Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

a.s kuzumm hoşgeldin nasılsın cnmcım yegenımız nasıl

hoşbuldukk tatlım iyiz prensesımle teyzesııı bıraz temızlık yaptıkk sızı ozledıkk geldıkk sohbet etmeyeeee şehzademiz nasıl canımm nasıl gıdıyooo hamışlık

Allahım iyiylik versin cümlemize balım bende iyi sayılırım aynı sorunlar işte patlamaya hazır bomba modundayım gülüm rahim filmi iinse temizlen çünkü çıkmaz yani bende akıntı vardı ilaç verdi geçince git dedi yoksa film çekilemez dedi balım :44:

hoşbuldukk canım benımmm iyim senı sormalııı asılll kırmızılar ne durumda inşallahhh gelmezzzevet canım ya hıç karsılaşmıyordukk ozlemıştımmm arkadaşımı

he valla yeterdik birbirimize kuzumm ne de güzel olurdu valla
hee çıkcam azcık alışveriş yapam hem kendıme hem oğluşuma
göbek buyuyo bişecikler alam kendıme kuzumm

ben iyiyim çok şükür cnmm arkadaşım benımm
bencede kuzumm sen al yarına randevunu işini garantiye al cnmcım
inşallah iyidir kuzumm şansına iyi bi dr çıkar inşallah cnmm benımm

rabbim biran önce arkadaşına şifa versin bitanem bozma moralini her şerde bi hayır vardır demekki böyle olması gerekyomuş herşey allahtan

hem ne korkuyosun bakim sen kızıyorum ama allahın izniyle sen bebişini emzirceksin ing gülüm arkadasında oldu diye sendede olcak diye bişey yokki hem

aklına kötü şeyler getirme durduk yere bebiide üzme o şimdi senn üzüntünü algılıyo okşa bebeğini konuş onunla hamileliğin tadını cıkar canım

kuzumm senın buyuzdenmı canın sıkkındııı
bende benım gibi sebebsiz yere sanmıştım
ah cnm arkadaşım benım yaa
sen sıkma canını böyle düşünerek kuzumm benım
herkesde bir olcak değil ya
inşallah arkadaşınında ağrısı geçer kuzumm
ama sen gönlünü ferah tut kuzum benımm

hoşbuldukk tatlım iyiz prensesımle teyzesııı bıraz temızlık yaptıkk sızı ozledıkk geldıkk sohbet etmeyeeee şehzademiz nasıl canımm nasıl gıdıyooo hamışlık

ohh iyi yapmıssınız cnmmcım bizde özledik senı valla
çok şükür yolunda şimdilik kuzumm inşallah böylede dvm eder cnmcımm
yesinler senın prensesiniii
sende ne var yok cnmcım

selam kızçeler

facede topiğin ilk bebelerini gödüm ay nekadar minik ve tatlılar yaa

derin-bilgin kız nurtopu gibi bebeleri olmuş maşallah onlara çok tatlı bebekler

inşallah bizimde öyle sağlıklı güzel bebelerimiz olur

cumartesi gelsin yaaa bende bebeğimi görmek istiyorum artıkkk......sadece kesemizi gördük daha

a_d canım tebrik ederim bebişin seninle artık ne mutlu sana

Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzllikleri hep dua ediyorum sizler için

umarım iyi bi daktırdır canım:))
dün kadınlar kulübünde bi topik okudum cocugum olmuyor diye valla içim parcalandı ona cok üzüldüm
halime şükür ettim valla insan ne garip bi varlık teselliyi bile kendinden daha kötü durumda olanları görünce alıyo
rabbim bize geçebleceğimiz imtihanlar eylesin

canımm geçmiş olsun arkadaşına çok zor gerçekten ama elinde olmayan sebeblerle emziremiyoe keyfi değil ki kendi sağlığı yerinde olsunda bebeğine bakabilsin önemli olan bu.Belki de lohusalık psikolojisine girmiştir atak yapmıştır moral çok önemli sen üzülme tatlım ilaçlarını da alıyormuş Allah acil şifalar versin inşallah.. emzirirsin inşallah canım bol süt yapan yiyecekler yiyip stresten uzak durursan daha da fazla emzirirsin balım sen düşünme böyle şeyleri etkileme kendini.

slm millet nasılsınız bugun

bomba gibiyim canım şahsım adına çok şükür.Amaoda çok sıcak ya pişiyoruzz bilsem krem alır, kremlenirdim

bende iyi sayılırım gülüm belim ağrıyo çok şiddetli birde bitlenmiş gibi kaşınıyorum iştee

canım kıyamam sana ben kas gevşeticini kullanıyor musun başladın mı bitanem yorma sakın kendini birşey yapma evde hamarat hatunum olur mu..

hoşbuldukk canım benımmm iyim senı sormalııı asılll kırmızılar ne durumda inşallahhh gelmezzzevet canım ya hıç karsılaşmıyordukk ozlemıştımmm arkadaşımı
iyiyim bende çok şükür kuzucum kırmızılar gelmedi daha 4 günüm var ama gelicek diye umuyorum erkenden feci bel ağrım var çünkü hayırlısı olsun bakalım prensesim nasılmıuş bakem

doğdular demek maşallah daha çok doğacak var ilk kalanlardan. Lucydientinde eli kulağında güzel haberler alıcaz inşallah.. Merak etme zaman çabucak geçecek sende alacaksın sağlıkla kucağına tatlımm..

