gülüm hayıt hapını bende bu ay kullandım ama ilk aydan mucize olması gerek sanrım etkisini görmek için bir kaç ay kullanmka gerkiyomuş sen ne kadar kullandın
merhaba herkese. 2 gün önce çok çok silik çizgi vardı gebelik testimde. az önce gebelik testi yaptım silik çizgi falan yoktu
bugün çatlatma iğnesi olduğumun 13. günü ve ben ovulasyon testi yapmıştım dün t bölgesinde silikti. az önce gebelik testi negatif çıkınca ovulasyon testide yaptım hemen, arkadaşlar baya net çıktı.. yorum bekliyorum sizlerden. ovulasyon testlerimi yüklüyorum. üstteki dün yaptığım ovulasyon testi. alttakini de az önce yaptım. bu arada adetime 3 gün var..
ins balım yaa bigün bebişim oldugunu düşünmek bile heyecan yapıo gerceklendiğinde bayılırım artık
beni ayıltmakda sizlere düşer artık
ins eşimdede bendede sorun cıkmaz şimdide bu sorular kafamı yer düşün düşün ...işin hesabı
ah benım duygusal gebişimmm yirim seniii
arada banada gelıyolar kuzum heleki hbrleri izleyemez oldum
herbişey ağlama geliyo
nekadarlık oldu şimdi senin bebiş
benım bı ayrıntılı kaldı bide şeker yuklemesi
inşallah onlardada bi sıkıntı olmaz kuuzm
amiiiiiin kuzumm benımhaklısın cnmcım anne sütü bambaşka tabi
ama sen şimdiden böyle sıkma canını emi kuzum
inşallah olmıycak öyle bişiy rahatcana emzirceksin güzel yavrunu
cnm adetine 3 gun varmış bence adetini iki 3 gün geçince testini tkrla
ya da direk kana git cnm inşallah hamişsindir
kizlar doktordan geldim kesemizi gorduk sukurler olsun vajinal olarak bakti 10 gun sonrada kalp atislari icin cagirdi
18 haftamız gerıde kaldı canımmm bu hafta sonu gıtmemız gerekıyodu ayrıntılı ultrasyon için ama canımmm kocamın işlerı cok yogun bu arala newruzdan dolayı artık bı dakı haftaya gıdecez bebişimizi gormeye şeker yapmayı duşunmuyon canım ya bı ilaç verıyolarmış o benı cok korkuttu
ohh afiyet bal şeker olsun gülüm benimde adet dönemimde salatalık turşusu çeker sürekli hep yerim eşim artık pes der o derece valla valla ben ramazn aylarındada sıkıntı çekmiştim balım kaç doktora gittim en son kendi memlketimdeki doktor çare buldu ama şimdi o ilaçlarda yok adınıda unuttum kaldım böyle inş geçer meleğim yaaaa
dejavu nasılsın hoşgeldin canım sen dr a gidiyomuydun ben adetliyim suan ilk muayeneme böylemi gidiyim temizlenipmi gideyim
nasıl bi yol izlediklerini biliyomusun
ins balım yaa bigün bebişim oldugunu düşünmek bile heyecan yapıo gerceklendiğinde bayılırım artık
beni ayıltmakda sizlere düşer artık
ins eşimdede bendede sorun cıkmaz şimdide bu sorular kafamı yer düşün düşün ...işin hesabı
kizlar doktordan geldim kesemizi gorduk sukurler olsun vajinal olarak bakti 10 gun sonrada kalp atislari icin cagirdi
evet cnm bugün çok sıkıldım ama kafam dağıldı burda cnm.amin inşallah cnm da bizim ilaçlara başladıkmı 6 ay zaten etkisi üstümüzden çıkmıyor yani kızı ozaman yaşına gircek , emziremez zaten o saaten sonra hayırlısı böylemiş demmeki demekten başka bişi gelmiyor elimizden. allah herkese şifa versin cnm
hehe ayıltırız senı kuzumm nedemek kk ayıltma kulubü
inşallah çıkmıycak sorun felen
sen hep içini rahat tut cnm benım
bebişinde gelcek sana inşallah Rabbimin izniyle
sende içir kocişine keçiboynuzu pekmezi elfede demiştim kocişine içir diye
benimki içmişti kuzum
ins gülüm bizimde temennimiz bu yönde artık sorun da olursa tedavi yöntemine başlarız
hiç değilse kafamda cok soru oluyodu en azından onları yok ederim
saol güzel dileklerin için bitanem allah senn tüm dualarını kabul etsin hayırlı dogumlar nasip etsin
keçiboynuzunu gecen ay denedik bu ay tövbe etti benmki ama
yine gündeme cıkarayım ben bu pekmez işini
kuzum ayrıntılıya 20. hafta ile 24. hafta bakılıyomus bilgin olsun kuzmm
ama şeker mecburi cnm önemli yanı onu mutlaka yaptır emi kuzum
sadece suyun içine glukoz koyuyolar yanı şeker onu içiriyolarmış aç karnına
sonra test yapıyolar korkuncç bişey değil yani kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?