bikaç ay derler evet..
ama hiç de belli olmuyomuş canım o işler..
ne dadlusun pisicim sen ya
Ben doğduğumdan beri evimizde hep kedi vardı ve kedilerimizin hepside sokak kedisiydi evde bakıyorduk ve hiç aşılarıda yoktu ama çok şükür bunca yıldır ne bende nede ailemde kediden yada tüyünden sebep hiçbir rahatsızlık çıkmadı kediden tiksinenler genelde ayyyy nasıl eve alıyorsunuz o pis hayvanı ayyy hasta olacaksınız derler ve kediden 10 mt ötede dururlar onlar hastalanır ben kediyi öperim ısırırım koynumda uyuturum hiçbirşey olmaz korkma sen
Kumunu temizlerken eline eldiven takarsın
kedinin kum tasının hijyenine dikakat edersin
üşütmemesini sağlarsan
birde hep kuru mamayla beslersen arada bir değişik şeyler verirsen kolay kolay hastalanmıyorlar zaten hastalansada insana bulaşmıyor korkma
Tamam canım teşekkürler
Kayınvalidem gördü kediyi alt katımda oturuyor ben senin elinden birşey yiyemem artık dediNe konuşacağını bilmiyor
Kızlar bende kaçıyorum daha doğrusu buralardayım ama biraz oyun oynicamm
Herkese iyi geceler öptüm siziiiiiii:80::80::80::80:
SKOPCA canım nolur kediyi eve getirdin o sıcacık ortamı gördü alıştı nolur ama noluuuuuuuuur bırakma yada en azından bırakacaksanda biraz büyüsün kendini idare edebilecek duruma gelince yavaş yavaş alıştırıp bırakırsın ama şimdi bırakıp günahına girme nolurr ama ben inanıyorım sen onu büyütüp kuzu gibi yapıcaksın bebişin gelincede birlikte oyun oynayacaklar
Kızlar bende kaçıyorum daha doğrusu buralardayım ama biraz oyun oynicamm
Herkese iyi geceler öptüm siziiiiiii:80::80::80::80:
SKOPCA canım nolur kediyi eve getirdin o sıcacık ortamı gördü alıştı nolur ama noluuuuuuuuur bırakma yada en azından bırakacaksanda biraz büyüsün kendini idare edebilecek duruma gelince yavaş yavaş alıştırıp bırakırsın ama şimdi bırakıp günahına girme nolurr ama ben inanıyorım sen onu büyütüp kuzu gibi yapıcaksın bebişin gelincede birlikte oyun oynayacaklar
Yemzse yemesinHyvanları sevmeyenleri boğasım geliyor yanlışl anlama kayınvaliden için dedim
Kendi bilirHayvanları severde uzaktan pismiş kediler
O açsında totosuna baksınkendisi pis mis gibi hayvanlar missssssss Ben inanıyorum senin o pisiciği onun sözüne bakıp evden göndermeyeceğine zaten öle olsa yolda görünce için cız edip alıp eve getirmezdin vicdanlı insanın hali başka
Migmigmigimigggg nasilsiizzzzzznasi didoo halfettiii defraninisszs...gelismler varmiiii
ya yazsanıza kızım be
merhaba ben geldim herifin gönlünü gördüm uyuttum geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?