Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ohh afiyet bal şeker olsun gülüm benimde adet dönemimde salatalık turşusu çeker sürekli hep yerim eşim artık pes der o derece valla valla ben ramazn aylarındada sıkıntı çekmiştim balım kaç doktora gittim en son kendi memlketimdeki doktor çare buldu ama şimdi o ilaçlarda yok adınıda unuttum kaldım böyle inş geçer meleğim yaaaa

iyiyim bende çok şükür kuzucum kırmızılar gelmedi daha 4 günüm var ama gelicek diye umuyorum erkenden feci bel ağrım var çünkü hayırlısı olsun bakalım prensesim nasılmıuş bakem

tabı canım herşeyın hayırlısı inşallahhh gelmezzziyiiii teyzesııı ellerınden opuyoooo

dejavu nasılsın hoşgeldin canım sen dr a gidiyomuydun ben adetliyim suan ilk muayeneme böylemi gidiyim temizlenipmi gideyim
nasıl bi yol izlediklerini biliyomusun

Ben de konuşuyorum lucy ile en başından face da. Ovulasyonu falan ben anlatmıtım ona hep senin sayende bebeğim oldu der durur ama Allah nasip etti işte oldu. İnşallah sağlıklı doğuracak az kald. Telini bende alayımda ararım arkadaşımı. Canım be yukarı çıktım ya msn yüklü değil yüklettirmedim de o yüzden ancak face dan görüşebiliriz seninle de balım.. İnşallah canım Allah nasip etsin elimden geldiğinde bakıcam bebeğime artık benimde birşey bildiğim yok öğrenicez yavaş yavaş.. Canım benim bende seni çok seviyrum güzel arkadaşımm..

maşallah bebişlere ya ne güzel :) allahım kaderlerini güzel yazsın.amin rabbim herkse nasip etsin.

sağol dejavum, moralimi yüksek tutmam lazım dediğin gibi strese hiç gelemiyorum zaten, rabbim hakkımızda hayırlısın versin.

iyiyim bende çok şükür kuzucum kırmızılar gelmedi daha 4 günüm var ama gelicek diye umuyorum erkenden feci bel ağrım var çünkü hayırlısı olsun bakalım prensesim nasılmıuş bakem

bayanlar kaçıncı deneme? yumurtlama takibini kendiniz yapın bence ona göre, takvimle hesap tutmuyo herkesin farklı.. bende yeni evli sayılırım

hoşbuldukkk canımmm canın sıkkınmışşşş yapma boyle herşeyde var bı hayır belkı boyle olması daha hayırlıdırrr rabbım arkadasınada acıl şifa verır inşallahhhh canımmm

tabı canım herşeyın hayırlısı inşallahhh gelmezzziyiiii teyzesııı ellerınden opuyoooo
oyyy yirim ben onu bende onu yerim bitiririm annesi yaaa maaşallah olsun ona sana canım benim

valla geçmedi kuzucum daha kötü zamanlarım olmuştu yine bunada şükür balım benim yaaa hormon testi için adetliyken gitmen gerek sen en iyisi adetliyken git hormon testi yaptır birde rahim filmi istediğini söyle o an yapılırsa doktorun zati sana söyler yok adetin bitsin derse birde randevunu alırsın temizlenir gidersin en mantıklısı bu yanii en iyisini doktorun der sana balım

hehe o ultrason alma fikri hepimizin aklında geçti ama malesef dr larda görebiliyoruz ancak
nekadarlık cnm şuanda bebişin
bencede eşinle gidin o da görsün yavrusunu ay ne güzel yaa çok heyecanlı şeyler bunlar
her dr a gidişimde yüreğim ağzımda gidiyorum resmen
ve her gittiğinde daha da büyüyo maşallah yavrularımızaa

bayanlar kaçıncı deneme? yumurtlama takibini kendiniz yapın bence ona göre, takvimle hesap tutmuyo herkesin farklı.. bende yeni evli sayılırım

benim senem doldu gülüm hala olmadı yumurtlama takibinide gelen akıntıya göre yapıyorum valla ama bu ay çok nadir takipde bulundum açıkcası fazla önemsemedim yani adetimin bittiği 5. gündede ilşki oldu düne kadara oldu kafamıza göre oldu bu ay artık ne derece umut edebilirim bilemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun sen ne kadarlık evlisin

kızlar eşlerinize vişne kaynatıp içirin inanıyorum ben o mucizeye valla ben kaynattım vişneleri adet bitimimde hemen başladım içirmeye sabahları aç karına 1 bardak içti eşim koca bi tencere kaynatmıştım

bide hayıt hapı o da tam bi mucize bence onuda alın için

merhaba herkese. 2 gün önce çok çok silik çizgi vardı gebelik testimde. az önce gebelik testi yaptım silik çizgi falan yoktu
bugün çatlatma iğnesi olduğumun 13. günü ve ben ovulasyon testi yapmıştım dün t bölgesinde silikti. az önce gebelik testi negatif çıkınca ovulasyon testide yaptım hemen, arkadaşlar baya net çıktı.. yorum bekliyorum sizlerden. ovulasyon testlerimi yüklüyorum. üstteki dün yaptığım ovulasyon testi. alttakini de az önce yaptım. bu arada adetime 3 gün var..

gülüm hayıt hapını bende bu ay kullandım ama ilk aydan mucize olması gerek sanrım etkisini görmek için bir kaç ay kullanmka gerkiyomuş sen ne kadar kullandın

biz bugün 7+2 olduk canım

gidicem diye heyecanlıyım ama korkuyorum da çok nedense bi terslik olmaz inşallah

cnm adetine 3 gun varmış bence adetini iki 3 gün geçince testini tkrla
ya da direk kana git cnm inşallah hamişsindir

ins balım yaa bigün bebişim oldugunu düşünmek bile heyecan yapıo gerceklendiğinde bayılırım artık
beni ayıltmakda sizlere düşer artık
ins eşimdede bendede sorun cıkmaz şimdide bu sorular kafamı yer düşün düşün ...işin hesabı

hoşbuldukkk canımmm canın sıkkınmışşşş yapma boyle herşeyde var bı hayır belkı boyle olması daha hayırlıdırrr rabbım arkadasınada acıl şifa verır inşallahhhh canımmm

evet cnm bugün çok sıkıldım ama kafam dağıldı burda cnm.amin inşallah cnm da bizim ilaçlara başladıkmı 6 ay zaten etkisi üstümüzden çıkmıyor yani kızı ozaman yaşına gircek , emziremez zaten o saaten sonra hayırlısı böylemiş demmeki demekten başka bişi gelmiyor elimizden. allah herkese şifa versin cnm

biz bugün 7+2 olduk canım

gidicem diye heyecanlıyım ama korkuyorum da çok nedense bi terslik olmaz inşallah

oy maşallahh baya net görürsün bebişini cnm
bence hiiiç korkma içini ferah tut anne nekadr rahat olursa bebişde okadr iyi oluyo cnm
ben hep öyle yaptım nekadr heyecan yapsamda aklıma kötü şeyler gelsede
hemen es geçtim kötü düşünceleri ve hep kendımı rahat tuttum sende içini rahat tut cnmcım

hehe ayıltırız senı kuzumm nedemek kk ayıltma kulubü
inşallah çıkmıycak sorun felen
sen hep içini rahat tut cnm benım
bebişinde gelcek sana inşallah Rabbimin izniyle
sende içir kocişine keçiboynuzu pekmezi elfede demiştim kocişine içir diye
benimki içmişti kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…