Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ya yemin ederim,41zeynepin aramıza gelememesi,yazamaması içime dert oldu ya
oooff ne uzun sürdü bu onaylama işlemi

Son düzenleme:

Tamam canım teşekkürler
Kayınvalidem gördü kediyi alt katımda oturuyor ben senin elinden birşey yiyemem artık dediNe konuşacağını bilmiyor

Kızlar bende kaçıyorum daha doğrusu buralardayım ama biraz oyun oynicamm
Herkese iyi geceler öptüm siziiiiiii:80::80::80::80:

SKOPCA canım nolur kediyi eve getirdin o sıcacık ortamı gördü alıştı nolur ama noluuuuuuuuur bırakma yada en azından bırakacaksanda biraz büyüsün kendini idare edebilecek duruma gelince yavaş yavaş alıştırıp bırakırsın ama şimdi bırakıp günahına girme nolurr ama ben inanıyorım sen onu büyütüp kuzu gibi yapıcaksın bebişin gelincede birlikte oyun oynayacaklar

Tamam canım teşekkürler
Kayınvalidem gördü kediyi alt katımda oturuyor ben senin elinden birşey yiyemem artık dediNe konuşacağını bilmiyor

Yemzse yemesin Hyvanları sevmeyenleri boğasım geliyor yanlışl anlama kayınvaliden için dedim

temem pisicim,görüşürüz

munem geldi

selam canımm

41zeynep burda bak,ama yazamıyor..

Yok canım nasıl bırakayım bu halde asla bırakamamİyi geceler kiticim

zeynepcimm,adminler ilgilenicektir üyelik aktivasyonun için..

beğendim'lere çok teşekkür ederim canım benim..
gelince bol bol sohbet ederiz artık seninle de..

öpüyorum..

Kendi bilirHayvanları severde uzaktan pismiş kediler

O açsında totosuna baksın kendisi pis mis gibi hayvanlar missssssssBen inanıyorum senin o pisiciği onun sözüne bakıp evden göndermeyeceğine zaten öle olsa yolda görünce için cız edip alıp eve getirmezdin vicdanlı insanın hali başka

iyi geceler giden arkadaşlarım görüşürüz yarın :80:

Son düzenleme:

süpersinnn

Migmigmigimigggg nasilsiizzzzzznasi didoo halfettiii defraninisszs...gelismler varmiiii

mig migleme kızzz

halvet halvet üstüne,migin kurudu gitti valla

sen napıyosun,nası gidiyo gibeğlik ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…