a.s cnm hoşgeldin amiiiiiin diyeyim önce
Rabbim kabul etsin dualarını inşallah
ay ne güzel bebişini görceksin demek azcık kalmış cnm

amiiiiin kuzumm tabi kolay değil kuzumm
dediğin gibi beterin beteri var durumu bizleri rahatlatıyo kuzumm
inşallah senın bebişin gelcek sana hemencik cnm kuzum benım

inşallahhhh canımm hp boyle devam ederbende ne olsun canım aglıyom bu aralar cok duygusal olmusum yaaa herşeye herkeze uzuluyor acıyorummm

yok gülüm kullanmıyorum nasip olursa cumartesi alıcam onuda kabızlık için kullanıyorum ama ne fayda canımıniçi sabah kalktım banyo yıkadım süpür toz al yerleri sil ütü yap derken tam 12 de işim bitti kahvaltı bilem yapmadım şimcik atıştırıyorum birazcık dedim yapayımki adet olursam daha kalır ama bakalım ne zaman teşrif edecek hain kırmızılar sen nasılsın gülüm benim yedinmi yemeğini afiyet bal şeker olsun kuzuma

slm kız<larrrr ben geldımmm nasılsınmızzz bakemmm
A.S hoşgeldin tatlım.
Sağol cnm ya inşallah olmaz bişi kuzum. tamamam senin için seviyim hemen kuzumuuuuuu:) iyiki varsınız

inşallah olmaz kuzucum, ya çünkü o ağrılar oldumu insanın gözü dünyayı görmüyr , allahım büyük belkide atak yapmaz rahatsızlığım allah tüm hastalara şifa versin cnm.bebeklere yazık çünkü anne sütü gibi hiç bişi olamaz.

ayy ne güzel senden bomba gibiyimi duymak çoook hoşuma gitti cnm benımm
hep böyle bomba gibi ol kuzumm
hehe demek okaa sıcak aman sıcak olsun kuzum üşümede
havada buz gibi zati

doğdular demek maşallah daha çok doğacak var ilk kalanlardan. Lucydientinde eli kulağında güzel haberler alıcaz inşallah.. Merak etme zaman çabucak geçecek sende alacaksın sağlıkla kucağına tatlımm..

luckymle hergün telde facede konuşuyoruz güzel arkadaşım benim dert orağım o

edamlada konuşuyoruz o da topiğimizin eskilerinden ve o da hamile bebekleri ikizdi biri gitti ama biri onunla şükürler olsun

alyamda amelyat olcak bu ay sonu inşallah iyi geçerde bebişi gelir ona biran önce

dejavum rabbim sanada nasip etsin biran önce hep dualarımdasın inan sen çok güzel bilinçli bir anne olcaksın biliyorum canım arkadaşım dert ortağımsın sende benim çok seviyorum hepinizi

anladım canım kabızlık çok fena olay yaa ben kaç gün çıkamadığımı bilirim. Bir ilaç vermişti dr bana irratabl bağırdak sendromu varmış anam ben bu ilaca başladım odum mu bir davul. Karnım nasık şişiyordu bir gaz inanamazsın dar bıraktım ilacı yaa ne biçim şeyse... İyi yapmışsın ama çok yormadan yavaş yavaş yapsaydın keşke bak belinde kötü balım. İnşallah teşrif etmez o pis kırmızılar.. Yedim yemeğimi tatlım yine pek iyi değildi ama bitirdim bir de ekşi çekiyordu canım neyse ki kivi varmış yemekte ilaç gbii geldi

hadi yaaa hala gecmedimi canım bu neymiş böyle sen aylık oluosun galibea kabızlıgı
tatlım ılık limonlu tuzlu su iç bide valla bende fikir kalmadı sana vericek hala tık yok sende
bilmiyorumki tatlım ilk muayenem olacak ne yapcak nasıl bir yol izliycek film cekicekmi hormon
testi için adetli gidiliyomuş asemb öyle diyo sende rahim filmi için temizlen diyosun kafam 1milyonn oldu:26::26::26:

inşallahhhh canımm hp boyle devam ederbende ne olsun canım aglıyom bu aralar cok duygusal olmusum yaaa herşeye herkeze uzuluyor acıyorummm

ah benım duygusal gebişimmm yirim seniii
arada banada gelıyolar kuzum heleki hbrleri izleyemez oldum
herbişey ağlama geliyo
nekadarlık oldu şimdi senin bebiş
benım bı ayrıntılı kaldı bide şeker yuklemesi
inşallah onlardada bi sıkıntı olmaz kuuzm

amiiiiiin kuzumm benım haklısın cnmcım anne sütü bambaşka tabi
ama sen şimdiden böyle sıkma canını emi kuzum
inşallah olmıycak öyle bişiy rahatcana emzirceksin güzel yavrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…