Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Yanlış bir hareketini görürsen yere ser o kahrolası pisliği

kızlar yaaa temmuzun 20si evlilik yıldönümüm.
çalıştıgım zaman hiç sorun olmuo ama şimdi ne alıcam die kara kara düşünüorum.
para yokki.
bi tane altın bilekliğim var onu satsam diorum nekadar eder acaba?
satsammıki...
:26::26::26:

Bence satma eşinde öğrense üzülür öyle birşey yapma dışarı çıkmayacaksanız güzel güzel yemekler hazırlarsın
Bir güzelde süslenirsiiiiiiiiiiinHediye içinde o güne kadar biriktire bilirsen mtfak masrafından vs. ufak bir hediye alırsın önemli olan düşünmüş olman
Mesela takımının kupası (yani çay kahve içilen kupa)olabilir yine tutuğu takımın forması yada herhangi bir ürün olabilir uygun fiyatlı birşeyler bulabilirsin

abarii eşim futboldan nefret eder...
aslında kesin karar vermiş diilim gülüm yaaa..
eşimden para alıorum ama elimde durmuoki para.
mutlaka harcıyorumm.
aslında para biriktirsem süper olur.
ama 20 günden az kaldıı
bu süre içinde almayı süşündüğüm hediyenin parasını biriktiremem.
pff çalışşaydım şak diye alırdımm

Son düzenleme:
kıs sen biriylemi karıştırıon
ben hiç gündüz girmemki..

Ayyyyyyyyyy özür dilerim Karışıklıkmı oldu bende normalde gündüz girmem fakat geçen girmiştim sende yazmıştın diye kalmış aklımda karıştırdım sanırım senin eşin temmuzda yanında olacak dimi o kişin eşi temmuzda şehir dışındaydı ağustosa kaldı artık falan diye konuşmuştukta seninle karıştırdım çok özürah ben ahhh

Tkım tutmayan erkek az bulunur
Sen biriktirebildiğin kadar biriktir mutlaka uygun birşey bulursun ama bilekliğini bozdurma bence eşinde üzülür

benim eşim her daim yanımda beaa
git deyom gitmeyoo..
olsun gülüm nie özürdiliosunn ..

AMİNNN..
bende 16sını bekliyorum bakalım.. ama boş durmuyoruz beklerken heee yanluş anlaşulmasun
aysunsedatın testi çift çizgi duydunuz mu

miyabaaaaa

Allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşallah darısı başımıza çooooook sevindim bir hamilemiz daha oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…