok sıştırırdım evet kesinlikle ihmal etme canım allah korusun kırık felan olmsın :44:

konuşkan hatunlar ben geldim bugün çok uyumuşum daha yenin kalktım kahvaltı edicem dünde çamaşırları asmayı unutmuşum makinada kalmış bi daha durulama sıkma yaptırıyorum.

ya bide ben ne zamana kadar hasta olmassam doktora gideyim?düşük yapanlar bana cvp verebilirmi:26:

evet bende bilirim çocukken çok sıştırırdım evet kesinlikle ihmal etme canım allah korusun kırık felan olmsın :44:

galiba çatlak canım. o kırıkları çatlakları hepsini çooook kez yaşadığım için ayırt edemiyorum sanırım. doktor iyi ihtimalle çatlak dedi, kırıkda olsa aynı müdaheleyi yapıcaz dedi.

Canim 40 gun icinde adet gormen lazim

canım çok geçmiş olsun ya nasılda acıyordur o şimdi ama atel iyi olmuş oynatmazsın sabit durur yoksa farketmeden oynatırdın ister istemez daha da yanardı canın iyileşir kısa zamanda inşallah canım tabi röntgen çekilememesi de kötü olmuş neyse Allah başka kaza bela versin inşallah..

ay canım var o elinde birşer o zaman hep gelen ona geliyor aman Allah beterinden korusun canım ya geçer bu merak etme..

Ben yemeğe gider. Acıktım aşağıda kociş bekliyo. Net yoktu sabah gelemedim neyse öğleden sonra hocagelcek ama gelirim arada öptümm..

herkese selamlar bu arada hepinizi öpüyorum.ay bugünde cnm aceyip sıkkın ya, benim gibi ra hastası olan bir arkadaşın doğumdan sonra hastalığı atak yapmış 4 ay çocuğunu emzirebilmiş aceyip üzüldüm. oda çok üzgün.ilaçlarına başlamışen azından 1yıl emzirebilsek

teşekkür ederim, geçicek inşallah

canım bu hastalığa en fazla neden olan şey stres biliyosun dimi. o yüzden sen kendini üzme sıkma rahat ol. Rabbim arkadaşınında şifasını versin inşallah
anneminde atakları başladı, trexana falan yeniden başladı

merhaba hatunlar. dun aksam rutin kontrollerimden bitanesini yaptirdim ve sag ve sol yumurtaliklarimda birer tane folikulum var.buyumesi icin menagon diye bi igne verdi. sizce ise yarayacakmi bu. sayfalarda biraz gezindim ama bu igne ile ilgili pek bisey paylasilmamis sanki yada ben bulamadim. bu igneden olumlu sonuclar alan vardi . cok meraktayimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…