Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gülüm hayıt hapını bende bu ay kullandım ama ilk aydan mucize olması gerek sanrım etkisini görmek için bir kaç ay kullanmka gerkiyomuş sen ne kadar kullandın

canım ben 1 ay ful kullandım adet olana kadar ara vermeden ama diğer ay adet bitimi başladım yumurtlamada bıraktım ama hesaplayıp bırakmadım nedense öle içemedim bi türlü o ay da hamileydim
normalde yumurtlamada bırakılıyo ama ben bırakmamıştım

canım bu iğne olayı karıştırıyo işleri bende çok iğne oldum ve bendede böyle hep çift oluyodu o yüzden durum karışık oluyo
ovulasyona bakılırsa hamilesin ama gebeliktede çıkması gerekirdi bence silikte olsa
yinede bekle sen adet gününde yap gebelik testini varsa kesin çıkacaktır
inşallah ovulasyon doğrudur bebeğin seninledir

inşallah cnm ikinizdede hiç bir sorun çıkmaz ve hemen gelir bebişiniz :)

18 haftamız gerıde kaldı canımmm bu hafta sonu gıtmemız gerekıyodu ayrıntılı ultrasyon için ama canımmm kocamın işlerı cok yogun bu arala newruzdan dolayı artık bı dakı haftaya gıdecez bebişimizi gormeye şeker yapmayı duşunmuyon canım ya bı ilaç verıyolarmış o benı cok korkuttu

kizlar doktordan geldim kesemizi gorduk sukurler olsun vajinal olarak bakti 10 gun sonrada kalp atislari icin cagirdi

bak canım bu benim adetim 2 gü geçerken yaptığım ovulasyon

bu da erken gebelik testim ikiside aynı zamanda yapıldı adet 2 gün geçe

örnek olması açısından ekledim sana

kizlar doktordan geldim kesemizi gorduk sukurler olsun vajinal olarak bakti 10 gun sonrada kalp atislari icin cagirdi

hadi gözünüz aydın cnm.sağlık sıhhatle kucağına alırsın inşallah.

kuzum ayrıntılıya 20. hafta ile 24. hafta bakılıyomus bilgin olsun kuzmm
ama şeker mecburi cnm önemli yanı onu mutlaka yaptır emi kuzum
sadece suyun içine glukoz koyuyolar yanı şeker onu içiriyolarmış aç karnına
sonra test yapıyolar korkuncç bişey değil yani kuzumm

ben regliye yakın ve regliyken tatlı isterim ama fazla değil zaten tatlıyla aram yoktur ancak kek kurabiye tarzı severim şerbetli pek sevmem. İnşallah geçer canım yaa..

dejavu nasılsın hoşgeldin canım sen dr a gidiyomuydun ben adetliyim suan ilk muayeneme böylemi gidiyim temizlenipmi gideyim
nasıl bi yol izlediklerini biliyomusun

canım reglinin 3. günü git hormon tahlili yaparlar o zaman yapılıuyor en doğru sonucu veriyor çünkü belki muayene de edebilir etmeyebilir de sonra da istersen yumurtalarının durumuna bakmak için ultrasonda sonra çağırabilir her dr farklı ama hormonlar için her dr 3. günü bak git bakalım bir bakılsın sorun var mı yok mu ona göre dr bir yol izler zaten canım..

aynen bende hiç düşünemiyorum ya o an nasıl olurum çığlık atacağım kesin inanamam sürekli bakarım heralde test idrak etmem birtkaç günümü alır imkansızmış gbii geliyor bazen..

sevindim canım maşallah..

aminnn canımmm bendede bruselle var ve hersene yenılenıyo inan peynır sut içerken o kadar korkuyorum kı tekrarlanırda bebişim zarar gorur dıye bu endışe ınsanı bıtırıyoo ama yapacak bışey tyok herşey olacagına varırr rabbım bızıde bebişlerımızıde korur inşallahhh

canım tekrar gözün aydın olsun maşallah keseni gördün artık günler çabuk geçiyo taaa ki son kontrol günlerine kadar heyecan başladı hadi bakalım sendede

Rabbim kucağına almayı nasip eylesin tatlım

Canimmmmm gozunaydin keseyi gordun dahada buyudugunu goreceksin isallah sag saglimde kucaginda goreceksin ay cok sevindim bitanem ya aklim sendeydi valla

ins gülüm bizimde temennimiz bu yönde artık sorun da olursa tedavi yöntemine başlarız
hiç değilse kafamda cok soru oluyodu en azından onları yok ederim
saol güzel dileklerin için bitanem allah senn tüm dualarını kabul etsin hayırlı dogumlar nasip etsin
keçiboynuzunu gecen ay denedik bu ay tövbe etti benmki ama
yine gündeme cıkarayım ben bu pekmez işini

selam kızlar nasılsınızzz a_d çok sevindim canım darısı başıma diyeyim inşallah kızlar bişi sorcam 4 ünde adet başladı 9 da bitti bugün beyaz bi akıntı geldi ve gögüslerim de acı hissediyorum acaba yumurtluyomuyum yoksa adet mi geliyo yineee ??? internete göre yumurtluyorum ama bilemiyorum yumurtluyosam süper tüpleri açtırdık kistim temizlendi gerekeni yaptık gerisi Allah ' a kaldı Allah' ın izniyle Rabbim ol derse olacak hayırlısıyla

canlarim benim hepinize guzel dilekleriniz icin cok cok tesekkur ederim.simdi hamislikleri benden once olanlar dogursun bizde sizlerin tecrubelerinizden yararlanalim

amiiiiiin kuzumm benımmm
Rabbim hepimizin dularını kabul eder inşallahh
begenmedimi kocişin hani şu marketlerde satılan pekmezler varya
ondan sabah akşam bir iki tatlı kaşığı atıversin bişecik olmaz

oooo süper canım sen hemen bi defter al canımcım bebişine yazılar yaz günlük tut büyüdügünde okusun onu ne kadar cok sevdiğini bide yazılarında hissetsin aşkım benm

kız vala doktorun tam tersınesını yapıyorummm oda 20 haftada gel dedı ben okadarkı sabırsızımkı hemen gıdıp gormek istıyorummm ben içememkı hemen cıkartırımmm doktorunn verdıgı demıreksıklıgı icin ilaç kupte boyle sabah ac karnına içinceye kadar obur tarafa gıdıp gelıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…