Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

GELMESİN KIZZZZZZZZ KIRMIZILARKISMET BEBİŞ GELSİNİ İNŞALLAH.
[video=youtube;5UC4CtfpR6I]http://www.youtube.com/watch?v=5UC4CtfpR6I[/video] YERİM SİZİ SIPALARRRRRRRRR

eneem boğazına kaçcak tüyleri

sorma çok kötü sıkıntı yani balım yaaa ilaç alıyorum 2 gündür aa nafile işte iyi sorunun olmasında inş yaz gelecek sabret gülüm benimm

hee sabrediyoruz kuzumm benımm soguk havalar bunalttı yahu
bi ısınsada yürüyüş felen yapsam eve tıkanıp kaldım kuzumm
geçer inşallah kabızlık kuzumm zor çünkü şişip kalıyo insan :18:

hoşgeldinnnn balım benim nasılsın gülüm ne desem yalan olur ben birkere adet sancısından acil gitmiştim sorun olmaz demişti bakmaya ama senin sorunun için bitmesini beklesen dahamı iyi olur gülüm

kuzumm hoşgeldin benım bildiğim adetin 3. gunu gidiliyo
hormon testleri için bence sen adetlıyken git cnmcım
en azından adet sonrası yapılcak test varsa haftasına dr seni yıne çağırır
ama adetlı degılken gittiğinde tee öbür adeti beklemek zorunda kalırsın cnmcım

ŞUNLARA BAK YA BENİM PİSİ OLSA BİR TOKAT ÇAKMIŞTI KUŞA AFERİN KEDİŞE[video=youtube;QFyI1cjsuGU]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=QFyI1cjsuGU&NR=1[/video]

BENİM KUZUMDA İNŞALLAH BÖYLE SEVER , PİSİMİİİİİİİİİİİİİİ BAYILILYORUM BUNLARA YA [video=youtube;_TOwlB9Qkp0]http://www.youtube.com/watch?v=_TOwlB9Qkp0&feature=related[/video] T

amiin kuzumm ne de güzel seviyo ama yaa bal paresiiii

HOŞGELDİN cnm

ŞUNLARA BAK YA BENİM PİSİ OLSA BİR TOKAT ÇAKMIŞTI KUŞA AFERİN KEDİŞE[video=youtube;QFyI1cjsuGU]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=QFyI1cjsuGU&NR=1[/video]

kuşa bak hele nasılda kaşınıyoo kedide de iyi sabır varmıs valla

aynen öle balım patlamaya hazır bomba gibiyim valla sıkıldım ki evde bu hafta sonu çıkıcaz inş sinemaya gidicez gezicez valla yetti gariii lennnnnnnnnnnnnn

hoşgeldinnnn balım benim nasılsın gülüm ne desem yalan olur ben birkere adet sancısından acil gitmiştim sorun olmaz demişti bakmaya ama senin sorunun için bitmesini beklesen dahamı iyi olur gülüm

hoşbuldum aşkım iyim elhamdülillah sen nasılsın keyifler nasıl

benmde kafam karıştı adetliyken film filan cekilirse bende temizlenip gidersem bir ay boşuna beklemiyim diye aklıma takıldı gidenler bana yardımcı olur ins

aynen öle balım patlamaya hazır bomba gibiyim valla sıkıldım ki evde bu hafta sonu çıkıcaz inş sinemaya gidicez gezicez valla yetti gariii lennnnnnnnnnnnnn

bommmmmm bencede çıkın gezin kuzumm oh mis gibii
bu haftasonu bende atcem kendımı dışarlara otur otur bayıldım evde yahu
ya varya yakın olsaydık birbirimize ne güzel gider gelırdık be kuzumm
ama herbirimiz ayrı yerlerdeyuk malesef

Geldimmm uyuyakalmisim ben sanirim son aylarda uyku moduna gecicem cunku ilk 3 ay hic uykum yoktu olsun ben uyurum oglum buyur

kocam geldi uyandirdi markete gittik aksama mezeler hazirliyciiim kocama alisveris yaptim birazcik sansli adam benim ki :))))

hoşbuldum aşkım nasılsın şeker anne

pek iyi değilimkuzum ya aslında moralim berbat da işte sizle konuşuyorum kafam dağlıyor benm gibi ra hastası arkadaşım vardı doğumdan hastalığı atak yaptı bebişi 4 ay emzirmiş şimdi ilaca başlamış kuzusunu emziremiyor çoküzüldüm ve beni bir korku aldı benimde ağrılarım artaarsa emziremezsem vicdan azabı gibi , rabbim büyük inşallah............. allahım arkadaşımada şifa versin , emzirsin bebesini

ivett boooommmmmmmmmmmmmmmmçık gülüm sende çık valla evde olmakda biryere kadar yani keşke yakın olsak hiç sıkılırmıydık dahayeterdik ama malesef işte
slm kız<larrrr ben geldımmm nasılsınmızzz bakemmm

hoşgeldinnn balımmm nasılsınnn hele şükür asembe karşılaşabildiniz balım yaaa

hoşbuldum balım sen nasılsın benm altın kalpli arkadaşım bende ondan endişe ediyorum 1 ay boşuna beklemek istemiyorum

bugn aslında tamda 3. günüm ama bgn olmazda belki yarın randevu alıp giderim işimi şansa bırakmıyım diyorum

bu jinekologada ilk defa gidicem ins iyi biridir halimden anlar 2 test yapıp beni sepetlemez umarım :18::18::18:

hoşgeldin cnmm uyusunda buyusun annişle oğluşuu
ohh ne güzel yap mezelerini mis gibi kuzum

Elifimmm ben geldimm

hoşgeldin dejavumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…